• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle zorki beklemek

Allah kavuştursun ne diyeyim.Asker,polis eşlerine çok üzülüyorum.Her gün aynı korkuyla yaşamak kimbilir ne kadar zor:KK42:

Ne kadar var gorevin bitnesine yani belli bi surec mi? Bu mesleklerde malesef esler omur boyu boyle seyler yasayabiliyor. Benim kuzenim evlendigi gecenin sabahinda gorece cagirildi. Esi yaklasik 2 senedir bekliyo arada tatil veriliyo anca o zaman gorusebiliyolar ama kiza hayranim nasil yapiyo bilmiyorum ama tek sikayeti ozlemek. Onun disinda cok rahat. Dusunuyorum da ben de senin gibi diken ustunde olurdum. Ama simdiden bisey olmus gibi davranma icini ferah tut bisey olmayacak diye dusun dua et, insallah sag salim kavusursunuz. Uzuntunu ona yansitma cunku onun durumu daha zor suanda. Zaten o korkuyla psikolojisi de cokmustur bide seni uzdugunu dusunmesin. Istifa etmek isterse de etsin cok agir bi durum cunku bu.
Belirli bir surec 6 ay diye gitti ama korkuyorum daha uzub surmesinden allahim yardim etsin devlet bi karar versin nobet degisimi yapsin istiyorum pesmergeler savasmak istemiyorlarmis isid gelirse birakicaz diolar bizimklilerde isid orayi almasin istiyo oyle iste

3 tane kuzenim tsk personeli idi 3 kardes
Büyük ve en Küçükleri zor şartlardan ötürü istifa etti
En büyük bundan 6 sene önce bunalıma girdi sonra....artık aramızda değil
En küçük de bundan iki sene önce trafik kazasında vefat etti...
Ortanca hâlâ görevinin başında ve sapasağlam
Yani istifa eder ya da etmez o size kalmış ancak
Kader değişmiyormus çoook acı bir şekilde öğrendik bunu biz

annesini anlamakta zorluk çekiorum doğrusu ben olsam gelmesini isterdim hem evlenincede çile bitmiycek bil yani...

annesini anlamakta zorluk çekiorum doğrusu ben olsam gelmesini isterdim hem evlenincede çile bitmiycek bil yani...
Biliyorum aslinda annesini anlamakta zorluk cektim ama dusununce bazi cumleleri mantikli emek verdik bu is icin kader her yerde önune gecemiyoruz ne yazikki simdi istifa eder birde irak gorevi biterse diye dusunuyo sevgilimde derdi irakta olmak aslinda

Back
X