• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle istiyorum ki bi bebeğim olsun ama umudum azalıyor ....

Aynebilim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
64
27
3
32
Meraba kızlar , 1,5 yıldır uğraşıyoruz korunmadan Bebek sahibi olmak için . 4 ay korunduk sonrasında baktım olmuyor 2 yıllık evliyim . Doktor bende sorun olmadığını söyledi eşim gitti doktor a Samsun omü de Ramazan bey var ücretli özel oda eşime klomen evicap(evitamini) ve proxed plus verdi 2,5 aydır kullanıyoruz geçen ay koca koca beyaz et parçaladı düşürdüm adet dönemimde bi umut oldu dedim acaba Bebek mi düşürdüm en azından oluyor diye bi Umut .. :( sonrasında bu ay adetime 8-10 gün var 4-5 gün önce batma kaşığımda yanma sızlama hissettim halsizlik mide bulanması aşırı sinir biraz umut oldu ilaçlarda kullanılınca eşi kullanıp hamile kalan var mı umut olalım destek olalım kızlar .....??? Uzun oldu k bakmayın işte dert sıkıntı allahtan yazdıkça paylaştıkça rahatlıyor insan şükür KK :( <3

Insallah doğal yollarla olur. Ama olmuyorsa hic vakit kaybetme tüp bebek yap cnm. Ben çok vakit kaybettim yaşım da geçti iyice. Çok istiyorsanız tüp bebek yap :)

Back
X