Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ilk sene ağlamaktan helak olmuştum her hafta salıyı bekliyordum.....geçen sene sadece fragmanlardan izledimm ara ara tekrarlarına baktım vs...

bu senede başlamadan bu kadar eksikle nasıl yapacaklar final yapsalardı dedim......

ama bu sene taşlar yerine oturmuşşşşş,gereksiz çer çöp adamlar gitmişşşşşşşşşşşşş tabii gereklilerde gitti mesela aylin....

keşke aylin soner aşkını yaşatsalardı....ama hem dizi dram hemde gerçek hayatta okuluna dönmüş aylin neyseee

herkes gibi aylinin kızına bittimmmmm

dizinin başından başladım ağlamaya ben...........
meteye ne ol olmuş ölee abilikleri tatlı sert olmak istemiş ama beğenmedim.......daha sıcak olabilir kendisi,ali kaptan gibi bir baba ile büyüdüü.......

berrin ahmett amma kokoş bi aile olmuşlar pek sosyetelerr..........

hakana üzüldümm yaaa........berrin tüm yaptıklarının katma değeri olarak hakana yardımcı kızınıda söylemesi gerek bencee........

hakanın babası zayıflamışş eeee kapçık ağızlı sevglisi var adam gençleşmelii.....mustafa ne tatlı olmuş yawwww......

sanırım cemile ile şu kırtasiyeyi deviralan adam yakınlaşacak..........selmaya ne oldu acaba????

ali kaptanın evine ne oldu???harabe gibi duruyor??

artı cemilenin evine bittim yaaaaaaaa nasıll güzelll yarabbimmmmmmmmmmmmmm sırf bu yüzden istanbula çok uzak olmayan bi yerden arsa alıp müstakil ev istiyorum yaa

tabiii evin ilk halleri fenaydı.........

osmana gelince çocuğu tebrik ederim,küçük osmanın küçük hallerindeki o ruh halini yansıtmışş ama gözümüz alışacak çirkin bi çocuk değillll ağızzıı büyükkkkkkk

sonere gelince bittimm yaaa ama neden kızını görünce kaçtııı yaaaaaaa yapmasaydıııı..........çok zor çok kötü

bu sene taşlar yerine oturmuşş ........inş. bozmadan böyle giderler......

bence aradan on yil gecmis olamaz, anca dört bes yil gecmistir
cünkü aylinin kizi heünz cok kücük,
ama osman cok fark atmis onu abartmislar :))
mete ayni babasina cekmis, aslinda mantikli cünkü kendisi kücüklügünde siddet gördügü icin, onunda psikolojisi o yönde gelisiyor malesef siddet görenler siddet uyguluyor,
cok sert biri olmus cikmis
osman yumusak kalpli kötülük düsünmeyen biri, iyi uymus yani :)

aylinin kizina bayildimmmmmmmm, allahim o ne tatlilik masallah yaaa,
ayni aylin gibi neseli ve obur yapmislar cok tatli buldum cok begendim :)
ama aylinin ölmesine cok üzüldüm, sonerle cok asiklardi,
soner ölmüs bitmis, kizinada yanasamiyor onada üzüldüm, ama ilerliyen bölümlerde kavusurlar diye düsünüyorum.

ayrica bu gaz sirasi, seker siralarini görünce acayip sasirdim,
annem dediki eskiden öyleydi kizim dedi, ekmek sirasi seker sirasi,
ay ben hic öyle seyler görmedigim icin cok sasirdim yaaaaaa :50:

Osman'ı sevdim ben de Mustafayı göremedim, o nasıl yakısıklı biri mi? :1:

Yav Aylin'in kızı küçücük Osman niye dana kadar.:37: Sanırım zaman biraz acımasız davranmış Osman'a.

Yav bu Osman'ı tez elden değiştirsinler , ne biçim tip öyle :19:

Son düzenleme:
soner saçmasapan duygusallıklarıyla ayline çektirdi şimdi sıra kızında herhalde
bi dik dur be adam her rüzgarda yıkılma

ayy aylini ztn çok sevyordum birde kızı maşşlhh ne ttalı bir şey hele erik sahnesiii" aaa erikk" aynı aylin gbi tepki verdi..ben ilk bölm başladı aylinin kızını zehrayı osmanı mustafayı merak ettm...o an aklıma ay ben bunlrın yernde olsam aylinn kızınn ismini deniz yıldız koyardım dedm o ara bi baktım deniz dedi..sonra ahmete de deniz yıldız dedi ismini..

mehmetin gözlkleri metecimn bıyıklrı ilgnçti...cemileyide ne güzel makyajla yaşlandırmışlr hasta oldum innkii yaaa
her an çok güzeldiii

Zaman Aylinin kızında 5 sene Osmanda 10 sene atlamış:37:

Kız gerçekten sonerle aylinin kızı olsaydı ancak bu kadar benzerdi heralde ikisine :5:

kesinlikle bencede, ben ayline cok benzettim nedense,
yani akrabasi degilse bile süper bulmuslar o kizi, hemde cok tatli :)

sonerde benim eski sevgilime benziyo, delinin teki
:37:

