Rabbim ins.alismayacak sorunlar vermezkeşke benim de böyle sorunlarım olsa
Bazı yerleri anlayamadım yeni ev akrabamızın çok güzel ve temiz mi demek istediniz eğer imkanın varsa taşınır taşınmaz eşyani degis insan sevmeyince ne temizlik yapası geliyor ne misafir cagirasi erteleme bence izinden sonraya gerekirse bu sene izine gitme evi yenileslm kizlar almanyada yasayanlar bilir ev bulmak oyle kolay degil hadi buldun igrenc otesi ve cogu cok eskiler ...bnim esimde biz nisanliyken bi cok ev bakmisti sonunda bi tane buldu alisveris yerlerine yakin olsun diye çünkü esim insaatta calisiyo bazen cok gec gelebiliyo bu yüzden mecbur kendi olmadigi zamanlar ben alısverisi yapıorum agir olan şeyleride onun yetistigi zaman aldiriyorum ...
bunu anlatmamin sebebi evimde 3 buçuk yil olucak oturuyorum esyalarim cok eski koltugum L tarzi ve cok buyuk degil inanin o kadar eski ki kimsenin evime artuk gelmesini istemiorum hele bun son aylar hepten gittiler ne renk kaldi nede oturulacak gibi esimin evlilik borcu olduğu icin mecbur ucuz aldik yani ne evim nede esyalarim hic olmuyo bu temmuzda kesin tasiniyoruz ev bir akrabanin ve cok twmiz cok guzel kesindir bu kizlar .. esya tasindigim zaman mi alsam yoksa izinden geldigimden sonrami ....ve artik bu evde temizlik yapmak bile istemiyorum bir gun oncr yapsam diger gun yine ayni kirleten yok ama ev eski....boyle bir evr nasil temizlik yaparsiniz...
hersey icin gecerli değil malesef cnmAlmanya'da daha iyi. Şartlar olduğunu sanıyordum
cnm geldigimden bu yana hic gitmedim 3 yili gecicek bu sene ancak gidiyorum esim zamaninda calismis yemis simdi yeni yeni kendimizi duzeltiyoruz ancakBazı yerleri anlayamadım yeni ev akrabamızın çok güzel ve temiz mi demek istediniz eğer imkanın varsa taşınır taşınmaz eşyani degis insan sevmeyince ne temizlik yapası geliyor ne misafir cagirasi erteleme bence izinden sonraya gerekirse bu sene izine gitme evi yenile
Haklısın o zaman gitmelisin ama evde insanın psikolojisini gerçekten çok etkiliyorcnm geldigimden bu yana hic gitmedim 3 yili gecicek bu sene ancak gidiyorum esim zamaninda calismis yemis simdi yeni yeni kendimizi duzeltiyoruz ancak
slm kizlar almanyada yasayanlar bilir ev bulmak oyle kolay degil hadi buldun igrenc otesi ve cogu cok eskiler ...bnim esimde biz nisanliyken bi cok ev bakmisti sonunda bi tane buldu alisveris yerlerine yakin olsun diye çünkü esim insaatta calisiyo bazen cok gec gelebiliyo bu yüzden mecbur kendi olmadigi zamanlar ben alısverisi yapıorum agir olan şeyleride onun yetistigi zaman aldiriyorum ...
bunu anlatmamin sebebi evimde 3 buçuk yil olucak oturuyorum esyalarim cok eski koltugum L tarzi ve cok buyuk degil inanin o kadar eski ki kimsenin evime artuk gelmesini istemiorum hele bun son aylar hepten gittiler ne renk kaldi nede oturulacak gibi esimin evlilik borcu olduğu icin mecbur ucuz aldik yani ne evim nede esyalarim hic olmuyo bu temmuzda kesin tasiniyoruz ev bir akrabanin ve cok twmiz cok guzel kesindir bu kizlar .. esya tasindigim zaman mi alsam yoksa izinden geldigimden sonrami ....ve artik bu evde temizlik yapmak bile istemiyorum bir gun oncr yapsam diger gun yine ayni kirleten yok ama ev eski....boyle bir evr nasil temizlik yaparsiniz...
Almanya'da daha iyi. Şartlar olduğunu sanıyordum
aynen bizimde oyle cok kucuk ...icim daraliyo resmen zaten her halde kimseyi kabul etmem hamileyim birde temizlik yapmak istesemde bos ver diyorum zaten ayniBen sizi anliyorum.
Ben sehir merkezinde pahali, luks semtlerden birindeyim. Inanin binalarin hepsi eski, icleri daha da eski. Insan banyo tuvalete bakmak istemiyor. Yeni bina yaten yapilmiyor, yapilsa da sehre uzak semtlere yapiliyor. Sehir merkezindeki semtlerdeki evler gercekten rezalet, 80 yillik binalar yeni sayiliyor.
Dunyanin parasini kira diye veriyorum, ustune banyom berbat, dusakabinim bile yok bir tane perde var sadece su gecmesin diye. Ayaklarim geri geri gidiyor.
biz gurbetcilerin bi cok derdi de buya cnmEvlerin cogu cok berbat. Pahali olanlar da kotu yani, para vermeye razi olsan dahi adam gibi ev bulamiyorsun.
Cebine göreAlmanya'da daha iyi. Şartlar olduğunu sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?