Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ee yabanci da olsan türk erkeklerini taniyorsan sende öküzzz demeyi ögrenirsinn:1::1:
Carolin süper dedi ama yaa:1:

ayyy sezon başladığından beri ilk defa bi hareketlenme oldu yani sonunda. ketçap savaşı da otobüsü kaçırma da diziyi hareketlendirdi. sonerle aylininaşkı türk filmi tadındaydı. baharla da bir başka türk filmi olacak.aşklar nefretle yada kavgayla başlar ya. ikisini çokmerak ediyorummm.ekremin dede olduğunu söylemesi bi yerde ii oldu. zira bu içi geçmişlerin söyleyeceği yoktu. bakalım neler olacak.denize bayılıyorum ben. gözleri çok güzel. ayçanın abisine de hayretler içindeyim. kıza erkeklerle geziyorsun utanmaz diyor. kendi sevgilisi sanki kızlarla geziyor. o da utanmaz olmuyormu! hayret bişşey.bu karakterde erkekler çok alçaltıyor kendilerini bence.osman aşkını kalbine gömmüş gibi görünüyor.

Berrin'i hala sevmiyorum

diziyi sırf küçük Deniz için izliyorum ya nasıl tatlı bi kız, maşallah

Bu diziyi ilk bolumunden beri seyrediyordum..
yalniz oyle bi noktaya geldiki artik seyretmek hic keyif vermiyor..
hayatimda bunun kadar senaryosu tahmin edilebilir bi dizi daha gormedim. zannedersin ki bolumleri ben cekiyorum. skilidim biraktim..

okadar üzüldüm ki aydına anlatamam uzun zamandır beni bu kadar etkilememişti bu dizi
bence ayrı bir renkti aydın keşke ölmeseydi ben çok etkilendim:43::43: bıyıklarıda gitti kendide:43:

Ben de çok üzüldüm..Evlat acısı dizide bile olsa mahfediyor beni,kalbimi....Allah hiç bir anne -babaya yaşatmasın .......:43: :43:

Aydının ölümünü gerçekten güzel işlemişler, bir hiç uğruna öldürdüler çocuğu, hele o pürneşe sahnenin ardından pat diye.. bir varmış bir yokmuş gibi çok etkilendim ya

bende çok etkilendim keşke aydın ölmeseydi:14: mithat kendini vursaydı

:14:çok etkileyici ve çok başarılı bir sahne olmuş.. epeydir dizide böyle vurucu sahne olmamıştı
durup durup gol atıyor dizi..:34:

Bu ne yaa içim şişti gıy gıy müzik ağlama feryat fügan ay şimdi bayılacam imdaaattt.Kapatamıyorumda ammada acıya meraklıymışım.:52::52::52::52::52:

Daha morg sahnesi uzatın uzatın. Bu konu haftayada devam eder mezara gomerken kürekle kum atarken ağlamaya devammmmm .Dizinin reytingi yerlerde.Milleti kaçırdılar

bugün bu dizi ağzıma s..tı.mahvoldum zaten duygusal bir günümdeyim ağlaya ağlaya şiştim .:14:hele morg sahnesinde memik oğlan eşliğinde koptum resmen salya sümük

Son düzenleme:
Memik Oğlan türküsü ve morg sahnesi beni bitirdi, salya, sümük kahroldum:43::43::43:

Aydın a çookkkk üzüldüm:43:

Ayrıca Deniz Yıldız ı izlerken de kahroluyorum ben, Allahım hiç bi çocuğu annesiz bırakmasın, onun yaşında kızım var benim de ondan çok etkileniyorum yaaa:43::43::43:

Back
X