Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

DetayResimHandler.ashx

Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.

Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi

buna çok şaşırdım...hiç yakıştıramadım bu kıza bu çocuğu....:36:

DetayResimHandler.ashx

Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.

Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi

aaaaaaaaaaa şok oldum.:53::53::53:

Dizi cok sacma sapanlasmaya basladi ya. Söz vermismis Cemile. Alide evde istedikleri kadar kalabilceklerini söylemisti. Sonra vazgectim demisti. Cemile sözünden vazgecmiyo oglundan vazgeciyo.
Ne biliyim ilginc..
Mete zaten uctu gitti..
Birde bir sorum olcak size ya. Su Ahmet'i bi sevemedim gitti.. Hakan'a üzülüyorum cok. Bence Ahmet'ten cok daha efendi ne istedigini biliyor daha tatli ne bileyim.. Biraz simariklik var tabi ama normal degilmi.. Ahmet'in boy zaten bir metre.. Berrinden bile sogudum Hakana yaptigi haksizliklar yuzunden.. Varmi benim gibi sebepsiz Ahmet'e gicik kapan acep?:27:

ne yalan söyleyeyim ben ahmedi çok beğeniyorum :69::69: hihihi.. hattaa hoşlandığım çocuk tıpkı onun kumrallığında ve aynı göz rengine sahipler..:D onun dışında aylinle o cocuğu hiiç yakıştıramadım.. çok güzel bir kız, ne bileyim gönül bu elbettee :D

DetayResimHandler.ashx

Evet cnm haberim var,bende hiç yakıştıramadım Aylin çok daha küçük gösteriyor Eser'den..

Dizi cok sacma sapanlasmaya basladi ya. Söz vermismis Cemile. Alide evde istedikleri kadar kalabilceklerini söylemisti. Sonra vazgectim demisti. Cemile sözünden vazgecmiyo oglundan vazgeciyo.
Ne biliyim ilginc..
Mete zaten uctu gitti..
Birde bir sorum olcak size ya. Su Ahmet'i bi sevemedim gitti.. Hakan'a üzülüyorum cok. Bence Ahmet'ten cok daha efendi ne istedigini biliyor daha tatli ne bileyim.. Biraz simariklik var tabi ama normal degilmi.. Ahmet'in boy zaten bir metre.. Berrinden bile sogudum Hakana yaptigi haksizliklar yuzunden.. Varmi benim gibi sebepsiz Ahmet'e gicik kapan acep?:27:

aynen ahmetede berrinede sinir oluyorum

karakol önünde mete yi görmeye gittiklerinde annesi içeri girince öpüştülerr...
odevirde dağda dolaşan atlılar varken sokak ortsından öpüşenleri taşlarlardı kesinnnn:23::61::63::52:

bu hafta yok sanırrım
yoksa şimdiye kadar
önce özet
dünde fragman çıkması lazımdı
çıkmadı ama
demekki yok

Bu Ali yüzünden erkek düşmanı olucam ben yahu.. Diziyi izleyip izleyip eşime trip yapıyorum. Onun ne günahı varsa... :92:

Buyrunuz yeni bölüm özeti
Osman, Ali’nin evinde. Cemile’nin yüreği ateş içinde Salı 20:00
Bağrına taş basarak Osman’ı babasına vermek zorunda kalan Cemile, Mete ve Berrin’in büyük tepki göstermesi üzerine iyice kahrolur. Osman’ın gidişini bir türlü kabullenemeyen ve annesine de tavır koyan Mete boş durmaz ve bir plan yapar. Babasının kapısına dayanır. Ancak gördükleri karşısında babası ile arasındaki savaşı kaybettiğini anlar ve eve döner. Nafaka alamayan Cemile çalışmak zorundadır. Süheyla’dan kendisine iş bulması için yardım ister. Osman’ın evde olması Carolin’i rahatsız etmektedir. İkili arasında sürekli bir gerginlik vardır. Ancak Ali’nin Osman’a zaafını bilen Carolin kötü yüzünü göstermek için başka bir yol bulur ve kendine yeni hedef olarak Cemile’yi seçer. Amaç, Cemile’yi Ali’ye ve çocuklarına küçük düşürmektir. Doğan tarafından takip edilen Aylin büyük tehlikededir. Kardeşinin durumu iyice kritikleşen Soner de köşeye sıkışmıştır. Süleyman’a çılgın bir emir verir. Berrin ise annesine yalan söyleyerek Ahmet ile birlikte Samsun’a eyleme gider. Polis ise Ankara’ya yürüyüşe geçen gençleri durdurmak için emir almıştır.

Ama ben izlemeyi düşünmüyorum, tabi kendimi zaptedebilirsem, çok etkileniyorum, psikopota bağlıyorum kendimi:59:

Buyrunuz yeni bölüm özeti
Ama ben izlemeyi düşünmüyorum, tabi kendimi zaptedebilirsem, çok etkileniyorum, psikopota bağlıyorum kendimi:59:

Ben de geçen bölümde Cemile'nin yerine koydum kendimi. Ya bir evladı hapse girecek ya da diğeri üvey anne ile büyüyecek.. :25: Psikolojim bozuldu. Gece uyku fln uyuyamadım... :26:

Ben de geçen bölümde Cemile'nin yerine koydum kendimi. Ya bir evladı hapse girecek ya da diğeri üvey anne ile büyüyecek.. :25: Psikolojim bozuldu. Gece uyku fln uyuyamadım... :26:

Ben izleyemem gibime geliyor
Özeti eklerken, Kanal D nin sayfasında yeni bölüm fotoraflarını görünce bile etkilendim, izlersem kendimi düşünemiyorum:43:
Umarım izlemem
Senaristler abartmasın artık olayları,:93:

bu zamana kadar izlediğim en harika dizi kadrosu oyuncuların prosefyonelliği senaryosu müthiş kafamı bile baska yöne cevirmiyorum baglandım diyebilirim ama benide cok etkiliyor inanın içimm cız cız ediyor her bölümde muhakak bir sey için aglarım :43: o derece yani cemile hanımı takdir ediyorum müthiş bir anne ve meteyide çok seviyorum tam bir delikanlı ama biraz abartılmış sanki neyse gelecek bölümü merakla bekliyorum

Ben izleyemem gibime geliyor
Özeti eklerken, Kanal D nin sayfasında yeni bölüm fotoraflarını görünce bile etkilendim, izlersem kendimi düşünemiyorum:43:
Umarım izlemem
Senaristler abartmasın artık olayları,:93:

Artık bundan sonra abartmazlar inşallah. Çünkü Erkan Petekkaya'ya teklif geldiğinde zaten dizinin ilk 16 bölümü( yani bu hafta oynayacak olan bölümü de dahil) senaryo olarak yazılmış, hazırmış..Adamlar dizinin tutacağına çok eminlermiş demekki... Bizim gibi sayla sümük ağlayan kadınlar da dizinin hedef kitlesi heralde.. :2: :3:

Back
X