• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle mutsuzum ki...

ANGEL1710

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
630
91
318
İçel Mersin
kendimi tam toparladım derken yine en dibe vuruyorum...hayata farklı pencereden bakamıyorum yaşadığım olayları unutamıyorum.ailem arkamda evet ama bu yetmiyor.yaşadığım olayları nceki konularımda açmıştım çok sevdim,nişanlandım,7 sene boyunca aldatıldım dayak yedim ve ayrıldım en kötüsü beni herkese rezil etti...neden çektim değil mi 2 DAMLA KAN..çevresindekilere ne anlatıyor bilmiyorum ama herkes onuda haklı görüyor...kendimle ilgili konuşmaktan yoruldum...son olay yıprattı beni beni istemeyi düşünen insanlara BİZİM ARTIĞIMIZI MI ALACAKSINIZ...ve bunun üzerine herşey yerin dibine girdi.ben artık oldum onların gözünde..yaşamak için hiç bi sebebim yok...

kendimi tam toparladım derken yine en dibe vuruyorum...hayata farklı pencereden bakamıyorum yaşadığım olayları unutamıyorum.ailem arkamda evet ama bu yetmiyor.yaşadığım olayları nceki konularımda açmıştım çok sevdim,nişanlandım,7 sene boyunca aldatıldım dayak yedim ve ayrıldım en kötüsü beni herkese rezil etti...neden çektim değil mi 2 DAMLA KAN..çevresindekilere ne anlatıyor bilmiyorum ama herkes onuda haklı görüyor...kendimle ilgili konuşmaktan yoruldum...son olay yıprattı beni beni istemeyi düşünen insanlara BİZİM ARTIĞIMIZI MI ALACAKSINIZ...ve bunun üzerine herşey yerin dibine girdi.ben artık oldum onların gözünde..yaşamak için hiç bi sebebim yok...

canım yapma kendini bu şekilde yıpratma. birileri seni yeterince aşağılamaya çalışıyor ama sen kendini kendi gözünde aşağılama...kendine değer ver. neden yaşamak için sebebin yokmuş.öncelikle işlediğin hata için tövbe et allaha eğer gerçekten bunun pişmanlığını yaşıyorsan.sonrada ayağa kalk ve hayatına doğru yolda devam et.Rabbim yüzünü güldürecektir inşallah.
damla kana güvenerekmi aldattı dövdü seni. keşke hiç bukadar çekmeseydin en baştan. ama olan olmuş iyiki ayrılmışsın kurtulduğuna sevin bence.... ve herşeyi arkanda bırak kendine yeni tertemiz bir sayfa aç. o insanlada birdaha sakın muhattap olma inşallah...

"Bizim artığımızı mı alacaksınız" ne demek yahu!!
Terbiyesiz herif:47: iyiki evlenmemişsin o adamla..
Kimin ne dediğini takmamaya çalış,sen kendini bildikten sonra gerisi saçmalık..
İki damla kanı alınca ADAM mı olmuş pislik!
Üzülme ne olur..şöyle düşün,bu bir sınav ve ben bu sınavı başarıyla vereceğim..
Karşına hayırlı bir insan çıkacak ve kim ne derse desin duymayacak inan bana.

canım yapma kendini bu şekilde yıpratma. birileri seni yeterince aşağılamaya çalışıyor ama sen kendini kendi gözünde aşağılama...kendine değer ver. neden yaşamak için sebebin yokmuş.öncelikle işlediğin hata için tövbe et allaha eğer gerçekten bunun pişmanlığını yaşıyorsan.sonrada ayağa kalk ve hayatına doğru yolda devam et.Rabbim yüzünü güldürecektir inşallah.
damla kana güvenerekmi aldattı dövdü seni. keşke hiç bukadar çekmeseydin en baştan. ama olan olmuş iyiki ayrılmışsın kurtulduğuna sevin bence.... ve herşeyi arkanda bırak kendine yeni tertemiz bir sayfa aç. o insanlada birdaha sakın muhattap olma inşallah...

tövbe ettim ama kaldıramaz oldum adam hayatına devam ediyor mutlu mesut...ailesi atıp tutuyor hakkımda biliyodum ben söleme ailene dedim ama amaç beni rezil etmekmiş...bunuda becerdi.evet 2 damla kan yüzüne duymadığım laf kalmadı ama bunlar çıksın inşallah ondan misli misli...

"Bizim artığımızı mı alacaksınız" ne demek yahu!!
Terbiyesiz herif:47: iyiki evlenmemişsin o adamla..
Kimin ne dediğini takmamaya çalış,sen kendini bildikten sonra gerisi saçmalık..
İki damla kanı alınca ADAM mı olmuş pislik!
Üzülme ne olur..şöyle düşün,bu bir sınav ve ben bu sınavı başarıyla vereceğim..
Karşına hayırlı bir insan çıkacak ve kim ne derse desin duymayacak inan bana.

onu diyen o şerefsiz ailesi...ben o sınavı doğduğumdan beri veriyom isyan etmiyom ama gücüm kalmadı benim...

