öylesine çaresis kaldım ki tüm çarelerimi adı elimden

arkadaşlar bu gün gördüğünden eminim artık bundan sonra cevap yazmazsa beni kaale almıyor dektir inşallah cevap yazar iyi yada kötü

arkadaşlar kendi resmi yoktu sitede kendi resmini eklemiş ama bana cevap yazmıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım ki:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

anlaşılan görmemezlikten geliyo benneyaptımki bence vazgeç bu sevdadan normalde isteyen bi erkek balıklama atlardı bence ama 10 gün olmuş hala ses yok... üzgünüm ama bence öyle benneyaptımki

Yazdıklarınız için çok teşekkürler
mesajımı pazar günü akşm aldı pazartesi günü kendi resmini eklemiş ya ona yazdığıma inanmıyor çünkü aynı isim ve soy isimde başka birileri daha var
aslında haklısın cnm kaçan kovalanır bundan sonrasını zaman gösterecek

istemiyor beni içim yansada geçer heralde bu ateş hep böyle kalmaz küllenir bir süre sonrra hayat işte birileri sevecek isteyecek karşısındaki kabul etmeyecek benim sevdam da böyle olacakmış kısmet:çok üzgünüm:

canım üzülme lütfen seni istemeyen bi erkek için değmez seni istemeyeni sen hiç isteme bulunmaz hint kumaşı değil sonuç olarak.... hem herşeyde bi hayır vardır hiç yüzyüze geldiniz mi bu çocukla o günden sonra?

yok cnm farklı illerdeyiz şuanda ama içimde öyle bir ateş var ki bağırmak ağlamak istiyorum

normalde farklı illerdemisiniz yoksa bi süreliğine mi gitti... eğer farklı illerde yaşıyosanız daha iyi görmeyince unutmak daha kolay olur... bu acıyı yaşamayan yoktur herhalde ama geçiyo unutuluyo işte.... belkide unutmak zorunda olduğumuz için kabullenip alışıyoruz bilemiyorum artık ama zamanla herşey bitiyo bunu düşün her için yandığında zamanla geçecek de

normalde farklı illerde yaşıyoruz cnm tatillerde görüyoruz birbirimizi daha doğrusu ben onu o beni fark etmiyormuş(((

bence biraz havaya girmiş arkadaş görmüyomuşta etmiyomuşta :dilcikar: ben iki sene önce yaşadığım şeyi hayatım boyunca unutamam diyodum şimdi hiç umrumda değil ondan sonra yine aşık oldum olmasamda bugün yine umrumda olmazdı sana yazcaktım özelden ama özelin kapalı yani ben onu unuttuysam sende unutursun emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…