Hepinize merhaba. Benim bir sevgilim vardı ayrıldık. Çok zorlu bir süreçti beni her bakımdan çok yıprattı diyebilirim. Çıktığımız süre zarfında benim psikolojim pek iyi değildi bu yüzden beni manipüle altına almıştı. Sürekli beni azarlıyor aşağılıyor bense ondan vazgeçmiyordim. Gözüme perde inmiş gibiydi. Sonunda bir gün uyanıverdim ve kendime dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Ve ayrıldım. Şu an çok mutluyum ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sorun nerede o zaman diyeceksiniz. Sorun da değil ya aslında. Duydum ki yeni bir sevgilisi olmuş. Allah mutlu etsin beni ilgilendirmez. Ama duydum ki kız buna bir zamanlar onun bana davrandığı gibi davranıyormuş. O ise onun etrafında pervaneymiş. Bunu duyunca biraz kötü oldum. Ben ona hiçbir saygısızlık yapmadığım halde, çok fedakarlık yaptığım halde bana çok çektirdi. O kıza ise o ona iyi davranmadığı halde çok iyi davranıyor. İnsan içinde hiçbir duygu kalmasa da üzülüyor işte..
Yani öyle de denebilir üzüntümü paylaşmak istedim..Sadece anlatmak istedin sanırım...
Yani öyle de denebilir üzüntümü paylaşmak istedim..
HaklısınızMalesef öyle oluyor insan ister istemez takılıyor neden böyle oldu diye. üzülmeyin geçmiş artık sizide sevip mutlu edicek biri olucaktır insan oğlu işte sevgini çok belli edersen kolay olursun insanlar emek vermek ister. Eğer çabalarsa o zaman aşk olur elinin altında ki cazip gelmez.
Ne yazık ki öyle galiba..Teşekkür ederimDeveyi diken.... Hesabi kardeş.Iyi oldun mu saygili oldun mu haa buna diş gecer hesabi yukleniliyor sen bi nemrut ol bakalim herkes gözunun icine bakiyor .Cok tecrube ettim.Sende üzülme hiç.Daha neler çikar karsina
Karakterin değişeceğine inanmıyorum ben. 3 gün oynarsın en fazla.Hepinize merhaba. Benim bir sevgilim vardı ayrıldık. Çok zorlu bir süreçti beni her bakımdan çok yıprattı diyebilirim. Çıktığımız süre zarfında benim psikolojim pek iyi değildi bu yüzden beni manipüle altına almıştı. Sürekli beni azarlıyor aşağılıyor bense ondan vazgeçmiyordim. Gözüme perde inmiş gibiydi. Sonunda bir gün uyanıverdim ve kendime dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Ve ayrıldım. Şu an çok mutluyum ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sorun nerede o zaman diyeceksiniz. Sorun da değil ya aslında. Duydum ki yeni bir sevgilisi olmuş. Allah mutlu etsin beni ilgilendirmez. Ama duydum ki kız buna bir zamanlar onun bana davrandığı gibi davranıyormuş. O ise onun etrafında pervaneymiş. Bunu duyunca biraz kötü oldum. Ben ona hiçbir saygısızlık yapmadığım halde, çok fedakarlık yaptığım halde bana çok çektirdi. O kıza ise o ona iyi davranmadığı halde çok iyi davranıyor. İnsan içinde hiçbir duygu kalmasa da üzülüyor işte..
Sağolun inşallahBak canım o nasıl ettiğini bulduysa layığını bulduysa şöyle düşün sende yakın bi zamanda layık olduğun sevdiğin sevildiğin kişiyi bulacaks
Olaya bu şekilde baksan
Demek ki hasretini çektiğin aşk yolda sana geliyor
Hayatın kuralı da bu değil mi? Bir gün size de değer veren biri çıkacak belki ama siz ona eski sevgilinizin size davrandığı gibi davranacaksınız.Hepinize merhaba. Benim bir sevgilim vardı ayrıldık. Çok zorlu bir süreçti beni her bakımdan çok yıprattı diyebilirim. Çıktığımız süre zarfında benim psikolojim pek iyi değildi bu yüzden beni manipüle altına almıştı. Sürekli beni azarlıyor aşağılıyor bense ondan vazgeçmiyordim. Gözüme perde inmiş gibiydi. Sonunda bir gün uyanıverdim ve kendime dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Ve ayrıldım. Şu an çok mutluyum ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sorun nerede o zaman diyeceksiniz. Sorun da değil ya aslında. Duydum ki yeni bir sevgilisi olmuş. Allah mutlu etsin beni ilgilendirmez. Ama duydum ki kız buna bir zamanlar onun bana davrandığı gibi davranıyormuş. O ise onun etrafında pervaneymiş. Bunu duyunca biraz kötü oldum. Ben ona hiçbir saygısızlık yapmadığım halde, çok fedakarlık yaptığım halde bana çok çektirdi. O kıza ise o ona iyi davranmadığı halde çok iyi davranıyor. İnsan içinde hiçbir duygu kalmasa da üzülüyor işte..
Canım benim insan kendi değerini kendi belirler bunu hiç unutma. Sen her güzel kalpli insan gibi sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davranmışsın,fıtrat meselesi bu. Ama devir artık bu doğallıkla işlemiyor ne yazık ki... hiç üzülme,ders çıkar ve yoluna devam et. Sen yaşadın ve bitti. Artık arkanda bırakHepinize merhaba. Benim bir sevgilim vardı ayrıldık. Çok zorlu bir süreçti beni her bakımdan çok yıprattı diyebilirim. Çıktığımız süre zarfında benim psikolojim pek iyi değildi bu yüzden beni manipüle altına almıştı. Sürekli beni azarlıyor aşağılıyor bense ondan vazgeçmiyordim. Gözüme perde inmiş gibiydi. Sonunda bir gün uyanıverdim ve kendime dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Ve ayrıldım. Şu an çok mutluyum ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Sorun nerede o zaman diyeceksiniz. Sorun da değil ya aslında. Duydum ki yeni bir sevgilisi olmuş. Allah mutlu etsin beni ilgilendirmez. Ama duydum ki kız buna bir zamanlar onun bana davrandığı gibi davranıyormuş. O ise onun etrafında pervaneymiş. Bunu duyunca biraz kötü oldum. Ben ona hiçbir saygısızlık yapmadığım halde, çok fedakarlık yaptığım halde bana çok çektirdi. O kıza ise o ona iyi davranmadığı halde çok iyi davranıyor. İnsan içinde hiçbir duygu kalmasa da üzülüyor işte..
Teşekkür ederimCanım benim insan kendi değerini kendi belirler bunu hiç unutma. Sen her güzel kalpli insan gibi sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davranmışsın,fıtrat meselesi bu. Ama devir artık bu doğallıkla işlemiyor ne yazık ki... hiç üzülme,ders çıkar ve yoluna devam et. Sen yaşadın ve bitti. Artık arkanda bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?