Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Onceden de ali varken carolin-ali-cemile,aylin-murat-soner arasinda donmuyomuydu dizi :1:
Ben izliyorum severek heyecanli da oluyo ama tabi begenmedigim yanlarida var..
Betüle uyuz oluyorum melesa :37:

Bu sezon kadrosuna önemli isimler katan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisine Tuba Ünsal da katıldı.

Dizinin önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümlerinde ekrana gelecek olan Tuba Ünsal, twitter sayfasından “Ben şahane bir dizide oynamaya başladım. Şimdilik sürpriz. Bugün ilk set günümdü. Çok heyecanlı” notunu paylaştı.

Ünsal'ın dizide Soner, karakterini canlandıran Mete Horozoğlu'nun İngiltere'den gelen arkadaşı Filiz, rolünü canlandıracağı öğrenildi.

ilk sezon her salıyı iple çeken ben şimdi kanalları gezerken bile görmeye dayanamıyorum bu diziyi :25:

aynen bende...tekrarlarini bile kacirmazdim 8 dedinmi tv basindaydim bir tek reklam aralarinda kalkardim.ne yaptilar simdi diziyi haberim bile yok.gecen sezonda 5 bolum anca izlemisimdir.

İnanmayacaksınız ama ben bu diziye geri döndüm ...

baharın londrada kaldığı otel odasındaki telefon,bimde geçen haftalarda satılan nodtaljik görünümlü telefon :27:
londraya da bim açılmış demek ki:1:

Uzun bır aradan sonra ben bu diziyi izlemeye yeniden başladım. İlk bölümleri kadar ilgimi çekiyor ne yalan söylüyor.

oofff annemin tek basina dizi izlemekten zevk almamasi uzerine izlemek zorunda kaldigim o sacma otesi dizi :120:
Hangi sacmaliktan baslayacagimi bilemiyorum
Sonerin o ingiltereden tanidigi sarisin kadinla soner nasil o kadar samimi olmus? soner ingilterede dagilmis bi halde degil miydi? kadinin karakteri zaten icler acisi. kotu kadin.. Zaten bu dizide pek fazla kotu adamciklar..
Carolin mesela.. Kadin basindan beri kotu. Hani ortada hic bi sebep yokken bile kadin kotu ya. kotuluk yapmaktan zevk aliyor. Seytanin dunyadaki versiyonu. gercekle alakasiz. bi de planlari hep tutuyor ya.. Iykk.. atsinlar onu artik..
Cemilenin oglunun basi dertte, bulunsa oldurulecek, cemilenin basinda kavak yelleri. Arifin eski esi ve kuzeniyle olan konunun ortasinda kalmis. yuh artik

Ayy nefret. Walla izlerken afakanlar basiyo. :120::120:

Simdi dizinin son bolumu bitti. Arifle cemileyi, seherle bulusturmak icin cagiran adam, kendisine baba diyen kizi resmen ikisininde gozunun onunde oldurdu. Bu resmen sapiklik.. sen onca sene bak, emek ver, buyut, kizla aranda baba kiz sevgisi olsun, sonrada onu tek kursunla oldur. SACMALIK, ve sapiklik. boyle bisey olamaz. o derece manyak bi adam baska sapikliklarda yapacagi icin coktan timarhanede olurdu

dizinin senaryoyu saçmalamasına uyuz olsamda gene bakıyorum.neden bakıyorum bilmiyorum.adamın geçen bölüm kızı öldü.bu bölüm evleniyor pehhhhh saçmalık

bahar ve sonerin duş sahnesi çok romantik............
denizi ne güzel giydiryorlar. daha çok kotondan sanırım ürünler.ona da çok yakışıyor.
carolin yine amacına ulaşıyor. yahu bu kadınının sonunu çok merak ediyorum. mustafa ortaya çıkarsa anasının bütün hilelerini... çok mu acımasız oldu bu yorum. özellikle mustafa için. ama hakanın kahvaltıda parayla ilgili caroline laf sokmaları nasıl da rahatsız etti mustafayı gördünüzmü. annesinin bu yönünü o da görüyor zavallı çocuk.osmanla ayça da sanki elektrik olacak. yazık meteye...

Bu diziye o kadar cok sinir oluyorum ki (ve hala izlemeye devam etmem de sanirim kendi kendine iskence etmekten zevk alan bi insan oldugumu gosteriyor :P ) gecen gun ruyamda cemileyi ve hakanin babasini gordum :D Hakanin babasi beni plaja sokmuyordu :D Oralar hep onunmus falan :D Sonra ben dizi de oldugumuzu caktim, ve bu ne bicim senaryo be? halki resmen aptal yerine koyuyorsunuz! ilk okul ogrencisi mi yaziyor len bu senaryoyu diyip, hakanin babasiyla cemileyi bi evire cevire dovmusum ki sormayin :9: yahu inanin normal hayatta sakin ve kimseyle kavga etmeyen bi insanimdir. Ama ruyamda icimdeki gizli canavar ortaya cikti :37:

Back
X