Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Simdi izliyorum gözlerim doldu..

Bizim küçük Osman büyümüşte dayı olmus. Gözlerim küçük Osman'ı aramadı degil.

Aylin ve Soner'in kızı ne kadar benzemiş tıpkı annesi babası cok şirin.

Berrin ve Ahmet'e gelince Zehra neden Ahmet'e baba diyor, Hakan'dan degil mi? Ha bu arada Zehra cok itici, hic begenmedim. :37:

Osman bence cuk otumus, bizim kücük Osman'a benziyor..

Mete biraz gıcık olmus gibi, Hakan'a cok üzüldüm.. Niye hapse girdi onu da bilmiyorum. :ssz:

Ahmet de cok komik olmus ya :9: Süleyman'a söyleyecek söz yok. Bayılıyorum karakterine. :38:

hakan hapiste olduğu için istemiş canım ahmete baba demesini......

hakan babasını vurdu hapse girdi ama babası şikayetci olmamış içeride kavga etmiş adam vurmuş ondan yatmış....

kızlar yaa bu kenana ne oldu en son :26: bi de hakan neden hapisteydi :26:
ben çok dizi takip edemem özellikle son bölümler izleyememiştim tam. belki de çok uzattıklarından hevesi kaçıyo insanın :31: ama yeni bölümü merakla izledim :27: deniz gerçekten çok tatlı :23: izlerken eşime dediğim ilk şey; "sanki gerçekten sonerle aylinin kızı gibi " .. gerçekten bu kadar olur :34: ben osmanı da yakıştırdım. o da benziyo küçük osamana gülümsemesi falan :9:
ş

kızlar yaa bu kenana ne oldu en son :26: bi de hakan neden hapisteydi :26:
ben çok dizi takip edemem özellikle son bölümler izleyememiştim tam. belki de çok uzattıklarından hevesi kaçıyo insanın :31: ama yeni bölümü merakla izledim :27: deniz gerçekten çok tatlı :23: izlerken eşime dediğim ilk şey; "sanki gerçekten sonerle aylinin kızı gibi " .. gerçekten bu kadar olur :34: ben osmanı da yakıştırdım. o da benziyo küçük osamana gülümsemesi falan :9:
ş

canim en son Kenan parayi pulu toplayim gemiyle kacicakken ali onu yakaladi kavga ederken silah patladi ve geminin gaz borusuna geldi gemi tutustu ali kurtuldu ama kenan orda öldü arkadan alide intihar etti zaten:27:sonracigima hakanda berrini öldürmek isteyem babasini vurdu ondan hapse girdi sanirim icerdede birini oldurup uzun hapis yatti:ssz:son bölümün ozeti bu kadar zaten

çok sebdiğim bir diziydi.geçen senede merakla izlemeye başladım ama kenanın entrikalrından sonra izlemeyi bıraktım.böyle entrikalı dizilerden hoşlanmıyorum:50:
bu hafta aklıma gelmedi izlemek sonra netten izledim.güzel başlangıç yaptılar inşallah böyle devam eder.inşallah entrika olmaz geçen seneki gibi.:34:

aylinin kızı gerçekten çok tatlı olmuş ve rolüne de yakışmış

osman da çok uyum sağlamış,gayet enerjik bir oyuncu

berrin çok güzelleşmiş,bayıldım.

carolin hala kazançta,bakalım nasıl kaybedecek

mustafaya da bayıldım.cemile anne demesi içimi ürpertti

mine tugayı da çok severim.dizi de olması hoş oldu

diğer roller zaten yerli yerinde.soner de inşallah çabuk düzelir.:34:

ayrıca ben mine tugayı hakana yakıştırdım.inşallah sonerle değil hakanla yaklaştırırlar:)

Son düzenleme:
Dizi çok sönükleşmiş hareket şart ...

Vah vah osmanin sevdigi kiz abisinden hoslaniyor merak etmeyinn iki kardes dusman olur dizidede hareket bollasir.bu sezon fena olacak

Sonere sinir oldum tamam karını kaybettin ama bir taraftanda kızını kaybettin haberin yok :57: hala o eve giremem dedin süleymanın zoruyla gittiin o eve..Yüzleşartık gerçeklerlee ölenle ölüm olmuyormuşş maalesef sen kızını düşün yeterkiii git ona sarıl sevgini göster

Ya kizlar yeni osman diziye uydumu uymadimi bilemem ama yas olarak bi mantik hatasi yokmu sizcede yani en sonku bölümle suan arasindan 6 yil gecmis deniz 6 yasina bastigina göre ee aylin öldügünde kücük osman birinci sinifa gitmiyomuydu yani 7 yasinda hadi gec kayitettirdiler:27:8 olsun yani 13-14 yaslarinda olmasi gerekir ama bu büyük osman bayaa bi buyuk 17-18 yainda koca adam olmus :44:yoksa benmi yanlis hesap yapiyorum:27:haa bide cemile saclar agarmis yuzu yaslanmis ama eski eltisiyle carolinin masallahi var seneler onlara hiiic dokunmamis sanki:37:

