Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ay gül gibi Behlül'e kepçük ağızlı karolini nasıl layık görürsünüz. Teessüf ederim:19:

Nuri Alço tam bu işe göre:37:

kızlar facede gördüm çok hoşuma gitti:9::9::9::9::9:

72038_295442434986_217647694986_1082095_1527472_a.jpg

Sevgili Behlül Seni çok özledik Stop.Acil işimiz Düştü Stop.Öyle Bir Geçer Zaman ki de ki Caroline Stop anladın sen onu Stop =D

:60::60::60::60::60::60:

Süpeeer yaaa...:1: :1: :60: :60: :60: :60: :60:

dizi ii hoş da şu berrin karakterine katlanamıyorum .ne onun sevgilisine ne de yaşadıkalrı aşka onlar çıkınca kapatıyorum

Dizideki bütün karakterleri seviyorum ben. Rolünün hakkını veremeyen kimse yok. Berrinin sivilcelerine bi hal çare bulsalar iyi olcak tabi :9:

Dizideki bütün karakterleri seviyorum ben. Rolünün hakkını veremeyen kimse yok. Berrinin sivilcelerine bi hal çare bulsalar iyi olcak tabi :9:

Yahu kız belki muayyen günündedir, ondan sivilcelenmiştir.:27:

Feci şekilde Soner Aylin'e artık açılsın, "seviyorum uleeyyyyn seni" desin istiyorum.

Soner Aylin aşkı izlemek istiyorum ben yav:84:

aaa süper bu. hakikaten Behlül bir ilgilense kendisiyle bizde kurtulsak, Cemile de:):66::66:

dizi ii hoş da şu berrin karakterine katlanamıyorum .ne onun sevgilisine ne de yaşadıkalrı aşka onlar çıkınca kapatıyorum

canım ben de çok sinir oluyorum. birde şu diziye sağ sol davasını koyuyorlarya ona da katlanamıyorum senaristler lütfen bu konular hassas olsunlar kandırılmış kullanılmış bir ülkenin gençlerini bu derece aşağılamak çok yersiz ve ayıp.

Bir tane var elimizde.

zati bu akşam izliycez yeni bölümü, ne fragmanı bacım:55:

Bu bölüm şu carolin cadolozunun başına bişeyler gelsede stres atsak yahu.Kaç bölümdür içim şişti

Bu bölüm şu carolin cadolozunun başına bişeyler gelsede stres atsak yahu.Kaç bölümdür içim şişti

Hiçbişecik olmaz o kepçük ağızlıya. Ali onu başka biriyle yatakta dahi görse " aaaa biri Karolini yanlışlıkla yatağa itmiş" der yinede inanmaz.:19:

Back
X