Öylesine İşte

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Hepinize merhaba. Benim bir sevgilim vardı ayrıldık. Çok zorlu bir süreçti beni her bakımdan çok yıprattı diyebilirim. Çıktığımız süre zarfında benim psikolojim pek iyi değildi bu yüzden beni manipüle altına almıştı. Sürekli beni azarlıyor aşağılıyor bense ondan vazgeçmiyordim. Gözüme perde inmiş gibiydi. Sonunda bir gün uyanıverdim ve kendime dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Ve ayrıldım. Şu an çok mutluyum ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sorun nerede o zaman diyeceksiniz. Sorun da değil ya aslında. Duydum ki yeni bir sevgilisi olmuş. Allah mutlu etsin beni ilgilendirmez. Ama duydum ki kız buna bir zamanlar onun bana davrandığı gibi davranıyormuş. O ise onun etrafında pervaneymiş. Bunu duyunca biraz kötü oldum. Ben ona hiçbir saygısızlık yapmadığım halde, çok fedakarlık yaptığım halde bana çok çektirdi. O kıza ise o ona iyi davranmadığı halde çok iyi davranıyor. İnsan içinde hiçbir duygu kalmasa da üzülüyor işte..

Sadece anlatmak istedin sanırım...

Malesef öyle oluyor insan ister istemez takılıyor neden böyle oldu diye. üzülmeyin geçmiş artık sizide sevip mutlu edicek biri olucaktır insan oğlu işte sevgini çok belli edersen kolay olursun insanlar emek vermek ister. Eğer çabalarsa o zaman aşk olur elinin altında ki cazip gelmez.

Yani öyle de denebilir üzüntümü paylaşmak istedim..

Anlattıklarınızdan anladığım kıza sizden daha çok değer verdiği,daha doğrusu kıza karşı daha çok şey hissettiği.Üzücü ama gerçek.Siz de kafaya takmayın,dünyanın yarısı erkeklerden oluşuyor,birini kafaya takıp gününüzü zehir etmeyin.

Zaten hep öyle olur emin ol.
Beni yanlış anlama ama,iyi huy,alttan almak,hanimefendilik,sessizlik,iyi niyet gerçekten işe yaramiyor.
Anlamiyorum ama mazoşist bir milletiz
Hep üzeni seviyoruz .
Inan evlilikler bile gördüğün gibi değil.
Onun için bence hic üzülme
Hem kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş
Üzülme sırası onda. Gun gelir pisman olur
Seyirci kal.

Haklısınız

İnsanlar genelde dişini geçirdiği, elde ettiği insana saygı duymuyorlar. Ama biri ulaşılmaz olunca hemen ayaklarına kapanıyorlar.

Deveyi diken.... Hesabi kardeş.Iyi oldun mu saygili oldun mu haa buna diş gecer hesabi yukleniliyor sen bi nemrut ol bakalim herkes gözunun icine bakiyor .Cok tecrube ettim.Sende üzülme hiç.Daha neler çikar karsina
Ne yazık ki öyle galiba..Teşekkür ederim

Kendisine kötü davranan insanlara daha çok değer veren biriyle sağlıklı bi ilişki kurulmazdı zaten. Bi zaman sonra siz de 'iyi ki' diyeceksiniz. Aman geri döner falan, sakın başınıza musallat etmeyin bu ergeni.

Bak canım o nasıl ettiğini bulduysa layığını bulduysa şöyle düşün sende yakın bi zamanda layık olduğun sevdiğin sevildiğin kişiyi bulacaks

Olaya bu şekilde baksan

Demek ki hasretini çektiğin aşk yolda sana geliyor

Karakterin değişeceğine inanmıyorum ben. 3 gün oynarsın en fazla.

Hem size bu saçmalıkları kim taşıyor? Nereden biliyorsunuz kızla ilişkisi tam olarak nasıl? Yanlarında her daim onları gözleyen 3. kişi mi var? Sizin ruh halinizi düşünmeden böyle aptal saptal konuşanı sorgulayın.

Bu durumda niye böyle oldu diyip, üzülmeniz yerine; mutlu olmanız gerekmez mi ?? Düşünsenize sizin sevgiliyken yaşadığınız hayatı, üzüntülerinizi, hayal kırıklıklarını şu an eski sevgiliniz yaşıyor. Tabii ben olsam bu durumda; banane, bitmiş gitmiş bundan sonra o düşünsün derdim

Sağolun inşallah

Sizi sevmemiş onu sevmiş. O kız da onu sevmemiş bir gün başkasını sever. Çok kafaya takacak bir mevzu değil.

Uyarmadan geçemeyeceğim “manipüle altına almak” diye bir kullanım dilimizde yok. Manipüle etmek deriz ona. Sizin durumunuza “aşağılamak ya da baskı altına almak” daha çok uyuyor.

Hayatın kuralı da bu değil mi? Bir gün size de değer veren biri çıkacak belki ama siz ona eski sevgilinizin size davrandığı gibi davranacaksınız.

Canım benim insan kendi değerini kendi belirler bunu hiç unutma. Sen her güzel kalpli insan gibi sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davranmışsın,fıtrat meselesi bu. Ama devir artık bu doğallıkla işlemiyor ne yazık ki... hiç üzülme,ders çıkar ve yoluna devam et. Sen yaşadın ve bitti. Artık arkanda bırak

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…