Öyle öfke doluyimki..

Evlenmeden önce böyle olmuolar annelerinden uzak kalınca birden anaları kıymetli oluyo yoksa ben annesini arabadan indirdigini bilirim kizdirinca, zaten kendi bile der aynı evde yasasam ben bile anlaşamam. Ama o evlenmeseydin lafını sekse çekti evliliği o sanio herhalde.

Valla bence bütün erkekler evliliğin çok büyük bi kısmını seksten ibaret görüyolar zaten.Bi de meşru yoldan çocuk sahibi olma yolu.Bence bu senin tavrınla ilgili bişey, nası başlarsa öyle gider derler.Benim kv ben ilk evlendiğimde 2-3 kez bana laf soktu onun üstüne 3 ay görüşmedim.Böyle olunca da her hafta gördüğü oğlunu ayda bir gördü ve şimdi pamuk gibi maşallah.

Eşime peşin peşin söyledim, ben her hafta anana gidemem kendin git napıyosan yap beni sürükleme dedim.Ben de aynı şekilde onu zorlamadım her aileme gittiğimde.Sonuç: benim ailemle kendi ailesinden daha sık görüşüyor.Yani siz her seferinde eşinizle gitmek zorunda mısınız?Bırakın ana oğul ne halleri varsa görsünler.Böyle tipler üstlerine düştükçe ciddiye aldıkça daha beter oluyolar bence.

Valla bence bütün erkekler evliliğin çok büyük bi kısmını seksten ibaret görüyolar zaten.Bi de meşru yoldan çocuk sahibi olma yolu.Bence bu senin tavrınla ilgili bişey, nası başlarsa öyle gider derler.Benim kv ben ilk evlendiğimde 2-3 kez bana laf soktu onun üstüne 3 ay görüşmedim.Böyle olunca da her hafta gördüğü oğlunu ayda bir gördü ve şimdi pamuk gibi maşallah.

Eşime peşin peşin söyledim, ben her hafta anana gidemem kendin git napıyosan yap beni sürükleme dedim.Ben de aynı şekilde onu zorlamadım her aileme gittiğimde.Sonuç: benim ailemle kendi ailesinden daha sık görüşüyor.Yani siz her seferinde eşinizle gitmek zorunda mısınız?Bırakın ana oğul ne halleri varsa görsünler.Böyle tipler üstlerine düştükçe ciddiye aldıkça daha beter oluyolar bence.
Ben de öyle yapicam zaten kvalide de anlicak bu kez inşallah
Ama hiç mi gitmediniz ya da gitceginiz zaman esinize nasıl ben de gelim dediniz. Sonuçta benm kvalide ile bir kavgam olmadı doğrudan

Umarım oyle olur, zaten su anda tavirli davraniyom. Ama bir yandan iyi oldu böylece annesiyle aynı ortamda beni bulundirmicak ve böylece benim mesafe koymamda kolay olacak.
ben evleneli 3 yıl oldu bazı şeyler yeni yeni yerine oturuyor.
ilk zamanlar allahım kabustu evlendiğim gün bile evine getirtti kv. gelen misafire hizmet ettirdi (düğünüm gündüz oldu düğün bitti eve geldim gelinliğimi acele ile çıkartıp kv evine 3-4 dk mesafede ev, düğün için gelen misafire hizmet ederken buldum kendimi. her gün abartısız ordaydık işten gelir üzerimizi değiştirir doğru annesi neymiş morali bozukmuş, neymiş üzülüyormuş mış mış da mış mış ...bazen yemek yer de giderdik tokuz diyoruz zorla yemek yedirmeye çalıştırır yemek yemezsek çay arkasından çerek arkasından meyve 23-24 olur eh gitmeyin burda yatın sinirden kudururdum her akşam eve gelince kavga bir süre sonra gitmemeye başladık bu sefer yeğeni arar yine 23-24 e kadar telefonla konuşurlar yada mesaj hem bizden torun istiyorlar hem de bunlar yakınlaşır bişey yapar diye bizi bırakmıyorlar:KK70::KK70:
iki yıla yakın böyle geçti bu arada yapılan kavgalar bini bin para ama karı koca arasında hiçbirşey yok ailesi yaptıkça eşimden sordum hesabını çünkü o karşılık verdirmiyor kendimi savunmamı istemiyor ve annesinin yanında oluyordu hep...bağırdım çağırdım kavga ettim boşanmaya kalktım olmadı . ben sağlığımdan oldum bebeğimin sağlığı bozuldu stresten erken doğum yaptım ..
şimdi sabırla devam ediyorum .ilk zamanlar gibi değil eskisi gibi hiç değil. şimdi eşim annesini tersleyip atıyor.kadın pazar sabah7-8 de arıyor ne yapıyorsunuz gelin şunu yapın bunu yapın vs...
eşim annesi yüzünden ne zararlar aldığını neler kaybettiğini gördü. evliliğini kaybediyordu , eşinin sevgisini güvenini kaybetti... eğer bişeyleri düzeltmezse neler kaybedeceğini de biliyor....
gerisi ona kalmış:KK53::KK53:

