öylesine çaresis kaldım ki tüm çarelerimi adı elimden

gaasem

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
305
0
296
36
Niğde
Belkide ilk aşık oluşum belki kalbim ilk kez bukadar kendini bilmez atıyor ama keşke bunu anlasa keşke iyi yada kötü cevap yazsa ama beni ona bile layık görmedi hayatımda ilk defa bir erkeğe seni seviyorum dedim ilk defa şiir yazdım birine ama anlamadı canım acıyor ama kendime kızıyorum niye dedim ki ona seni seviyorum diye şimdi ne kalbim ondan vaz geçiyor ne gururm bu durumu kaldırabiliyor ne yapacağımı bilmiyorum şimd sizlere soruyorum

ADINI KOYAMADIĞIM SEVDAM
seviyorum seni senden habersiz
hayalimde tutuyorum ellerini
hayalimde geliyorum göz göze
hep bende seni diyeceğin günü bekliyorum
ve o gün gelecek biliyorum
hep uzaktan seyrediyorum seni
en çokta gözlerini
her yere bakıpta
beni göremeyen gözlerini...
oysa sevgimi anlatmak isterdim sana
ne kadar büyük olduğunu
ne kadar özel olduğunu
hani havayı içine çekersin
nefes alırsın yaşamak için
hani kana kana içersin ya suyu
işte öyle birşey...
BU ŞİİRİ YOLLADIM ÇOK MU BASİTLEŞTİMbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki:1no2:

sevmek helede sevdiğini böyle duygulu bir şiirle anlatmak niye basitlik olsun :teselli::teselli:
çok güzel yazmışsın herkesin sahip olmak istediği bir sevgi sunmuşsun
böylesine temiz ve saf duygularla
o anlamadıysa boşver demek ki gözleri seni göremeyecek kadar körmüş
aşkın karşılıksızmış malesef yapabileceğin pek bir şey yok
zorla sevgi olmaz canım
karşılığı yoksa unutmak zorundasın a.sa.s

Unutmak biraz zaman alıcaktır ama cloudy haklı ve sakın şiiri yolladın die basit görme kendini sakın yapma bunu kendine..

canım sen niye kendini yargılıyosun ki, sevmeyenler utansın utanacak biri varsa !!!

ama belki de daha görmedi, gördüğünden eminmisin ???

yazdıklarınız için çok teşekkürler
şuanda yanımda değil yanına gidince yüzüne bakmaya utanırım ama bilmiyorum görüp görmediğini inşallah görmemiştir belki sevmediğini söylese bukadar zoruma gitmez ama cevap yazmayınca beni kaale almıyormuş gibi geliyor

canım inşallah görmemiştir, belki de boşuna üzdün kendini, inşallah bu alternatif doğrudur...

belki gerçektende görmemiştir yada gördüyse belkide şaşırıp ne cevap vereceğini düşünüyordur fisfisfis ama dünyadaki tek erkek o değil onun yüzünden aşktan vazgeçme bence seninde karşına senin değerini bilecek biri mutlaka çıkar yerimseniben

Niye bu kadar sucluyosun kendini canim benim. :teselli:
Sevmek, sevdigini soylemek kadar guzel bisey var mi? :kahve:
Bence gormedi siirini. Gorseydi bu kadar guzel bi siire tepkisiz kalicani sanmiyorum.
Ilklerde ne yasanirsa bu bence diger iliskilerinde de etkili oluyo.
Hemen o ilk yasadiklarini atamiyosun. Ama daha karsina sevgini, seni hakedicek birileri cikar..
Yinede umarim bunlara hic gerek kalmaz da sevgin karsiliklidir insallah..

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar inşallah karşılıklıdır da bende mutlu olurum artık:(:(:(:(

bişey değil ama bence için rahat olsun sen cesaretli davranıp sevdiğini söylemişsin elinden geleni yapmışsın söylemeyipte geç kalmaktan iyidir emin ol.........

hala cevap vermedi mi :uhm: aklıma olumsuz şeyler geliyo ama cevabı olumsuz olsa bile pişman olma bence... acabalarla yaşamaktansa netleştirmek daha iyi....

bende artık olumsuz düşünmeye başladım ama face arkadaşlık sitesinden yolladım mesajı ve daha sonra başka hesapla onu ekledim eğer açsa ya benim diğer yolladığım adresten iptal eder yada kabul eder anlarım diye düşündüm ama ondada bişey yok ne kabul etmiş ne yok saymış ufff umutlansam mı yoksa umudu kessem mi anlamadım :çok üzgünüm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cnm belki bir sebebi vardır yanıt yazmamasını böyle karamsar olma ve unutmaki her şer sandığında bir hayır vardır allah gönlüne göre versin cnm :teselli:

neden basitleşmiş olsunki canım
bunlar çok insani ve çok güzel duygular
o bilmseydide sen kendi kendine bunları yaşayacaktın,ona bildirmende sadece medeni cesretini gösterir.kimse için yaşama,kimse için hissetme duygular senin istediğin gibi kullan.
kimseyede senin duygularını değerlendirme hakkı verme.

bende artık olumsuz düşünmeye başladım ama face arkadaşlık sitesinden yolladım mesajı ve daha sonra başka hesapla onu ekledim eğer açsa ya benim diğer yolladığım adresten iptal eder yada kabul eder anlarım diye düşündüm ama ondada bişey yok ne kabul etmiş ne yok saymış ufff umutlansam mı yoksa umudu kessem mi anlamadım :çok üzgünüm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hmm......... o zaman bu süre içinde hiç nete girmemiş ve mesajını görmemiş olabilir CADIARZU

hmm......... o zaman bu süre içinde hiç nete girmemiş ve mesajını görmemiş olabilir CADIARZU
bende öyle deyip kendimi avutuyorum inş öledir bakalım vardır bundada bir hayır hayırlısı böyle olması demek ki kafamçokkarıştı
hepinize çok teşekkürler derdimi dinladiğiniz için a.s.a.s.

bişey değil canım:) pişman olma bence kötü bişey yapmadın sen.... hem kaderde varsa olur yoksa kendimizi paralasakta nafile... herşey olcağına varır kafana takmamaya çalış;)

canım gördüğüne eminmisin sakın üzülme,pişman olma sen'yüreğinin götürdüğü yere gitmişsin...'kaydirigubbakcemile5

Back
X