Öylesine bi iç çekiş..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slmlar kızlar....3 yıllık evliyim ve bu evlilik benim tüm enerjimi sömürdü...gerçekten çok yanlıs bir evlilik yaptım ve oğlum benim elimi kolumu bağlıyor bi seý yapamıyorum çünkü onun annesi babası ayri diye üzülmesine dayanamam bahane ya da güçsüzlük değil onun arkadaşlarinin ailelerine imrenerek bakması, anne baba yanında bi arkadaşını görünce iç geçirmesi beni kahreder bu yüzden gerekirse kendi hayatımdan vazgeçtim..eşimde aşağılık kompleksi var ve bu artık çekilmez bir hal aldı..o bunu kabul etmiyor tabi..ben memurum onun doğru düzgün bi işi yok bu ister istemez ilişkimize yansıyor bu durumun hıncını benden çıkarıyor.iyi huyları var mı var..ama bu durum evliliğe çekilmez bir hal aldirdı,oğlum olmasa kendim için bi seyler yapmayı düşünürdüm ama şu an elimden bi şey gelmiyor ve ben mutsuzum..şimdiki aklım olsa bu evliliği asla yapmazdım..

Edit:Sanirım boşanıyorum kızlar az önce kıyafetlerini alıp gitti ama ben yine de çok mutsuzum su an bilmiyorum çok üzülüyorum oğluma evliliğimin hüsranla sonuçlanmasına..

Son düzenleme:
İyi de bu bir bahane bence.
Oğlunuz büyüdüğünde babasıyla olan ilişkiniz daha kötü bir hal alırsa ne olacak?
İçten içe hep boşansalardı keşke daha mutlu olurdum der belki ne biliyorsunuz? Boşanmadığınız zaman oğlunuz daha mutlu olmayacak ne yazık ki yanlış perspektiften bakıyorsunuz.

Oğlunuz küçükse, bir pedagog yardımıyla kolay atlatabilir bu süreci. Yaşı büyüyüp bir şeyleri anlamaya başladığında ve evdeki aile ortamına alıştığında şuankinden daha zor olur alışması. Sizin gayretinizle oğlunuz çok mutlu bir birey olabilir. Siz ayrılınca annesi babası olmayı bırakmıyorsunuz neticede.

eğer gerçekten sorunlu ise evliliğiniz, çocuğunuz küçük yaştayken bitirirseniz, daha az etkilenir. ayrıca sevgisiz bir yuva da büyümek de çok yıpratıcı. ilerde büyüdüğünde, niye bu adamdan ayrılmadın diyebilir size; çevremde bunun örnekleri de var. öyle derse, tüm çektiğiniz çile boşuna olur....

Kızlar yakın bi arkadaşım boşandı oğlu resmen düşman olsu ona tabi babasının doldurmalarindan kaynaklı ama çocugunu kaybetti çocuk hep anneyi suçladi yakinen şahit olduğum için böyle bi kaybi göze alamam..onun bi çocuğu daha var ona tutundu şu an ikinci evliliğini yaptı ve hamile ama benim tutunacak başka dalim yok..

Kızlar yakın bi arkadaşım boşandı oğlu resmen düşman olsu ona tabi babasının doldurmalarindan kaynaklı ama çocugunu kaybetti çocuk hep anneyi suçladi yakinen şahit olduğum için böyle bi kaybi göze alamam..onun bi çocuğu daha var ona tutundu şu an ikinci evliliğini yaptı ve hamile ama benim tutunacak başka dalim yok..
Ben de örnekler gördüm, kadın boşanmış, oğlu annesine aşık.

Ablacim issiz gucsuz sorumsuz adamla evlilik olmaz. Neden evlendiniz , etrafinizda kimse bir sey demedi mi, aileniz ne dedi?

Ben de örnekler gördüm, kadın boşanmış, oğlu annesine aşık.
Bu hayatta kendimi çok şanssız olarak görüyorum aslinda öyleyim çevremde bunu diyenler de oldu onlar dahi görebilmiş yani o yüzden bi seyde iyi ve kötü örnek varsa payıma kötü olan düşer..

Ablacim issiz gucsuz sorumsuz adamla evlilik olmaz. Neden evlendiniz , etrafinizda kimse bir sey demedi mi, aileniz ne dedi?
Dedi demez mi ailem karşi çıktı..dogru düzgün işi olmadigini biliyordum ama sorumsuz olduğunu bilmiyorum sorumsuz denir mi onu da bilmiyorum velhasıl aile problemlerim vardı gözüm hiçbir şeyi görmedi 22 yaşında akan deli kanimin kurbanı oldum..