Ne yapabilirim cidden. O anda susmuyorum konuşuyorum ama onun gibi seviyesiz olamiyorum. Sadece bi daha böyle bisey olduğunda tel kaydı yapicam dinleticem ailesine.

ailesine dinletsen ne olacak?
kv zaten oğlunu peşinde maymun etmiş.
kadının yağlı ekmeğine bal sürmüş olursun sadece.

ben evleneli 3 yıl oldu bazı şeyler yeni yeni yerine oturuyor.
ilk zamanlar allahım kabustu evlendiğim gün bile evine getirtti kv. gelen misafire hizmet ettirdi (düğünüm gündüz oldu düğün bitti eve geldim gelinliğimi acele ile çıkartıp kv evine 3-4 dk mesafede ev, düğün için gelen misafire hizmet ederken buldum kendimi. her gün abartısız ordaydık işten gelir üzerimizi değiştirir doğru annesi neymiş morali bozukmuş, neymiş üzülüyormuş mış mış da mış mış ...bazen yemek yer de giderdik tokuz diyoruz zorla yemek yedirmeye çalıştırır yemek yemezsek çay arkasından çerek arkasından meyve 23-24 olur eh gitmeyin burda yatın sinirden kudururdum her akşam eve gelince kavga bir süre sonra gitmemeye başladık bu sefer yeğeni arar yine 23-24 e kadar telefonla konuşurlar yada mesaj hem bizden torun istiyorlar hem de bunlar yakınlaşır bişey yapar diye bizi bırakmıyorlar:KK70::KK70:
iki yıla yakın böyle geçti bu arada yapılan kavgalar bini bin para ama karı koca arasında hiçbirşey yok ailesi yaptıkça eşimden sordum hesabını çünkü o karşılık verdirmiyor kendimi savunmamı istemiyor ve annesinin yanında oluyordu hep...bağırdım çağırdım kavga ettim boşanmaya kalktım olmadı . ben sağlığımdan oldum bebeğimin sağlığı bozuldu stresten erken doğum yaptım ..
şimdi sabırla devam ediyorum .ilk zamanlar gibi değil eskisi gibi hiç değil. şimdi eşim annesini tersleyip atıyor.kadın pazar sabah7-8 de arıyor ne yapıyorsunuz gelin şunu yapın bunu yapın vs...
eşim annesi yüzünden ne zararlar aldığını neler kaybettiğini gördü. evliliğini kaybediyordu , eşinin sevgisini güvenini kaybetti... eğer bişeyleri düzeltmezse neler kaybedeceğini de biliyor....
gerisi ona kalmış:KK53::KK53:
Aslinda benim kvalide kocamdan yüz buldukça yapmaya başladı her hafta düğünlere götürmeye ondan önce böyle değildi gorumcem yüz vermio mesela benim ne isim var diyo hatta gelse bile hiç haber vermeden gidiyor takıya bile kalmıyor ama eşim muhtemelen ablası böyle yapınca da annem uzulcek diye yapıyor sanırım. Anlayamiyomki. Sanırım ben de annen annen dedikce de böyle oldu.çünkü ookadını görünce bana biseyler oluyor. Mesela genç birine gidicez ev gormeye beni de alın dio ben de görmedim esim o an birşey demiyo.goturcekmi bilmem. Ama bana bir sinir geliyor ki anlatamam iyi De dese ben artık kaldiramiyom onu.
Ben 5 ay önce döndüm eve 2.5 ay ayrı kaldık ama farklı sebeplerdendi.
Aynı şekilde mesela kendi annesini goturmek için benim annemi de goturmek gezdirmek istiyoki kendi annene gelince bisey demiyosun desin DİE yani ben öyle dusunyrm.böyle olunca kendi annemi de goturmek istemiyom bir yere.
Hsonlari ailelere gitmek dışında evde muhabbetimiz iyidir, yanı ilgisi sevgisini belli eder ama ailesi için birşey yapmak istemesi sorun bu.bu da zamanında onlara yaptığı hataları için vicdanını rahatlatma meselesi.ama benim gençliğim ne olacak benim günahım ne.

