- 3 Eylül 2018
- 9.110
- 48.397
- 548
- Konu Sahibi Reyhan_98_
Başıma bir şey gelmeyecekse ben abiye hak vericem galiba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerine göre diyelim, evet maalesef evdede devam ediyor, aşağalamak yermek her zaman daha kolaydır insanlar için o yüzden tahammülüm kalmadı.Anlaşılan zorbaliklar okulla sınırlı kalmamış evde hala devam ediyor.
Yazım dilinden mi öyle anladım acaba siz biraz sert çıkışları olan agresif birine benziyorsunuz. Çok öfkeli geldiniz bana.
neyse ki benimki kendini affettirdi ama üniversite sınavında bir de derece yapınca araba almıştıO da az değilmiş yaw. Valla benim babam okumasın param cebimde dursun diye çok uğraştı ama sonuçta ben okudum yalnız o da başarılı oldu. Cebinden beş kuruş para çıkarıp vermedi .... İstikrar işe azizim...
Bizler intiharın i sini bilmeyen saftrik çocuklardık başımıza ne gelsiyse ondan geldi![]()
ooooo helal olsun...neyse ki benimki kendini affettirdi ama üniversite sınavında bir de derece yapınca araba almıştı![]()
artık saldım ya cidden, öyle mutsuzum, öyle mal gibiyim ki, b. k gibi geçen yaşlarım...
özgüvenim zaten ortaokuldan bu yana yoktu, her zaman bu sorunla boğuşmak zorunda kaldım ikili ilişkiler olsun hep bi onaylanmak kabul görmeye çalışmakla geçti, annem evliliğinden ötürü yaşattığı travmadan dolayı bana da yetişemedi büyürken ve haliyle jenerasyon farkı 60 a yakın yaşı. Çevremde büyüğüm ablam dediğim kimse de yok tek başıma hayatı çözmeye çalışıyorum.98 dogunlunusunuz? Yani hedefsiz olmaniz bir tarafa, öz güveniniz nerde?
özgüvenim zaten ortaokuldan bu yana yoktu, her zaman bu sorunla boğuşmak zorunda kaldım ikili ilişkiler olsun hep bi onaylanmak kabul görmeye çalışmakla geçti, annem evliliğinden ötürü yaşattığı travmadan dolayı bana da yetişemedi büyürken ve haliyle jenerasyon farkı 60 a yakın yaşı. Çevremde büyüğüm ablam dediğim kimse de yok tek başıma hayatı çözmeye çalışıyorum.
nası yani hangi konudaNeyi seversin?
Youtubede benim hocam var orda butun dersleri ucretsiz izle allah a dua et gecici zor gunler ins21 yaşındayım, okuldayken ortaokulda olsun lisede olsun bir sürü zorbalığa uğramıştım, sadece oturup eve geliyordum, haliyle temelim yok, özel ders veya dershane imkanım yok, param yok,evde tek başıma da olmuyor, verimli olmuyor, abim ve annemle yaşıyorum ama abim aşağalıyor, kabiliyetsizsin bilmem ne halbuki ben o sırada ne psikolojik şiddetlere maruz kalmıştım. Lise bitti evdeyim, iş bulamıyorum, artık intiharın eşiğine geldim gerçekten öyle psikolojim bozuldu ki. Evlenmeyi falan düşünmüyorum.
Çok yanlış bir bakış açısı. Bence en önemlisi hangi mesleği severek yapacağın, tabiki de geleceği olan bir bölüm okumalısın fakat tek kriterin çabuk atanmak vs olmamalı. Geçenlerde paramedik bir beyefendi istifa edeceğinden bahsediyordu mesela, mutlu değilmiş çünkü işini severek yapmıyormuş. Sana tavsiyem severek yapacağın bir meslek seç ve adımlarını ona göre at.Sağlıkçı olmak daha mantıklı bence öğretmenlikmiş falan hikaye artık. Biraz pembe gözlükleri çıkarmamız gerek diye düşünüyorum.
nası yani hangi konuda
cok basit dusunuyorsun. bence once ufkunu acmalisin. turkiyede isler iki gunde degisir.. arkadasim fen bilgisi ogretmenligi okuyordu. atamasi yok onu kapali. millet aciyordu kiza. 4+4+4 sistemi bir geldi.. bilmem kac tane fen bilgisi ogretmeni alindi o sene. komik bir puanla girdi kiz. lise mezunu olarak memur da olabilirsin. evet hayat seni iyi insanlarla karsilastirmamis anladik da sen de pes ediyorsun, savasmiyorsun. abine o laflari yutturmuyorsun. daha hic denemeden ne yapabilecegini bilmeden cayciliga temizlikcilige goz dikmissin.İyi hoş diyorsunuz da, abim başlıcak durdun da bu saatten sonra mı çalışmaya başladın diye, aklımdaki plan asgarili sigortalı bi iş bulup birikim yapmak bir yandan açıktan okumak. Bi iş bulabilsem sorun kalmıcak aslında yok yani bulamıyorum. Çay temizlik falan istiyorum. Sıradan bi iş. Devlet memurluğu bir hayal zaten. Sağlıkçı olmak daha mantıklı bence öğretmenlikmiş falan hikaye artık. Biraz pembe gözlükleri çıkarmamız gerek diye düşünüyorum. Allah büyük, artık düşünmüyorum, saldım yani, ne olursa olsun.
