Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

son kısımda aylin ve osmanın gelmesi çok duygulandırdı beni,ali kaptan neden gelmedi acaba? :26:

Aylini görmek beni de çok sevindirdi.Ali kaptanı aradı gözlerim ya da 2.sezonda cemilenin kocasını oynayan oyuncuda yoktu :26: carolinide göremedim :26: bir çok oyuncuyu görmedim

O kadar bekledim osmanın büyük halinide göremedim :1:

yok ben sadece ali kaptanı beklerdim diğerleri çokta önemli değildi.bu arada osmanın yetişkin hali ordaydı.herkes birbirine sarılırken o da yanındaki arkadaşına rol icabı yani osman karakteriyle bişeyler dedi.esas hikaye şimdi başlıyor gibi birşey

sona doğru gitar ile şarkı söyleyen kim idi? hangi şarkı bilen war mı araştırmaktan gözüm döndü be yaaa :36: :52: :52:

duygusaldı , güzel bi finaldi..
kamera arkası final görüntüleri çok hoş olmuştu..osmanla aylini görmek te iyi oldu..
sanki karolin de oradaydı, sarı bi çiyan gördüm sanki..
balıkçı ve ali kaptan da orada olmalıydı..
en çokta hasefe babanneyi tebrik ediyorum..:46:

bu sezon diziyi izlemeyi bırakmıştım ama son bölüm nasıl bitecek diye izledim bence çok güzel bir final yaptılar :46::46: özellikle sonunda bütün oyuncuların olması sarılıp duygulu anlar yaşaması benide duygulandırdı :14:

Ben günümüze bağlamalarını isterdim.Osmanın denizin günümüz halini felan :1:

Neyse bitti zaten 3 sezon öyle böyle izledim.İlk izlediğim günü hatırlıyorum ve gerçekten öyle bir geçiyor zaman ki :31::31:

ben yılmadan yorulmadan 3 sezon boyunca izledim ya bu diziyi. son sezonunu pek beğenmedim. aylin ve ali kaptandan sonra senryonun da ağırlaşması ile dizi bana hitap etmemeye başlamıştı. ama yine de izliyordum işte. carolinin başına kötü bişeyler gelmeliydi yaaa. mesela o etrafındaki erkekler tarafından dolandırılmalıydı. ya da uçağı düşseydi. yaptıkları yanına kaldı .ona sinir oldum. berrin ile hakanın tekrar ve berrinin isteyerek bir araya gelmleri de hoşuma gitti.

Süleyman da keşke evlenseydi

Back
X