Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kenanı caroline mi öldürdü ben bilmiyordum:53:sahi niye göstermediler o adam noldu ya kenana sezon başlayınca da göstermediler

ben kenan girince izlemedim sanırım ali kaptan vurmuş onu

ben mecazi anlamda dedim öldürdü kimle olduysa öldüü sıra hakanın babasında tek tekk bütün adamların kolunda carolinn

geçen yıl izlememiştim.
ya bu dizinin diyalogları çok basit. okul piyesi gibi
caroline nı oynamayan wilmayı beğeniyorum. ama artık ali öldü gitti carolanın o dizide zoraki abes duruyor.
çıkması lazım.
ahmette bi işler var ama onu çözemedim.soğuk gibi.
berrinden hala nefret ediyorum.
süleymana herkes bayılıyor ama bana çok basit geliyor yaptıkları falan ondada bi okul piyesi havası var.
yine aşk üçgeni kuruldu mete osman o kız.tıpkı

caroline cemile ali
murat aylin soner
berrin hakan ahmet
aslında kurgusu temeli sağlam eskiden geçmesi dizinin onlar güzel
ama acilen senaristinin değişmesi lazım zekice yazamıyor.
bi rahmetli meral okay yada ece melek yazsa şu diziyi neler çıkardı.

bu sezon iyice tadı kaçmıs ya dizinin sadece bu değil emir'in yolu bilmem ne cok saçma zoraki dizileri sürdürüyolar sadece yer gök ask var bi heyecanı olan dizi. ama bu öyle bir gecer zaman ki de sadece sonerin kızı cok tatlı gercekten iyi oynuyor :1:

dün akşamki bölümün başlarını izleyebildim..
sonerin halen kızına sıcak davranamaması sıkmaya başladı
önümüzdeki hafta yakınlık kurmalı kızıyla ,yoksa iyice sıkmaya başlıyacak..
cemilenin kızı,ex te olsa eşi ölmüş, kadın halen ayakta durmaya çalışıyor...
soner hemen yerle yeksan oldu..fazla uzatmamalılar bu durumu..

ahmet neden öyle buzdolabı duruşlu oldu bilmem, adam mimiksiz tepkisiz bişey oldu..
berrinle ne şartlarda birleşti insanın bi yüzü güler di mi?
niye öyle yazıyorsa bu senaristler...

bir de sonerle aşk yaşayacak diye, o bale öğretmenini metazori ile senaryoya soktular:32:

şu bale öğretmeni ne zaman olaya dahil olacak ya.. ayrıca çok sıkıcı bir bölümdü. zorla itiyorlar gitmiyorr dizi. takıldı kaldı. aynı yerde sayıyor. soner,mete ,osman,ahmet hepsi sıkmaya başladı. bir tek o cimcime kız deniz götürdü diziyi dün akşam. onun dışında hiç bi renk göremedim. bir bir birbir.....çok şekerdi.hadi artık eskihaline dönsün. osman hapse girecek bence.

Dün bir izleyeyim dedim sekseknleri beklerken
Allahım bu nasıl bir işkencedir
Niye insanlara bunu yapıyorlar
Hele o Osmanı 5 dakika izlemeye tahammül edemedim yemin ederim
O saçlarını yolasım geldi boğasım geldi o çocuğu
Nefret ettim ya ne alaka bi saçları öyle diyemi onu tercih etmişlerki
Yeter artık millete bu eziyeti yapmasınlar
:41:

Dün bir izleyeyim dedim sekseknleri beklerken
Allahım bu nasıl bir işkencedir
Niye insanlara bunu yapıyorlar
Hele o Osmanı 5 dakika izlemeye tahammül edemedim yemin ederim
O saçlarını yolasım geldi boğasım geldi o çocuğu
Nefret ettim ya ne alaka bi saçları öyle diyemi onu tercih etmişlerki
Yeter artık millete bu eziyeti yapmasınlar

aynen cnm ya bende sonuna kadar katılıyorum sözlerine,
bu osmana gıcık oluyorum tahammül edemiyorum nerde bizim o sevimli tatlı küçük osmanımız...
şimdiki odun sevimsiz tipsiz donuk bakışlı,ruhsuz resmen yaaa:37::47:
valla bu diziden iyice soğudum ben cılkı çıktı:47:

ark.lar ben maalesef öyle bir geçer zaman ki yi yeni sezonda büyük bi hevesle izleyemiyorum... ali kaptan yok bi kere dizinin tadı kaçtı,aylin de yok :19: ayrıca osman bence hiç olmamış yaa öyle tatlı bi çocuk büyüyünce o mu oldu yani allahaşkına? :52: ayrıca sonerin kızının iticiliğini de hiç açmıyımm artık :20: ben eski tadının kalmadığını düşünüyorum dizinin...

Son düzenleme:
Fesat elti neriman,:22:kızı mesudeye nasıl reklam promosyon kampanyası yaptı öyleeeeee:53::52::52::52:
cümleyi kuruşa bakın ;yine mesudeye görücü gelecek..yineeee hemdeeee:27::27:

gelsin istesin ama kızı vermeyelim diyor, sümsük kocasına...:9::9:
maksat talep artsın:27:

Ali Kaptan'ın evinde toplandılar ya , Cemile yatak odasına baktı ... Yaaa o yatağın pisliği neydi öyle , yemin ederim midem bulandı :25::25::25:, fark eden varmı ??

Fesat elti neriman,:22:kızı mesudeye nasıl reklam promosyon kampanyası yaptı öyleeeeee:53::52::52::52:
cümleyi kuruşa bakın ;yine mesudeye görücü gelecek..yineeee hemdeeee:27::27:

gelsin istesin ama kızı vermeyelim diyor, sümsük kocasına...:9::9:
maksat talep artsın:27:

Tez elden versin kızını , yoksa arabada çoluk çocuğa karışacak kızı :ssz:

Soner in kızını kabullenemeyip ikide bir terslemesinden kızına sarılmasının imkansız hale getirilmesinden yıldım dün akşam kapattım artık. Osman zaten hiç olmamış, Mete nin içinden de Ali Kaptan çıkacak nerdeyse, bir de iki kardeşi liseli kıza aşık ettiler. Hakan içler acısı durumda, kızının hasreti ile yanarken Soner in kızı dibinden ayrılmıyor kızı istemiyor çok uyuz olmuş senaryo. Seksenlere geçtim ikisi de konsept olarak sağ sol çatışmaları falan aynı olduğu için pek yadırgamadım...

Bir ara doktor bayan vardı ya , aslında ne iyi gelmişti bir ara ona .. gerçi o farkında değildi. Çok üzülmüştüm ben o hanım kıza , tekrar ortaya çıksa , valla ilaç gibi gelir aslında.

Mete'ye de bir bayan bulurlar illaki. Ayrıca yine abi kardeşin aynı kıza aşık olması biraz basit oldu gibi.

Back
X