cok basit dusunuyorsun. bence once ufkunu acmalisin. turkiyede isler iki gunde degisir.. arkadasim fen bilgisi ogretmenligi okuyordu. atamasi yok onu kapali. millet aciyordu kiza. 4+4+4 sistemi bir geldi.. bilmem kac tane fen bilgisi ogretmeni alindi o sene. komik bir puanla girdi kiz. lise mezunu olarak memur da olabilirsin. evet hayat seni iyi insanlarla karsilastirmamis anladik da sen de pes ediyorsun, savasmiyorsun. abine o laflari yutturmuyorsun. daha hic denemeden ne yapabilecegini bilmeden cayciliga temizlikcilige goz dikmissin.
Bu devirde matematiği olmayanı üniversiteye almıyorlar. Evde gerçekten temelsiz birisi tek başına çok zor geliştirir emin olun. Anlamadığım yer oluyor soracak kimsem yok. Ayrıca soru önüme gelince bırakın çözmeyi nerden başlıcağımı bile bilmiyorum öyle kötü durumum.Çok yanlış bir bakış açısı. Bence en önemlisi hangi mesleği severek yapacağın, tabiki de geleceği olan bir bölüm okumalısın fakat tek kriterin çabuk atanmak vs olmamalı. Geçenlerde paramedik bir beyefendi istifa edeceğinden bahsediyordu mesela, mutlu değilmiş çünkü işini severek yapmıyormuş. Sana tavsiyem severek yapacağın bir meslek seç ve adımlarını ona göre at.
Ben mezuna kaldığımda dershaneye gitmeden sadece Youtubedan ders videolarını izleyip üniversiteyi kazandım. Çok kaliteli kanallar var. Gayret gösterirsen emin ol sen de yaparsın
Film izlerim işte, bazen İngilizce hikaye kitapları çeviriyorum a1 a2 arasındayım ama tam a2 olmadım. İnanın hayalim bile yok. Hani dil okumak falan diyebilirim onu da taa 12. sınıfta farkettim. Artık geç oldu bazı şeyler için galiba. Yada bana öyle geliyor.Genel anlamda. Ilgi alanlarin nedir
Bu devirde matematiği olmayanı üniversiteye almıyorlar. Evde gerçekten temelsiz birisi tek başına çok zor geliştirir emin olun. Anlamadığım yer oluyor soracak kimsem yok. Ayrıca soru önüme gelince bırakın çözmeyi nerden başlıcağımı bile bilmiyorum öyle kötü durumum.
Film izlerim işte, bazen İngilizce hikaye kitapları çeviriyorum a1 a2 arasındayım ama tam a2 olmadım. İnanın hayalim bile yok. Hani dil okumak falan diyebilirim onu da taa 12. sınıfta farkettim. Artık geç oldu bazı şeyler için galiba. Yada bana öyle geliyor.
geceleri ağlayarak uyuyorum öyle psikolojim bozulduVallaha canim nerdeyse kendinin üstüne toprak atacaksin. Senin bu karamsarligin kendini tanimadigindan kaynaklaniyor. Cevremiz kendimizi kesfetmek icin müsait olmuyorsa bu öyle kolay bir mesele degil. Daha nereye gitmek istedigini bilmeyen insan hesef de belirliyemez.
Hiçbir şey için geç değil. Benimle beraber tercümanlık okuyan 50li yaşlarda sınıf arkadaşım vardı. Dil öğrenmeye yatkınlığın varsa bunu kesinlikle değerlendir. Kendi alanım olduğu için seni yönlendirebilirim, özelden yazabilirsinbazen İngilizce hikaye kitapları çeviriyorum a1 a2 arasındayım ama tam a2 olmadım. İnanın hayalim bile yok. Hani dil okumak falan diyebilirim onu da taa 12. sınıfta farkettim. Artık geç oldu bazı şeyler için galiba. Yada bana öyle geliyor.
geceleri ağlayarak uyuyorum öyle psikolojim bozuldu
Canım güzel kalpli MaryHiçbir şey için geç değil. Benimle beraber tercümanlık okuyan 50li yaşlarda sınıf arkadaşım vardı. Dil öğrenmeye yatkınlığın varsa bunu kesinlikle değerlendir. Kendi alanım olduğu için seni yönlendirebilirim, özelden yazabilirsin