• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle yağma yok ya gelir ya gider karar verirsin bştan savma yok ya sever ya siler sen aşkı blırsn

Çünkü insanoğlu böyledir hep en iyisini ister anlaşamaz , kıskanır . Kibirlenir ,küçük görür kıymetini bilmez kan ister insan savaş ister öldürür ne için sadece güç ve para için aslında biz bunların tek sebebiyiz tabi teknoloji geliştikçe insanlık geriledi.

Biri sıkı bir araştırma mı yapmış? Anlamadım bu genellemelerin dayanağını? Herkesin mutsuz olduğunu, aldatıldığını, doyumsuz olduğunu, her seviyorum diyenin sevdiğini vs... vs... nereden biliyorsunuz? Vallahi merak ediyorum. :KK51:
Ben şuna inanıyorum; insan ölüm hariç hayatındaki her şeyi değiştirme, düzeltme gücüne sahiptir. Bunu yapmayanlarsa kendini ya şikayet etmeye ya da mutsuzluğunu genele yayıp, normalleştirmeye verir.

erkeklere asla güvenmezdim çünkü 18 yaşımda ki lise aşkım beni eski sevgilime dönüyorum diye ortada hiçbir neden yokken terketti 4 ay sürmüştü fazla birlikte olamamıştık zaten o günden sonra dedim ki kimseyle sevgili olmayacağım 19 20 yaşımda birisinden hoşlanmaya başladım sonra ansızın sevgili olduk onun benden benim ondan haberim yokken ve çok güzeldi seviyordum onu o da seviyordu iyi giden bir ilişki vardı ama ayrıldık ilişkide bir sıkıntı yoktu malesef bitti ama diyorum ya insan istesin yeterki hemen ertesi gün bile sevgili bulabiliyor ama nasıl güveneceğiz nasıl inanacğız

Biri sıkı bir araştırma mı yapmış? Anlamadım bu genellemelerin dayanağını? Herkesin mutsuz olduğunu, aldatıldığını, doyumsuz olduğunu, her seviyorum diyenin sevdiğini vs... vs... nereden biliyorsunuz? Vallahi merak ediyorum. :KK51:
Ben şuna inanıyorum; insan ölüm hariç hayatındaki her şeyi değiştirme, düzeltme gücüne sahiptir. Bunu yapmayanlarsa kendini ya şikayet etmeye ya da mutsuzluğunu genele yayıp, normalleştirmeye verir.
katılıyorum insan istesin yeterki ama karşımdakiler benim gibi düşünmedi

şuanda 23 oldum 2 yıldn fazla sürdü şu saatten sonra bir ilişkiye başlamaya korkuyorum

başlık içerikten daha uzunmuş :)

bir şeyi elde edene kadar kıymetli, elde edince hazzı kaçıyor. ee şimdi teknoloji varken bir şeylere ulaşmak daha kolay.

Genelleme yapmayın hayatta hala iyi ve dürüst insanlar var umudunuzu kaybetmeyin. Mutsuzsanız sizi mutsuz edrn şeyleri değiştirin. Örnek: eş,iş,ev :KK53:

başlık içerikten daha uzunmuş :)

bir şeyi elde edene kadar kıymetli, elde edince hazzı kaçıyor. ee şimdi teknoloji varken bir şeylere ulaşmak daha kolay.
ne yani teknoloji var herkes elimizin altında diye hayatımızda 1 kişi olması yeterli olmuyormu

Back
X