- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi derinnefes
Evlenmeden önce böyle olmuolar annelerinden uzak kalınca birden anaları kıymetli oluyo yoksa ben annesini arabadan indirdigini bilirim kizdirinca, zaten kendi bile der aynı evde yasasam ben bile anlaşamam. Ama o evlenmeseydin lafını sekse çekti evliliği o sanio herhalde.
Valla bence bütün erkekler evliliğin çok büyük bi kısmını seksten ibaret görüyolar zaten.Bi de meşru yoldan çocuk sahibi olma yolu.Bence bu senin tavrınla ilgili bişey, nası başlarsa öyle gider derler.Benim kv ben ilk evlendiğimde 2-3 kez bana laf soktu onun üstüne 3 ay görüşmedim.Böyle olunca da her hafta gördüğü oğlunu ayda bir gördü ve şimdi pamuk gibi maşallah.
Eşime peşin peşin söyledim, ben her hafta anana gidemem kendin git napıyosan yap beni sürükleme dedim.Ben de aynı şekilde onu zorlamadım her aileme gittiğimde.Sonuç: benim ailemle kendi ailesinden daha sık görüşüyor.Yani siz her seferinde eşinizle gitmek zorunda mısınız?Bırakın ana oğul ne halleri varsa görsünler.Böyle tipler üstlerine düştükçe ciddiye aldıkça daha beter oluyolar bence.