Böyle seviyesiz insanlardan kurtulduğun için sevin ve seni istemeye gelmekten böyle laflarla vazgeçtiyse bir aile, onların seviyesizliğine ortak olduysa onların gidişine de sevin. Hiiç kafana takma. Mümkünse biraz bu olanlardan uzaklaş. Kendine yeni bir hobi edin. Yeni insanlarla tanış. Kendini kötü hissedecek hiç bir şey yok.

onu diyen o şerefsiz ailesi...ben o sınavı doğduğumdan beri veriyom isyan etmiyom ama gücüm kalmadı benim...

Aynı kendisi gibiymiş ailesi..koca koca insanlara yakışıyor mu ya!
Öbür tarafta nasıl hesap verecekler?
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki kurtulmuşsun..
Ama PES etme!

tövbe ettim ama kaldıramaz oldum adam hayatına devam ediyor mutlu mesut...ailesi atıp tutuyor hakkımda biliyodum ben söleme ailene dedim ama amaç beni rezil etmekmiş...bunuda becerdi.evet 2 damla kan yüzüne duymadığım laf kalmadı ama bunlar çıksın inşallah ondan misli misli...

ahlaksız..! emin ol ettiğini bulacaktır zaten mazlumun ahı yerde kalmaz sen içini rahat tut. sende hayatına mutlu mesut devam etmeye çalış biliyorum söylemesi kolay ama bu böyle.. asıl o delirsin. sen o iki damla kan için kendini ezik gördükçe oda seni dahada aşşağı görmeye ve göstermeye devam edecek. tövbeni et ve kendini affet... umarım mutlu olursun.
ayrıca aileside ne ahlaksız insanlarmış. ailesine söylemiş madem arkasında duralım demek yerine iftiralar mı atıyorlar. allahtan bulsunlar sen allaha havale et

İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine, arkandan ne konuştuklarına neden bu kadar takılıyorsun ? Onlar için mi yaşıyorsun sen ? Kim ne düşünürse düşünsün umursama bile.. kulakların duymasın hiç.. Karşına mutlak seni yargılamayan saygı duyan düzgün bir insan çıkacaktır..2014'e gireceğiz bu ne cahillik böyle yaa.. istersem evlenir boşanırım, nişanlanır ayrılırım istersem de 100 sevgili yapar yapar ayrılırım. kimene!!! herkes kendi hayatına baksın.. Öyle bir adam'dan kurtulduğun için dua etmelisin.. Ben senin yerinde olsam 7 sene değil 7 gün bile durmazdım yanında.. Demem o ki, hayat senin, mutsuzluğunun nedeni hiç bir zaman başka insanlar olmasın buna izin verme.. kim olursa olsun seni mutsuz etmelerine asla izin verme.. 2 kere gelme şansın yok ki bu dünyaya.. neyi, nasıl yaşamak istiyorsan seni ne mutlu ediyorsa öyle yaşa.. Öleceğin zaman kimse seninle o mezara girmeyecek, herkes hayatına devam edecek.. kendine gel (:

Böyle seviyesiz insanlardan kurtulduğun için sevin ve seni istemeye gelmekten böyle laflarla vazgeçtiyse bir aile, onların seviyesizliğine ortak olduysa onların gidişine de sevin. Hiiç kafana takma. Mümkünse biraz bu olanlardan uzaklaş. Kendine yeni bir hobi edin. Yeni insanlarla tanış. Kendini kötü hissedecek hiç bir şey yok.

aslında beni üzen konu hep karşıma çıkacak olması...evlenincede çıkacak bu insanlar susmuyacak allahtan korkuları yok çünkü...

Kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz. Sen Allah'a havale et hiç üzülme.. Bugün mutlu Mesut diyorsun ama yarın onun hale düşeceğini kimse bilmez. Bir kadının namusuna laf atıp orda burda onu küçük düşürmeyi hedef alan zat !! Acaba bakalım bugün bu hor görüp aşağıladığın kızdan kat ve kat iyisini mi bulucan?? karşına öyle bir kız çıkarır ki Allah; bu üzdüğün hakaret ettiğin,yüreğini incitttiğin kızın ayaklarının altına kurban olsaydım keşke dersin!!!

Hayat bu hiççççç belli olmaz !!!
Sen üzülme başını da dik tut! Elbet seni sen olduğun için çok sevip bağrına basacak hayırlı bir erkek çıkacak karşına Allah'ın izniyle...

o da bir başkasının artığı ile evlensin adi pislik...
canım geçecek bütün bunlar asıl şu zamanda güçlü olman gerekir
senin bu çökmüş halinden o pislikler haz duyar o mutlulugu onlara yaşatma
sabret, rabbim elbet görüyor...