Ya kizlar yeni osman diziye uydumu uymadimi bilemem ama yas olarak bi mantik hatasi yokmu sizcede yani en sonku bölümle suan arasindan 6 yil gecmis deniz 6 yasina bastigina göre ee aylin öldügünde kücük osman birinci sinifa gitmiyomuydu yani 7 yasinda hadi gec kayitettirdiler:27:8 olsun yani 13-14 yaslarinda olmasi gerekir ama bu büyük osman bayaa bi buyuk 17-18 yainda koca adam olmus :44:yoksa benmi yanlis hesap yapiyorum:27:haa bide cemile saclar agarmis yuzu yaslanmis ama eski eltisiyle carolinin masallahi var seneler onlara hiiic dokunmamis sanki:37:

Carolin ve Nermin'di dimi elti , onlara olmaz bir şey , gamsızlar ya ....Cemile desen çöktü çöktü , nerdeyse Hasefe hanım'ın kıyafetlerini giyecek.

osman hormonlu osman olmuş:1: en cok çöken gercekten cemile
carolinin maşallahı var:12:
nerimanın kızının saçları da berbat olmuş
:27:

dizilerde var işte : )

doğru ancak dizilerde var...

akşam dizide abinin osmanın sevdiği kıza aşık olması da neydi öyle..mete güldene aşık olmuş gibi birşey oldu yani.yok artık gereksiz oldu bu! senaristler :19:

carolin çok çirkinleşmiş. hayalet gibiydi suratı.saçlar sapsarı yüzü bembeyaz :53: neriman gamsızın biri yıllar ona meydan okumuyo:52:

süleymana bayılıyorum.ne güzel yumruğu çaktı sonere.kendine gelir bundan sonra artık...ayrıca şunu da söylemeden geçemicem süleyman gibi de kaç adam vardır hayatını başkalarına adayan :))(kazen bey buna da dizilerde var işte diyiceksiniz ama :)) )

Carolin ve Nermin'di dimi elti , onlara olmaz bir şey , gamsızlar ya ....Cemile desen çöktü çöktü , nerdeyse Hasefe hanım'ın kıyafetlerini giyecek.

Öldüm bu yoruma : )))

aksam maçtan dolayı izleyemedim ...bugün netten izledim....

herkesin dediği gibi osmanla meteyi şimdi birbirine düşürecekler 2 sene soner murat vakasını izledik...sonunda ne oldu hiç kimse mutlu olamadı senaristler bu sezonda osmanı yada meteyi öldürürse şaşmam vallaaa..................
dizide herkes ölürmüş hasefe hanımm delirirmiş ne gülerim....

en içimi acıtan sahneler soner ve kızı olan sahneleer hee bide aylini hatırlaması valla senaristi tebrik ederim yaa derin bir aşk acısı yaşıyor ,yada güzel bir aşk.....bu kadar dokunur insanın kalbine .................KAZEN beyde demiş dizilerde olur diyeee ama gerçektee olsaaa yaaaaaaaaaaaaaaaa ................

kızı nasılll güzellnasıll güzelllll :nazar:

birde geçen sezon gıcık olduğum hakana bu sezon acıyorum vallaa yaaaaa

berrin ve ailesine gıcığımm çok yapmacık sevgi varr çokk kokoşlar yaniiiiiiiiiiiiii

cemileyide ne kadar çökertmişler yaaaaaaa bide ninem gibigiyiniyorrrr..........

nerimanlar aynııı kızıda arabalarda oynaşıyorr çokk güldüm heee o sehneyeee

carolindee herzamankii gbii ama kendisiniii iyice çirkinleştirmek için baya çaba sarf ediyor hatunnn.............

inş. osmanı ve meteyii birbirine düşürmezlerr......

bale hocasıda merak uyandıran bir karakterrr merakla bekliyorummm ama salı günümü kitlemeye deymez netten takibe devammm:32:

hoşgeldin 2.soner ve murat vakası...senaristler kendlerini tekrar edyorlar. mete ve osmanın aynı kıza aşık olması. soner ve ayln arasındaki yaş farkı ayça ve metede de var . belk sonları farklı olur bu sefer. mete aradan çekilir.sonere sesleniyorum. artık ayliinin yasını tutmaktan vazgeç.. o sevgiyi kızına ver. bak o zaman rahatlarsın biraz.bu hakan ne yapıyor böyle. tamamen geri çeklmek olmazki. çalışıp çabalayıp halini durumunu düzeltip kızını kazanması lazım. meydanı berrine bırakmasın..cemile harbiden çökmüş ya. e kolay değil aynı gün iki ölüm yaşamış...osman pek bi sıkıcı.

Back
X