• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle bir hale geldik ki kendime olan güvenimi kaybettim.. YARDIM..

mervealt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
158
1
96
Diğer
3 yıldır tanıdığım bir arkadaşım önceden kiloluydu ve bu kadar kendinden emin durmuyordu.. lise sonda beraber aynı dersaneye giderek tanıştık öss ye hazırlanıyorduk. O yıl fatih üniversitesi 2 yıllık halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümüne gitti. Şuan 2. sınıfta ben ise istediğim bölüm olmadığı için tercih yapmadım. Busenede hazırlanıyorum sınava. Geçen gün istanbuldan geldi görüştük. Zayıflamış çok güzel olmuş, kendine güveni gelmiş, ama şimdi benim tam tersi oldu kilo aldım, kendime güvenim gitti. 2 yıllıkta okusa üniversite havası var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Morallerinize ihtiyacım varsenağlama

3 yıldır tanıdığım bir arkadaşım önceden kiloluydu ve bu kadar kendinden emin durmuyordu.. lise sonda beraber aynı dersaneye giderek tanıştık öss ye hazırlanıyorduk. O yıl fatih üniversitesi 2 yıllık halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümüne gitti. Şuan 2. sınıfta ben ise istediğim bölüm olmadığı için tercih yapmadım. Busenede hazırlanıyorum sınava. Geçen gün istanbuldan geldi görüştük. Zayıflamış çok güzel olmuş, kendine güveni gelmiş, ama şimdi benim tam tersi oldu kilo aldım, kendime güvenim gitti. 2 yıllıkta okusa üniversite havası var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Morallerinize ihtiyacım varsenağlama

bu sene çok çalış. sınavı kazan. üstünede rejime gir... kendine bak. bırakma kendini...bak o zaman nasıl kendine güvenin gelecek..

evet bencede sende dikkat et biraz kilona
inşallah bu yıl istediğin yeri
alır hedefine ulaşırsın
ozamn her şey mükemmel olur senin için
hadii sık dişini vee
göster kendini...

insanın duruşu bile değişiyormuş onu anladım:1no2: teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için:çok üzgünüm:

sen istedikten sonra kilonu hemen verebilirsin bence. ama ilk önce kendi iradene hakim olman lazım. sonrası kolay. dert etme bence. açıktığında abur cubur yiyeceğine meyva yemeye çalış ve bol su iç onun da bir faydası olur yerimseniben

Sana en iyi morali somut örnekle veririm bu durumda ...
Seninle tıpa tıp aynı durumda olan benle yaşıt bir arkadaşım vardı ,komşuydu bizim...
Ben üni de okurken o öss ye hazırlanıyodu senin gibi... Bize hiç ama hiç gelmezdi ... Koca yılda bir defa geldi bana fizikten soru sormak için ... Hemen sordu ve yangından mal kaçırır gibi gitti, ben şaşıp kalıyodum tabi...Geldiğinde de bir suskun , bir sessiz ki sorma ... Bende mi hata diye düşünmeden edemiyodum...
Gel zaman git zaman o yıl sınavı kazandı , 4 yıllık ... Nerdeee o suskun kız , nerdeee şimdiki kız ... Geçen gün görüştük daha , Allah seni inandırsın susmuyo :roflol: Ya sussa da sıra bana gelse diye içim içimi yedi ama kız anlattıkça anlatıyo ... Ya dedim bunun dili çözülmüş :roflol:
Bana erkek arkadaşını anlatıyo , kpss hazırlanıyomuş onu anlatıyo , derslerini anlatıyo , bi sosyalleşmiş bi dillenmiş ki sorma :roflol:
Ben bunu niye mi anlattım ...Sen de kazanacaksın bu yıl ve sen de o kadar güvenli olacaksın ki seneye lafı kimseye bırakmıcaksın bile yerimseniben
Azmet , yaparsın !

Son düzenleme:
sizin elinizde olan birşeyler için ,
bence moralinizi bozmanıza hiiiç gerek yok...
kilolu iseniz,rejime ve spora başlayarak azimle zayıflarsınız...
gerçekten kafanızı vererek çok çalışırsanız,
istediğiniz bölümü kazanabilirsiniz...
başkalarıyla kendinizi kıyaslamayın bence...
bakın havalar da ısınıyor,biraz spor,biraz da yemenize dikkat ederseniz sizde
istediğiniz kiloya inebilirsiniz...
ama bütün bunları başarabilmeniz için,
kendinizi sevmeniz ve çok çok güvenmeniz gerekiyor...
sevgiler...

o Lays paketini birdaha görmeyelim elinde :roflol:
Hayatını değiştirmek senin elince tatlım, bugün içinde bulunduğun durumdan hayıflanmak yerine, bence şimdiden harekete geç yerimseniben

ben zaten kendime kızıyorum:mymeka: ne güzel zayıftım bakıyordum kendime:mymeka: oda zaten ben zayıfken şişmandı bana bakarak zayıflamaya başladı ki iyi yaptı çokta güzel oldu ama ben nolucam offf hemen harekete geçmem lazım:a015:

canım kiloluyken insan o kiloları veremez sanıyo..yada zayıflamak için beklemek istemiyo 10 günde dal gibi kalıyım diyo..ama emin ol kararlı olursan verebilirsin..bak bende doğumdan sonra 8 kilo kaldı..4 gün oldu rejime başlayalı,egzersizlerle filan 2 kilosu gitti..olmaz diye bişey yok..ekmeği,şekeri,tuzu kes.evde egzersiz yap uzandığın yerden,kalk dans et hareketli bimüzikte aklına geldikçe.akşam 7 den sonra bişey yeme,al eline 1 litrelik bi şişe doldur suyla..ikide bir azar azar iç,iki kere doldur o şişeyi.1 ayda fıstık gibi olursun..karamsar bi dönemdesin belli..azimli ol yeter canım..derslerine de sıkı sıkı çalış..hergün 10 sory çöz..geçmiş yılların sorularını devir..ohh kebapp..hadi canım benim..:1hug:

neden kendinzi kiyasliyorsunuz ki..
sizde yapabilirsiniz bunlari..o arkadasiniz hala kilo fazlasi olsaydi bu seferde üniversite havasina girmis diye düsünürsünüz..2 yillikta olsa 4 yillikta universite insani cok gelistiriyor cevresi sosyal hayati..kendini gelistirme imakni oluyor yani sizde calisirsaniz yapabilirsiniz..
ama kiloyu böyle simdi zayiflamis söyle olmus gibi düsünmeyin o hala kilolu olsa kendinizi iyi mi hissedecektiniz..o kendini rahat hissetmemis vermis yani hersey kendi elimizde

tatlım takma kafana bu kadar üniversiteyi kazanıp bir yere yerleşince aileden uzakta olursa bi de ister istemez verecen kilolarını ..

kac kılosun kı ?
yapamayacgın sey degılll ıste sana sanss hadı basla yrn ...

meksika biberine gel canım.ben 20 günde 6 kilo verdim.hadi gel belki aklına yatar.
önce yorumları oku aklına yatarsa düşünürsün.
okuluna gelirsek çalış çalış ve yine çalış derim.

canım arkadasın yapabılmısse sende yapabılırsın demektır .unıv ıcın bıraz daha azım ve gayret gosterırsen karsılıgını alıcaksın emın ol aynı sey kılo konusundada geceri en basta umutsuz olma kararlı ol ve hıc bır sekılde pes etme sonucunda kazanıcaksın yeter kı ıste ve kararını tam ver bunun ıcınde dırayetlı ol basaramayacagın hıcbırsey yok :) :) :)

Aslında cevabı kendin de biliyorsun harekete geçip çok çalışman üniversiteyi kazanman ve forma girmen lazım...Bak bi başla gerisi nasıl gelir canım..Sıkma canını...

Back
X