Ben de öyle yapicam zaten kvalide de anlicak bu kez inşallah
Ama hiç mi gitmediniz ya da gitceginiz zaman esinize nasıl ben de gelim dediniz. Sonuçta benm kvalide ile bir kavgam olmadı doğrudan

evet hiç gitmedim.dediğim gibi eşime ben senin annene devamlı gelemem beni zorlama ben de seni bizimkilere gelmen için zorlamıyorum dedim bi iki kavga gürültüden sonra rahat ettim.siz çok yüz vermişsiniz.

Bana da formülü verin ne yaparsınız, nasıl bir yol izlersiniz ? :O

Hizmet etmem, evde yabancı olurum.
Birlikte gidilmesi gereken düğün gibi yerlere özellikle tek gönderirim, eşlik etmem.
Soranlara da hasta diye söylesin istediği gibi, ben yooo benimle düzgün konuşmadığı için
inadına gelmedim derim, rezil olsun.

Özellikle annesinin yanında bunları belirtirim.

Beni suçlamayın boş yere, senin oğlun bu, mal bu kadar.
Bu mala da benden bu kadar derim.

Yani bu derece mutsuz olduğum evlilik için aman sonu ne olur diye düşünmem ama ben tabi.
Ondan böyle rahat olurum.

Ayyy yani bu erkekler gun icerisinde ondan bundan bu sozlerin bin turlusunu isitiyo is yerlerinden sindiriliyolar eve gelince boyle aslan parcasi olup erkekliklerini tatmin ediyolar. Konu sahibi yanlis anlamayinda kesin sizin esinizde boyledir onun bunun dedigine agiz egipte gucu bi tek size kufur etmeye yetmis. Acaip sinir oldum.

ailesine dinletsen ne olacak?
kv zaten oğlunu peşinde maymun etmiş.
kadının yağlı ekmeğine bal sürmüş olursun sadece.
Çok haklisiniz..

evet hiç gitmedim.dediğim gibi eşime ben senin annene devamlı gelemem beni zorlama ben de seni bizimkilere gelmen için zorlamıyorum dedim bi iki kavga gürültüden sonra rahat ettim.siz çok yüz vermişsiniz.

Aynen tatile bile gittik ama ne tatildi..
Kadın inatçı kpederim bile yüz kere yemeği fazla yapma ayni yemeği yemiycem diyor napsin atilmasin diye yiyo. Kvalide de bunu biliyo ısrarla aynı yemekten bi tencere yapıyor ki rahat gezim DİE.
Bir de insanın eşi bence adam olmalı. Keşke kpeder gibi olsa kvalide. Adam bize halden kiraz aliyo kilolarca demioki gelin beni alın ama kvalide sanki sonradan araba gormus gibi oraya buraya. Sen 60 küsur yasında insansin düğüne gider takini takarsin çıkarsın yok onun yanında muhabbet yok oynamak
Kinamakta istemiyom ama.
Esimle su anda mesafeliyiz birbirimize.
Hatalı olduğunu kabul edeceğini sanmıyorum, daha da annem diyecek..

Hizmet etmem, evde yabancı olurum.
Birlikte gidilmesi gereken düğün gibi yerlere özellikle tek gönderirim, eşlik etmem.
Soranlara da hasta diye söylesin istediği gibi, ben yooo benimle düzgün konuşmadığı için
inadına gelmedim derim, rezil olsun.

Özellikle annesinin yanında bunları belirtirim.

Beni suçlamayın boş yere, senin oğlun bu, mal bu kadar.
Bu mala da benden bu kadar derim.

Yani bu derece mutsuz olduğum evlilik için aman sonu ne olur diye düşünmem ama ben tabi.
Ondan böyle rahat olurum.

Sonunu ne olur diye düşündüğüm den değil ama yapı meselesi, saygim ve terbiyem yuzunden ses cikarmiyordum.

Ayyy yani bu erkekler gun icerisinde ondan bundan bu sozlerin bin turlusunu isitiyo is yerlerinden sindiriliyolar eve gelince boyle aslan parcasi olup erkekliklerini tatmin ediyolar. Konu sahibi yanlis anlamayinda kesin sizin esinizde boyledir onun bunun dedigine agiz egipte gucu bi tek size kufur etmeye yetmis. Acaip sinir oldum.
Eşim iş yerinde kimseye eywallah etmediğini söyler ama bilemiyom
Önceden annesine de bagirirdi ama ne olduysa anası kıymetli oldu.sanırım esimde annesini kaybetme korkusu da var..

Back
X