Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

dizide tek haz etmediğim berrin:63::63::63::63::63:.gülüşüne ,konuşuşuna gıcık oluyorum.birde bu haftaki blmde evsiz barksızlar mete hala yok ortalıkta ahmeti görmesiyle kafını açtı saçını başını düzeltti ayy ne yapmacık yaa aylin ona 1000 basar.bencede osmanı vercek cemile.bence çok büyümesinler yaa böyle iyiydi.özelliklede osman.mete çok çocıuksu gerçekte 20 yaşındaymış ama birden nasıl 25-30 yaş olucak bilemiyorum.ya corolin ya hasefe hanım:45::45::45:

Gülçin bende aynı senin yazdıklarını hissediyorum, berrin başka bir derdi yokmuş gibi ahmeti görünce yapmacık yapmacık sırıtıyor , aylini bende taktir ettim. mete ile osmanın oyunculuğu süper ama biraz mutlu olsunlsr artık.

Gülçin bende aynı senin yazdıklarını hissediyorum, berrin başka bir derdi yokmuş gibi ahmeti görünce yapmacık yapmacık sırıtıyor , aylini bende taktir ettim. mete ile osmanın oyunculuğu süper ama biraz mutlu olsunlsr artık.

Kizlar bende katiliyorum size. Berrin'in 'asigim' gulusu yokmu, cok aptalca geliyor bana..
Herseyin yeri zamani var degilmi. Ahmet ve arkadaslarini gorunce duygulanabilirdi, ferah bir nefes alabilirdi. Onun yerine aptal aptal guldu ve sacini basini duzeltti :22:

her salı ağlamaktan yoruldum ne olur biraz güzel şeyler olsun artık yaaaaaaaaaaaa :14::14::14:

bu arada eşim diyoki bu ali çok kötü yapıyolar yolda adamı dövmeseler bari diyo :47::47:

her salı ağlamaktan yoruldum ne olur biraz güzel şeyler olsun artık yaaaaaaaaaaaa :14::14::14:

bu arada eşim diyoki bu ali çok kötü yapıyolar yolda adamı dövmeseler bari diyo :47::47:

ağlamıyorum ama çok geriliyorum babannem gibi dizdekilerle konuşuyor kavga ediyorum eşimde kızıyo madem bu kadar geriliyosun seyretme diye ama her hafta dizide neler oldu diye sormaktanda geri kalmıyo :9::9:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 15. Bölüm Özeti
Yangın sonrası kontrolünü iyice kaybeden Ali, art arda verdiği acımasız kararlarla Cemile ve çocuklarını büsbütün çaresiz bırakır. Bir yanda henüz ana kucağına muhtaç Osman, diğer yanda polisle köşe kapmaca oynayan Mete. Cemile’nin kararı ne olacak? Osman’ı babasına mı verecek, yoksa Mete’den mi vazgeçecek? Kapı önündeki pazarlığı gizlendiği yerden izleyen Mete ne yapacak?
Bir başka dram da Soner cephesinde yaşanır. Kardeşinin sağlığı giderek kötüleşen Soner, yine Aylin’in karşısına çıkar. Berrin ile Ahmet’in yakınlaşmasına tanık olan Hakan ise öfkesine yenilir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kuş uçmaz kervan geçmez evin etrafında, tekin olmayan tipler dolaşmaya başlar.

Neden şu fragmanı doğru düzgün vermezler ki :95:

Kizlar bende katiliyorum size. Berrin'in 'asigim' gulusu yokmu, cok aptalca geliyor bana..
Herseyin yeri zamani var degilmi. Ahmet ve arkadaslarini gorunce duygulanabilirdi, ferah bir nefes alabilirdi. Onun yerine aptal aptal guldu ve sacini basini duzeltti :22:

bence de
başlarına türlü türlü olaylar geliyo onun aklı başka yerde:2:

Spoiler İçermektedir
!!!! Setten Tüyo

Cemileler kesin olarak eve dönecekler ama şimdi değil daha sonraki bölümlerde ne zaman oda bilinmiyor..
Verdiğim tüyolar hangi bölüm oda bilinmiyor
Ev çok güzel olmuş ama
Evde ise Carolin,Osman ve Ali sahneleri olacakmış

ben cemileyi tanıdıysam osmanı vermezzzzzzzzzzzzz:9:

Yeni Setten bilgiler/Tüyolar

Spoiler İçermektedir
!!!!!! istemeyen okumasın
Yanan Ev yapılmış.Krem renge boyanmış.Ali kaptan yaptırmış..Evin içinde Osman,Carolin ve Ali oturacakmış..İlerdede Cemileler eve tekrar taşınacakmış..
Ev çekimleri başlamış bile..

Ne oluyoda cemileler eve tekrar taşınıyo acaba:26:

devami..

6349.png

6360.png

6363.png

tatlım resimler için çok ama çok teşekkür ederim başka resim yok mu biraz daha eklersen çok sevinirz
bu arada mete ve inci hoca çok yakışıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:69:

tatlım resimler için çok ama çok teşekkür ederim başka resim yok mu biraz daha eklersen çok sevinirz
bu arada mete ve inci hoca çok yakışıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:69:

rica ederim canim ne demek ...birkac tanede okulda cekilmis var onlarida eklicem birazdan..osmancik cok tatli yaa

Back
X