Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ya, ben anlamadım.
Cemil'e o maket bıcagı gibi seyi Carolina' e sapladımı, yoksa gözünde mi canlandırdı acabaa?
bilmiyorumkismile

osman baba lütfen beni dövme diye ağlarken eşimde zırlamaya başladı.eşimi teselli etmekten ağlayamadım ya.

ay o osman denen velet nasıl bi oyunculuk harikasıdır ya
çocuk resmen yaşıyo oynamıyo
devlet sahip çıkmalı o çocuğa bence çok özel bi çocuk

acaba rol yapmıyoda setteki o hengamede korkup gerçekten mi ağlıyo diye düşünmeden edemiyorum
zırıl zırıl ağlıyo çocuk ya aynı sahici gibi dudak büzme çene titretme falan
maşallah diyelim nazar değme
sin

Son düzenleme:
kızlar ilk bölümde ali o bıcağı sakallı adama hediye getirmişti yurt dışından hatırladınız mı?beraber kafa çekmişlerdi sandalda o gece...
cemile o bıcakla yaraladı karolin karısını :delphin:

bari bi tokat ataydı , ummadığım bi anda bıcakladı resmen kadını sempatiksalakcinni

Cemile çok çok asil bir kadın. Ben olsam o sinirle aynısını yapardım herhalde. Ne cüret ki gidip karısının yanında öpüyorsun adamı.

En baştaki kavga sahnesi çok fenaydı. Osman'ın " baba dövme beni " demesi. Berrin'in " yediğim en sıkı tokattı " demesi. Evde şiddet ciddi şekilde var demek ki. Berrin neden bu kadar asi diyenler sorusunun cevabını bulmuştur sanırım.

Osman çok yetenekli bir çocuk. Çok güzel ağladı,çok. Sanki gerçek gibi. O duyguyu o kadar güzel verdi ki.

Mete !! Ahh Mete. Adamım benim. Bayılıyorum ona. Nasıl devleşti rolünü yaparken. Çok iyiydi o da. Etek sahnesinde diğer çocuğa çok güldüm. İyi, altına yapmadan kurtardı :roflol:

Bir kez daha yazıyorum ki geleceğin büyük jönlerinden biridir " Aras Bulut İynemli "

Berrin'in duruşunu da çok beğeniyorum.

Aylin'i ise yolabilirdim. " Senin de suçun olamaz mı anne ? " Çok güzel bir ders verdi Cemile orda. İşte o sözleri,sadece o sözleri bütün erkekler okumalı.

Yine çok güzel,hop oturup hop kalktığım bir bölümdü.

Reytingi bol olsun !!!

Ciğerlerim parçalandı.Nasıl bir dizi bu yaa?
Ağla ağla kafama ağrılar girdi.
Cemile kadar başına taş düşsün ALi efendi.Onuda yaktın çocuklarıda.
Offffffffffffff offffffffffffffffffffffffff

dizinin ilk sahneleri yani kavganın olduğu sahne bence sinema tadında bir sahneydi alkisalkisalkis

fragmanmı verdiler kızlar yoksaaaa ????
izlemedim ben.
cemile tutuklanıyomu neler oluyo başka ?

esasınde cemile bunu yapmasaydı ali caroline çıkışırdı bence şimdi cemile ye yüklenir metresime nasıl yaparsın gibilerinden daha 3.bölümden katil yaptılar kadını ya :(

vermediler sanırım internete de düşmemiştir önce kanal d verir öyle düşer nete

Ağlamaktan geberdim resmen ..
Ağlarkende kendime kızdım manyakmısın kızım sen dızı bu dıye :))

O Osmanı bırı bana versın o cocuga sahıp cıkmam lazım benım .. yavrum ya bağrıma basacam onu
o nasıl bır oyunculuktur ya !.. benım dıyen jönlere kapak olsun bu cocuk ..

ağzım açık kaldı .. dudakları titriyor , suratı kızarıyor , korkuyu gözlerine nasıl yerleştiriyor bacak kadar velet :)
ayhh sırf osman ıcın ızlıom su dızıyı dıyebılırım , hayran kaldım kucucuk cocuga .. maşallah ..

Back
X