Bu hayatta kendimi çok şanssız olarak görüyorum aslinda öyleyim çevremde bunu diyenler de oldu onlar dahi görebilmiş yani o yüzden bi seyde iyi ve kötü örnek varsa payıma kötü olan düşer..
İnsan kendi şansını kendi belirler.. Siz ne kadar "ben çok şanssızım" derseniz, o kadar şanslı olamazsınız. Şartlanmak mı dersiniz, evrenin enerjisi mi dersiniz, ne derseniz deyin ama ben buna inanıyorum. Oğlunuzla güçlü bir bağ kurmak sizin elinizde, evli de olsanız bekar da.

Boşanın demiyorum ama oğlunuz ileride "keşke anne babam boşansaydı da ayrı ayrı mutlu olsalardı,ben de huzurlu bir ortamda büyüseydim" de diyebilir.
Bu da muhtemel.

Umarım eşiniz sorumluluklarının bilincine varır bir an evvel.
İşsizlik zor elbet ama sorumsuzluk başka bişey.

İnsan kendi şansını kendi belirler.. Siz ne kadar "ben çok şanssızım" derseniz, o kadar şanslı olamazsınız. Şartlanmak mı dersiniz, evrenin enerjisi mi dersiniz, ne derseniz deyin ama ben buna inanıyorum. Oğlunuzla güçlü bir bağ kurmak sizin elinizde, evli de olsanız bekar da.
Çok haklısıniz bende böyle düşünüyorum ama bu durumdan da kendimi alikoyamıyorum bi kısırdöngünün içindeyim bunu kesecek şansımi döndürecek bir şans bekliyorum..

Boşanın demiyorum ama oğlunuz ileride "keşke anne babam boşansaydı da ayrı ayrı mutlu olsalardı,ben de huzurlu bir ortamda büyüseydim" de diyebilir.
Bu da muhtemel.

Umarım eşiniz sorumluluklarının bilincine varır bir an evvel.
İşsizlik zor elbet ama sorumsuzluk başka bişey.
İşte büyük sorumsuzlukları yok o yüzden oğluma rağmen kestirip atamıyorum ve çok iyi bir baba gerçekten bu da beni düşündürüyor..

Çok haklısıniz bende böyle düşünüyorum ama bu durumdan da kendimi alikoyamıyorum bi kısırdöngünün içindeyim bunu kesecek şansımi döndürecek bir şans bekliyorum..
"Nişan attım, sevinçten uçuyorum :)" başlıklı bir konu var. Oraya biraz göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
Güçlü olmaya mecburuz hayatta. Eğer mutlu olmak istiyorsak.

Slmlar kızlar....3 yıllık evliyim ve bu evlilik benim tüm enerjimi sömürdü...gerçekten çok yanlıs bir evlilik yaptım ve oğlum benim elimi kolumu bağlıyor bi seý yapamıyorum çünkü onun annesi babası ayri diye üzülmesine dayanamam bahane ya da güçsüzlük değil onun arkadaşlarinin ailelerine imrenerek bakması, anne baba yanında bi arkadaşını görünce iç geçirmesi beni kahreder bu yüzden gerekirse kendi hayatımdan vazgeçtim..eşimde aşağılık kompleksi var ve bu artık çekilmez bir hal aldı..o bunu kabul etmiyor tabi..ben memurum onun doğru düzgün bi işi yok bu ister istemez ilişkimize yansıyor bu durumun hıncını benden çıkarıyor.iyi huyları var mı var..ama bu durum evliliğe çekilmez bir hal aldirdı,oğlum olmasa kendim için bi seyler yapmayı düşünürdüm ama şu an elimden bi şey gelmiyor ve ben mutsuzum..şimdiki aklım olsa bu evliliği asla yapmazdım..

mutlu anne=mutlu çocuk

bu denklemde başka hiçbir şeye gerek de yok yer de yok. sen hayatını mutsuzluk üzerinden kurarsan çocuğunun nasıl mutlu bir hayat yaşamasını bekliyorsun.

bir de kimse şimdi gaz kesmesin de bugün evladı için bunu çeken iki gün sonra evladından beklentiler içine girer. insan psikolojisi böyledir. ben bu hayatı senin için çektimler felan.

kendine güzel bahane bulmuşsun da olmuyor öyle arkadaşım. çekeceksen şikayet etme, şikayet edeceksen çekme.

Back
X