offf bittim yorumaaAtlilara sasirmayin hanimlar ilk ciktgnda ben de oha bu ne dedim ama netice de orasi dag basi o zamanlar ali agaoglu da kucuktu zannimca dolayisiyla eskiya olmasi normal..

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf bittim yorumaaAtlilara sasirmayin hanimlar ilk ciktgnda ben de oha bu ne dedim ama netice de orasi dag basi o zamanlar ali agaoglu da kucuktu zannimca dolayisiyla eskiya olmasi normal..
![]()
Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.
Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi
buna çok şaşırdım...hiç yakıştıramadım bu kıza bu çocuğu....![]()
![]()
Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.
Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi
buna çok şaşırdım...hiç yakıştıramadım bu kıza bu çocuğu....![]()
Dizi cok sacma sapanlasmaya basladi ya. Söz vermismis Cemile. Alide evde istedikleri kadar kalabilceklerini söylemisti. Sonra vazgectim demisti. Cemile sözünden vazgecmiyo oglundan vazgeciyo.
Ne biliyim ilginc..
Mete zaten uctu gitti..
Birde bir sorum olcak size ya. Su Ahmet'i bi sevemedim gitti.. Hakan'a üzülüyorum cok. Bence Ahmet'ten cok daha efendi ne istedigini biliyor daha tatli ne bileyim.. Biraz simariklik var tabi ama normal degilmi.. Ahmet'in boy zaten bir metre.. Berrinden bile sogudum Hakana yaptigi haksizliklar yuzunden.. Varmi benim gibi sebepsiz Ahmet'e gicik kapan acep?![]()
karakol önünde mete yi görmeye gittiklerinde annesi içeri girince öpüştülerr...
odevirde dağda dolaşan atlılar varken sokak ortsından öpüşenleri taşlarlardı kesinnnn![]()
doğru dedin tekno bacı kocamızı bile öpemiyoz kuu sokakta tirbiyesizler nolcek:))
he ku bu devirdee dara asarlar bunlar bilmem kaç yılında öpüşüyorlarr![]()
vallamı kuu asarlarmı hakkaten yarın k.valideme diyim anne bugün yılbaşı kocanı öpsene bişi olmaz diyim hahayyyyyyy:)))
Buyrunuz yeni bölüm özeti
Ama ben izlemeyi düşünmüyorum, tabi kendimi zaptedebilirsem, çok etkileniyorum, psikopota bağlıyorum kendimi
Ben de geçen bölümde Cemile'nin yerine koydum kendimi. Ya bir evladı hapse girecek ya da diğeri üvey anne ile büyüyecek..Psikolojim bozuldu. Gece uyku fln uyuyamadım... :26:
Ben izleyemem gibime geliyor
Özeti eklerken, Kanal D nin sayfasında yeni bölüm fotoraflarını görünce bile etkilendim, izlersem kendimi düşünemiyorum
Umarım izlemem
Senaristler abartmasın artık olayları,:93: