Oyle bir icimi doksem Savursam..

Makine. Aslinda hani cok genis ya alani niyeyse bi donem kapaliydi şansı kismeti. Sonra da kpss olsun dedik. Umarim bundan sonra acik olur sansi.allah herkesten razi olsun mucizem benimle şükür. Bu yolu bulunur elbet☺
teorik olarak en kolay is bulmasi gereken muhendislerden. icinizi rahat tutun olumlu dusunun olumlu olsun hersey. benimde hamileligimin basinda esim mesleki olarak iyi bir gecis yapmisti. bebeginiz size de kenine de bol sans getirir umarim.

Ben de iş değiştirirken çok sıkıntı çektim , o olmadı bu uygun değildi derken tam bana uygun iş buldum çok mutluyum yakında ortak da oluyorum.......geçer gider gerçekten önemli olan hayırlısı ve en mutlu olacağı iş olması. Üzmeyin kendinizi , juniora selamlar :)

Cok zor günler yasiyorum. Talihimin kapali gittigi. Kasim ayiydi esim patronuyla kavga etti mahkemelik oldu isten cikti hakli sebeple tazminati aldi bir iki ay is aradi bulamadi muhendis bu arada. Kpssye hazirlanicam dedi. Ben de bi kurumda calisiyodum Kasım ayindan bu yana dogru duzgun maasimizi alamadik hala icerde maasimiz var ssk devam etsin diye isten cikamadim ama gecen hafta cikartildim. Tabi bu surecte benim maasim yatmadigindan esimin kidemini yedik. Benim alacaklarim hala yatmadi. Bu arada yas geciyo kpss sonunda ya atanir ya benim kurum duzelir diye tup bebek yapalim dedik. Cok sukur tuttu. Bin kere sukurler olsun onu verene. Neyse kpss bitti esim dediki cok iyi gecmedi. Neyse dedim simdi ona is ariyoruz. Ben 9 haftalik hamileyim tabi bu surecte ise iade falan açacağımdan avukatlarla görüştüm gerildim ilk kez kahverengi akinti geldi. Dr yat dinlen dedi. Ben muhtemelen evdeyim cocugu buyuturum ondan sonra çalışırım. Yani öyle oldu iste dostlar. Yoruldum yiprandim. Hayatta elbet herseyin caresi bulunur daha zor gunler de gecirdim ama simdi hamile oldugundan midir nedir duygusalim daha az gucluyum. Dertlesmek istedim sadece..
Hayat böyle canım inişler ve çıkışlar muhakkak olacaktır
Yine de şükret daha kötüsünü yaşayabilirdin
Her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır
Bebişin karnında stres yapma oda stres olur

Back
X