Aylin ve Ali yok diye izlemiyim tadı kaçtı dedim ama dayanamadım :)
Yeni Osman anca bu kadar iyi seçilebilirdi karakter tam oturmuş. Dış görünüşüyle dalga geçenler çok sevimsiz, oyunculuğu önemli -ki diğer rollerini de izlemiştim iyi bir oyuncu Gün Koper.
Ahmetle Berrin sevimsizleşmiş, Hakan'a üzüldüm.
Caroline yine paçayı yırtmış Hakanın babasıyla tam uymuşlar :37:

sonunda beklediğim dizim başladı . çok mutluyum. yenilikler dizimize can katmış bence. aylinin dizide olmasını tabiki isterdim ama küçük deniz deonun yokluğunu hissettiirmeyecek gibi. hali tavrı aynı aylin.
ali kaptanın cesedine ulaşamamışlar galiba.kenanın ölümünr de çok sevindim bu arada.
sonere gelince baharla yakınlaşacağını okudum ve yine aklıma eski türk filmleri geldi. zaten bu dizi eski türk filmi tadında. mutsuz adamı ne yapıp edip yola getiren en sonunda kendine aşık eden dadı tiplemeleri geldi aklıma. hülya koçyiğitin kızı gülşahla bi filmi vardı öyle. ediz hunun da vardı belki hatırlarsınız.
ahmet çok değişik olmuş ya. mesut yılmaz gözlükleri yüzüne büyük gelmiş. berrin zehranın ahmete baba demesine neden izin verdi. vermemeliydi bence. şimdi zor olacak gerçei söylemek. belki söylemezler.sonra yıllar sonra " senin asıl baban hakan "deyip büyük sırrı açıklarlar. zehra babasından utanır. alın size bi yeşilçam film sahnesi daha.
cemile çok başarılı. keder daha başarılı nasıl anlatılır bi makyajla yüz ifadesiyle.
süleyman on numara zaten.
osmanın tipine gelince. evet tipsiz bi oyuncu. ama bilerek böyle seçtiklerini düşünüyorum. osman,yakışıklı popüler,kendine güveni süper bi karakter değilki sonuçta. sıradan bi karakter.o yüzden de tipsiz olması osman karakterine uymuş bence.bu arada osmanın ilk aşkı olan kızın adı neydi unuttum. onu da görmek isterdim. o diğer çocuğu da .hani kızamık olmuştu ya. o çocuk.
siyasi olayları da karşılklı işleyecekler gibi. bi sol bi sağ. onların hayatları falan.osman da çok etkilenecek bu olaylara karışack.
ahmet kesin suikaste uğrayacak diyorum. heyecan lazım sonuçta.
mete ,çok mutsuz.acaba nihal gelirmi ki. yoksa bahar gibi bi kız da meteye de bulurlarmı?

Aylin ve Ali yok diye izlemiyim tadı kaçtı dedim ama dayanamadım :)
Yeni Osman anca bu kadar iyi seçilebilirdi karakter tam oturmuş. Dış görünüşüyle dalga geçenler çok sevimsiz, oyunculuğu önemli -ki diğer rollerini de izlemiştim iyi bir oyuncu Gün Koper.

kesinlike katılıyorum, dış görünüşü yüzünden keşke o oynamasaydı diyorlar ya te allam :41: sanki best model of turkey izliyorlar, dizi o yahu dizi. ayrıca rolünü de cuk diye oturmuş.

osmanın tipine gelince. evet tipsiz bi oyuncu. ama bilerek böyle seçtiklerini düşünüyorum. osman,yakışıklı popüler,kendine güveni süper bi karakter değilki sonuçta. sıradan bi karakter.o yüzden de tipsiz olması osman karakterine uymuş bence.bu arada osmanın ilk aşkı olan kızın adı neydi unuttum.

Osman'ın ilk aşkı Gülden :) acaba bu kesmeye başladıgı kız Gülden olabilir mi? Adını söylediler mi dikkat etmedim ona

Simdi izliyorum gözlerim doldu..

Bizim küçük Osman büyümüşte dayı olmus. Gözlerim küçük Osman'ı aramadı degil.

Aylin ve Soner'in kızı ne kadar benzemiş tıpkı annesi babası cok şirin.

Berrin ve Ahmet'e gelince Zehra neden Ahmet'e baba diyor, Hakan'dan degil mi? Ha bu arada Zehra cok itici, hic begenmedim. :37:

Osman bence cuk otumus, bizim kücük Osman'a benziyor..

Mete biraz gıcık olmus gibi, Hakan'a cok üzüldüm.. Niye hapse girdi onu da bilmiyorum. :ssz:

Ahmet de cok komik olmus ya :9: Süleyman'a söyleyecek söz yok. Bayılıyorum karakterine. :38:

Son düzenleme:
Back
X