Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

dizinin ilk sahneleri yani kavganın olduğu sahne bence sinema tadında bir sahneydi alkisalkisalkis

Dizi zaten tamamen sinema tadında gidiyor da orası gerçekten öyleydi. Nasıl güzel aktı. Yönetmeni ve görüntü yönetmeni çok başarılı

esasınde cemile bunu yapmasaydı ali caroline çıkışırdı bence şimdi cemile ye yüklenir metresime nasıl yaparsın gibilerinden daha 3.bölümden katil yaptılar kadını ya :(

Ay zaten yemekte Caroline bişeyler söyledi ya Kemal ve saz arkadaşları orda nasıl susturdu. Toz kondurmuyo metresine Ali bey :oklava:

osman on numara çocuk yaa yerim ben onu ya gözleri kızardı baba bana vurma istemeden o resmi oraya yaptım demesi yoktu yüreğim parçalandı:(( bu yaşta böle oyunculuk maşallah sinem kobal izlesinde biraz oyunculuk dersi alsın osmandan kendisi çok yapmacık :sinifsinif:

Dizi zaten tamamen sinema tadında gidiyor da orası gerçekten öyleydi. Nasıl güzel aktı. Yönetmeni ve görüntü yönetmeni çok başarılı

o sanhe çok etkileyiciydi oyuncular süperdi erkan petekkaya dahil olmak üzere rolünü o kadar güzel yapıyor ki adama saymadığım laf kalmadı ellerin kırılsın nasıl vurdun kıza diye nasıl ağlattın osmanı diye demekki adam başarılıki beni böyle derinden etkiledi kaydirigubbakcemile3 yönetmenleride kutluyorumm çok iyi bir iş çıkarmışlar alkisalkisalkis

[B .!.:
o sanhe çok etkileyiciydi oyuncular süperdi erkan petekkaya dahil olmak üzere rolünü o kadar güzel yapıyor ki adama saymadığım laf kalmadı ellerin kırılsın nasıl vurdun kıza diye nasıl ağlattın osmanı diye demekki adam başarılıki beni böyle derinden etkiledi kaydirigubbakcemile3 yönetmenleride kutluyorumm çok iyi bir iş çıkarmışlar alkisalkisalkis[/B]

Evet tatlım çok başarılılar. Senaryosundan ortamına kadar çok iyi düşünülmüş.

Erkan Petekkaya beğendiğim birisidir zaten. Burda iyice gösteriyor oyunculuğunu. Ama tabi Osman ve Mete karşısında sönük kalıyor kaydirigubbakcemile3 Bu zamana kadar böyle sert mizaçta birini oynamamıştı onun için de iyi oldu bu rol.

Hepsi çok iyiler yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

osman on numara çocuk yaa yerim ben onu ya gözleri kızardı baba bana vurma istemeden o resmi oraya yaptım demesi yoktu yüreğim parçalandı:(( bu yaşta böle oyunculuk maşallah sinem kobal izlesinde biraz oyunculuk dersi alsın osmandan kendisi çok yapmacık :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol:

Şok ! Şok ! Şok !!!

Sinem kobal'ın oyuncu koçluğunu yapan minik yetenek kim ?? :lepi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ay zaten yemekte Caroline bişeyler söyledi ya Kemal ve saz arkadaşları orda nasıl susturdu. Toz kondurmuyo metresine Ali bey :oklava:

Evet tatlım çok başarılılar. Senaryosundan ortamına kadar çok iyi düşünülmüş.

Erkan Petekkaya beğendiğim birisidir zaten. Burda iyice gösteriyor oyunculuğunu. Ama tabi Osman ve Mete karşısında sönük kalıyor kaydirigubbakcemile3 Bu zamana kadar böyle sert mizaçta birini oynamamıştı onun için de iyi oldu bu rol.

Hepsi çok iyiler yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen tatlımm tek kelimeyle kusursuz bir yapım :lepi:

bencede çok güzel bir dizi o ilk sahnelerde çok kötü oldum osman nasıl bişey öyle ya metenin okuldaki kavga sırasında söyledikleri beni baya etkledi aglamaktan kendimi alamadım

aynenn özellikle bu bölüm bir başkaydı dimi :lepi: mete süperdi çocuğu sıkıştırdığı sahnede ağladı falan ya ne kadar gerçekciydi yani diyecek kelime bulamıyorum süper bir dizi ya :hooray::hooray:

:1shok: Böyle kaldım resmen o kavga sahnesinde. Bu bölüm çok daha iyiydi gerçekten. Hem oyuncular daha iyi alışıyor rollerine, hem de biz olayları birleştirebiliyoruz ya. O yüzden daha da güzel geliyor bölüm. Ama bambaşkalar gerçekten

aaaaaa dedim ve kaldım yaaa bıçakladı kadını ne var Ali ye soksaymş o bıçağı.....cemile yazık etti kendine

kızlar,ağladım:gitme:, hem de çok,ay o küçük oğluş çok tatlı nasıl güzel rol yapıyormafoldumben,kıyamam ben ona:gitme:,artık Ali denizi rüyasında görürboshayallersmile,mecbur kalıcak,iki yol var:ya suçu kendi yaptığı soylecek(düşük ihtimal),yada örnek baba olarak çocukların başında kalıcak annesi yokkenbilmiyorumkismile,meteye çok üzüldümbilmiyorumkismile,gerçekten bi babası ihtiyaci varmafoldumben,cemile de dayanamadı,bende onun yerinde aynını yapardım(allah göstermesin),bu ne rahatlık -karolin,aldın payını,artık heycanla fragmanı bekliyecem:kedi:

Son düzenleme:
süper bir yapım ve oyuncu kadrosu ..
hele küçük insan osman,doğuştan yetenek diye ben buna derim ...
içimi dağladı ,yaşımı akıttı osman ,keza mete de aynı...
senaryo harika...
bu yapımı en çok izlemesi gereken kesim eşini aldatıp ,ailesinden hissi olarak uzaklaşan erkekler olmalı..
umarım bu dizi ,birçok hatayı bir nebze de olsa engeller ve doğru kararlara iter..
malum bir derdim var köşesinde sıkça rastlanan vahim ve acı durumlar...:sinifsinif:

bu arada biz izliyicilerde kendimize acı çektirmeyi seviyormuyuz ne, yoksa biz mazoşist miyiz:jeyyar:

Son düzenleme:
bende cok etkilendim
bi ara baktim agliyorum:gitme: napiyorum ben dedim kafamçokkarıştı
oyuncular gercekten cok basarili
cemileye yazik oldu

o pıslık kocası yuzunden o kadıncagız hapıse mı gırecek sımdı yaaaa :gitme:
ooofff o cemıle tapılası kadın vallahı ama bu olmadı sımdı yaaaa :(((
nolcek sımdı

Back
X