- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi Love_your_life
Agzi olan kosnusuyor he de gec
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bunu evlenmeden anlamıyorsun bazenİşte eşin ailesinin ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı daha. Ben benimle aynı dünya görüşünü paylaşmayan insanla zaten evlenmem, kendisi benimle aynı dünya görüşüne sahipse ama ailesi farklıysa yine evlenmem.
Üşengeçlik cidden aslında en önemli sebepte bu bence. Bende şuan saçlar toplu parfüm yok ama diğer her türlü iyiyim yani olması gerektiği gibi kendimim ve böylesi daha güzelBir de mesela emzirirken parfüm orucuna giriyordum bebegimi rahatsiz etmesin diye, saclarim bebegimi rahatsiz etmesin diye topluyordum evde, taki kullanimim azaliyordu cekiyo diye..
Ama normal bir sürec, geciyor gidiyor
Simdi deri ceketimi de giyiyorum, halka küpemi de takiyorum
sartlara göre davraniyorum sadece, o dönem onlar gerekiyor
Ha herkesin bir tarzi vardir zaten, anne oldu diye vazgecmek zorunda degil
Saclarim da uzun, kisa kestirmek istemiyorum basta esim sevmiyor
Bu halimle de cok disi hissediyorum, nasil mutluysak öyle olalim
Üsenmeyelim ayrica, bazi kadinlar sadece üsengeclikten saliyor
Esas sorun görümceye kim bu kadar yüz verdi de ,bunları söyleyebiliyor size?Kızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
Ya geçen dedim ki anneme "kalem etek aldım üzerine gömlek altına da stiletto alayım öyle sağa sola acil gitmek gerekir evde kombin dursun"Kızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
He evet buda yanlış ama mesela fizik müsaitse yüksek ve dar pantolon giymek çok mu yanlış bence değil. Fizik müsait olduğu sürece dar giysiler giyilebilir bence. Ama açılması hoş değil tabiAnne kıyafeti diye bir şey yok bence de ama usturup diye bir şey var. Şuan çocuğum yok dışarı çıkarken dekolteli bluzlar, etekler giyebiliyorum ama çocuğum olduğunda eğilecegim, emzirecegim, kosturacagim ona uygun giyinirim bende.
Dikkat çekici giyinmeyi seviyorum diye de kimse yaldır yaldır meme popo gostermemeli diye düşünüyorum. Her şey zamanında güzel.
Kaynana ve görümce her yerde aynı dil din kraliçe dinlemez,Saça karışma deyince aklıma geldi bir yerde okumuştum da Kate Middleton'un kayınvalidesi saç uzunluğuna laf söylüyormuş, gelinliğini beğenmemiş sorun düğün öncesi sorun çıkartmış. Okuyunca vay be Kraliyet Ailesinde bile kaynanalık var diye düşünmüştüm![]()
Öyle de koşamam tabi zaten tarzım değil ama ona göre mor giyemez anne mesela ya da yüksek bel dar kot giymemeli yoksa mini ben zaten çok giymem,,Devamli peşinizde dolaştirdiginiz bir bakiciniz yoksa ve cocuk kucukse belinin, gogsunun acilacagi, devamli cekiştirelecek kiyafetler hem rahat olmaz hem hoş durmayabilir. Saclari da pratiklik olarak soylemiş olabilir.
Ama siz 10cm topuklu ve mini etekle devamli cocuk pesinde kosabilirseniz sikinti olmaz heralde![]()
Yüz bulmasına gerek yok aslında o herkese bir şey söyler sadece bana değil,Esas sorun görümceye kim bu kadar yüz verdi de ,bunları söyleyebiliyor size?
Katılıyorum sizeHe evet buda yanlış ama mesela fizik müsaitse yüksek ve dar pantolon giymek çok mu yanlış bence değil. Fizik müsait olduğu sürece dar giysiler giyilebilir bence. Ama açılması hoş değil tabi
Yani bazı şeyler zevk ve tarz meselesi bence. Bende yıllarca uzun kullanıyorum baya belde hatta çünkü beni mutlu eden bu. Sanırım bir düşünceye göre insanlar doğum yapınca ve yalı 40 üstünde ise bitkisel yaşamalıBenimde bizzat kuzenim ki kendisi yaşça benden küçük ve öğretmen çok da sevdiğin birisi
Bir gün bana dedi ki “artık kısa saçlı olmalısın, ben bile diyorum ki bu sene de dursun seneye kestiririm daha da uzatmam”
“Neden ki “dedim
E çünkü yaş ilerleyince olmuyormuş uzun saç
Ama ben çok seviyorum
Tamam kızlarım boyuma geldi yaş da 40 a bir şey kalmadı ama doğal sarışınım saçlarım belimde hep uzun istedim hep uzun sevdim bir defa bile kuzenim gibi düşünmemiştim
O halen de aynı düşünür
Kulak hizasında kestirdi öyle kullanıyor
Ya görümce ama eşimin yanında diyor mesela eşim bazen bakıyor uzun uzun acaba mı diye. Yok eşim millet lafına bakmaz ama adamda bir acaba yapıyır gibi geldi bana. Karışmayan eşim laf söylerse gör işiAy bunu diyen anneniz, babanız veya eşiniz olsa neyse diyeceğim de görümce ne Allahaşkına ya? Ne kadar gereksiz bir ünvandır. O kendi doğrularını kendi üzerinde uygulayadursun, siz de kendi yaşamınızın tadını çıkartın.