Öyle düşünüyorum

:) Arkadasimda böyle 5 sene sonra bana bise olcak hayatım değişecek yada ölcem. 9 sene geçti hala yerinde sayıyor bilincaltinda bişeyleri istemeden düşünüp kuruyosundur. Takma.

:) Arkadasimda böyle 5 sene sonra bana bise olcak hayatım değişecek yada ölcem. 9 sene geçti hala yerinde sayıyor bilincaltinda bişeyleri istemeden düşünüp kuruyosundur. Takma.
Hiç güleceğim yoktu hahaha ben yerimde saymayayım artık öğrencilikten çıkayım en azından

Vallaha mı ya. Her psikolog yapıyor mu bunu. Birde acaba ortalama bi seans ne kadardır fiyat olarak. Gerçi doktordan doktora değişir
Valla
Ben 10 sene önce 600 liraya yaptırdım .adamın seans ücreti buydu ,hipnozun ekstrasi değil yani .istersen özelden isim adres falan yazabilirim .

İstanbulda
özel muayenehanesine gidiyordum. Ayrıca kendisi gatada profesör ..
Eğer yolum bigün istanbula düşerse gidebilirim alımda tek seferlik. Önemli olan o kısmı silmesi. Adresi özelden yazabilir misiniz. Böyle profları kaybetmeyelim. İllaki hayatın bi yerinde lazım olur

Eğer yolum bigün istanbula düşerse gidebilirim alımda tek seferlik. Önemli olan o kısmı silmesi. Adresi özelden yazabilir misiniz. Böyle profları kaybetmeyelim. İllaki hayatın bi yerinde lazım olur
Sen bana özelden yazsana ,üşeniyorum ,ben de sana cevap yazarım

Çok kıymetli bir doktor .kendisine bir ömür borçluyum .

Ay gulesim geldi bir an.çünkü bende hep 20 yaşıma kadar yaşayacağımı düşünürdüm.hep o yaşa kadar hayallerim vardı.şu an 27 yaşındayım.bana tek etkisi şu an hedefimin,hayallerimin olmaması oldu.bilinçaltınızda bu olduğu için rüyalarınız da o yönde galiba.kafanızdan atın bu düşünceyi.sizin elinizde bu.

Bilinçaltımda öyle bir düşünceye yer olmadı hiç bir zaman. Rüyadan sonra oldu. Ben yaşam ve ölüm hakkında çok üzerinde düşünen biri değildim. Doğarız, yaşarız ve ölürüz doğanın kanunu bu kafasında olan biriyim . O yaşlarda da ölüme yer ayıracak düşüncem yoktu haliyle rüyam al sana dedi :)

Siz farkında olmasanız da bişey den etkilenmiş olmalısınız ama.sürekli böyle rüyalar gördüğünüze göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…