Acaba onun payına kimin artığı düşecek adi herif !!! İnanılmaz gerildim şu lafa ya!

Ne haysiyetsiz,onursuz insanlar var ya.. Dilerim Rabbim seni böyle üzenlerin, senden kat ve kat üzüldüklerini, bulduğu başkasının artığı ile nasıl çaresizlik içinde kaldığını sana göstersin..!! Sen ise çok ama çok mutlu ol inşallah .. Sabır et o günler yakın..

Kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz. Sen Allah'a havale et hiç üzülme.. Bugün mutlu Mesut diyorsun ama yarın onun hale düşeceğini kimse bilmez. Bir kadının namusuna laf atıp orda burda onu küçük düşürmeyi hedef alan zat !! Acaba bakalım bugün bu hor görüp aşağıladığın kızdan kat ve kat iyisini mi bulucan?? karşına öyle bir kız çıkarır ki Allah; bu üzdüğün hakaret ettiğin,yüreğini incitttiğin kızın ayaklarının altına kurban olsaydım keşke dersin!!!

Sen üzülme başını da dik tut! Elbet seni sen olduğun için çok sevip bağrına basacak hayırlı bir erkek çıkacak karşına Allah'ın izniyle...

benimle muhattap olmuyomuş herkese öyle demiş..ben kendi kendimi rezil etmişim bi ara kendimden şüphe etmeye başladım ben acaba bişey mi yaptım diye...onun karşısına adam gibi kız çıkacakmış ben adam değilmişm...

o da bir başkasının artığı ile evlensin adi pislik...
canım geçecek bütün bunlar asıl şu zamanda güçlü olman gerekir
senin bu çökmüş halinden o pislikler haz duyar o mutlulugu onlara yaşatma
sabret, rabbim elbet görüyor...

onun için önemli değilmiş bunlar bakire olmasada olur diyor...benim içinde bitli baklanın kör alıcısı olur diyor ben bitli baklaymısım...düşündükçe çıkmazaa giriyorum.

Acaba onun payına kimin artığı düşecek adi herif !!! İnanılmaz gerildim şu lafa ya!

Ne haysiyetsiz,onursuz insanlar var ya.. Dilerim Rabbim seni böyle üzenlerin, senden kat ve kat üzüldüklerini, bulduğu başkasının artığı ile nasıl çaresizlik içinde kaldığını sana göstersin..!! Sen ise çok ama çok mutlu ol inşallah .. Sabır et o günler yakın..

amin canım inşallah dayanabilirim...

onun için önemli değilmiş bunlar bakire olmasada olur diyor...benim içinde bitli baklanın kör alıcısı olur diyor ben bitli baklaymısım...düşündükçe çıkmazaa giriyorum.

Bak bak laflara bak!! O kim ya! Büyük konuşmaya devam etsin :) Gül geç böyle karakter yoksunu, aciz zavallılara sakın düşünme yoksa bak benim gibi migren hastası olur çıkarsın . Takma kafana birşey duyma uzak dur o basit insandan!

Allah sabır versin

Katılıyorum arkadaşa. Şu an mutlu olsa bile Allah korusun evladından bile bulabilir. Kendi kızına da bir şerefsiz denk gelirse bu günleri hatırlar mı acaba. Sen gene de Allah'a havale et.

Adi herif. Sana takmış kafayı, olmuş bitmiş, ne konuşuyorsun. Defol git. Bi genç kızın ahını almışın hayatın kararacak haberin yok. Sana Rabbim sabır versin onun düştüğü günleride gör inşallah. Helallik almak için dilensin kapında. Güçlü ol canım inadına mutlu ol.

daha çok yeni bazı şeyler, unutucaksın emin ol, sonrada boşuna üzülmüşüm diyeceksn, burda herkesin bir hikayesi var..

benim de..

bazılarımız diğerleri kadar şanslı olamadık hayatta, ama ucundan biyerden tutunmaya çalıştık...sen de zamanla hayatını düzene koyacaksın..ama böyle yaparsan olmaz..
bak iyiki evlenmemişsin onunla..belki de hergün dayak yicektin, belki de değil öyle..
birgün son noktaya gelecektin, peki o zaman ne olacaktı? ben bunu hiç söylemek bile istemiyorum..
hergün şükret haline, daha kötüsü de var inan... bir erkek olmadan da tutunabilirsin bu hayata, bunu öğneniyorsun yavaş yavaş.. sen yıllarına üzülüyorsun, çok haklısın...ama yaşayacağın varmış yaşadın...

bundan sonra kendine moral vermen gerek..bak ne güzel ailen de yanında..

Back
X