- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
hep okurum burayi nedense bazen belkide icten ice sukret bak neler neler var demek icin okuyorum galiba
herhangi bi konuda fikir istemicem soru sormicam sadece yazmak istedim belki uzun olur kimse okumaz bile
27 yasindayim 2 yillik evliyim ilk zamanlarsa 18 ay kadar vajinismusla ugrastim yendim simdi bebek icin dualar ediyorum belki zamani degil belkide hic bi zaman olmicak bilmiyorum. universite mezunuyum atanmayi bekliyorum ama bolumumden alim cok az esimin ailesi daha dogrusu annesi surekli hayatimizda sorun cikariyor ben oyle sirf ismi kaynana gorumce diye birini sevmemezlik yapmam yapim oyle degil ama verdigim degerin karsiligini hic gormedim ustelik o kadar degersiz hissediyorum ki bilerek oyle hissettiriyor zaten atanamamak 2 yilievde gecirmek cok buyuk kayip benim icin ozguvenimiyavas yavas kaybettigimi dusunuyorum esimle cok severek evlendik halada cok seviyorum ama anlayamiyor beni dertlesemiyorum elestiri zannediyor her soyledigimi ben dertlesmek isterken o savunmaya geciyor bu yuzden hep anlasilamayarak geciyor gunlerim yalniz hissederek garip bi huzun var zaten icimde bebegimin olmayisindan dolayi artik etrafimdaki insanlarada pek guvenip dert anlatmiyorum herkes ilk firsatta cat diye yapistiriyor suratina kendi kendimi teselli ediyorum en azindan saglikliyiz diye ama eksikler o kadar cok ki bi kosede herkesten uzak gunlerce aglama istegi var icimde
buda boyle bi konu iste kim bilir bi kac ay sonra yada bi kac yil sonra okuyup herseyin duzelmis olusuna sukrettirecek bu konu yada dahada kotuye gidip o gunler guzelmis aslinda dedirtecek. kisa bi gunluk olsun benim icin umarim hep daha iyi seylerin olacagi gunlere uyaniriz.