oylesine yazdirdi yalnizlik.

anka3334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.385
1.225
83
33
hep okurum burayi nedense bazen belkide icten ice sukret bak neler neler var demek icin okuyorum galiba 🙄 herhangi bi konuda fikir istemicem soru sormicam sadece yazmak istedim belki uzun olur kimse okumaz bile 🙂 27 yasindayim 2 yillik evliyim ilk zamanlarsa 18 ay kadar vajinismusla ugrastim yendim simdi bebek icin dualar ediyorum belki zamani degil belkide hic bi zaman olmicak bilmiyorum. universite mezunuyum atanmayi bekliyorum ama bolumumden alim cok az esimin ailesi daha dogrusu annesi surekli hayatimizda sorun cikariyor ben oyle sirf ismi kaynana gorumce diye birini sevmemezlik yapmam yapim oyle degil ama verdigim degerin karsiligini hic gormedim ustelik o kadar degersiz hissediyorum ki bilerek oyle hissettiriyor zaten atanamamak 2 yilievde gecirmek cok buyuk kayip benim icin ozguvenimiyavas yavas kaybettigimi dusunuyorum esimle cok severek evlendik halada cok seviyorum ama anlayamiyor beni dertlesemiyorum elestiri zannediyor her soyledigimi ben dertlesmek isterken o savunmaya geciyor bu yuzden hep anlasilamayarak geciyor gunlerim yalniz hissederek garip bi huzun var zaten icimde bebegimin olmayisindan dolayi artik etrafimdaki insanlarada pek guvenip dert anlatmiyorum herkes ilk firsatta cat diye yapistiriyor suratina kendi kendimi teselli ediyorum en azindan saglikliyiz diye ama eksikler o kadar cok ki bi kosede herkesten uzak gunlerce aglama istegi var icimde 😔buda boyle bi konu iste kim bilir bi kac ay sonra yada bi kac yil sonra okuyup herseyin duzelmis olusuna sukrettirecek bu konu yada dahada kotuye gidip o gunler guzelmis aslinda dedirtecek. kisa bi gunluk olsun benim icin umarim hep daha iyi seylerin olacagi gunlere uyaniriz.

Rabbim sabır versin inşallah zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu duyguları erkeklerin çoğu böyle eşlerinden duyduğum kadarıyla...benimde çocuğum olmuyor doktora gidiyoruz çocuk için doktora gidebilirsiniz sizde tabi evliliğinizde büyük sorunlar yoksa tavsiye ederim... kendinize evde bi uğraş bulun kurslara falan gidebilirsiniz... bende iki yıldır işsizim çok kötü bi duygu ama pozitife çevirmek lazım..

Kk kadınları o kadar sabırlı ki milyarlarca kez konu açan kadınların konularını okuyup, destek verirler.
Konunuza gelince 1,5 yıl vajinismus geçmişmiş bir kadın olarak diyorum ki sizin bu konuda asla bir suçunuz yok. Bu bir suç değil. Nasıl ki grip oluyoruz bu da öyle bir şey.
Kimse kimsenin annesi ve kardeşi olamaz.
Kimse kimsenin kızı ve oğlu da olamaz.
Ben asla buna inanmıyorum.
Eşinizle aranızda ki sorunları çözmeden , ki konuşamamak bana göre çok büyük bir sorundur ve işinizi elinize almadan aman ha aman çocuk yapmayın.
Sizi dinlemeyen, tahammülü olmayan bir adama güvenmeyin.

Sağlığınız yerinde olsun da atlatılır her şey , Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :))

hep okurum burayi nedense bazen belkide icten ice sukret bak neler neler var demek icin okuyorum galiba 🙄 herhangi bi konuda fikir istemicem soru sormicam sadece yazmak istedim belki uzun olur kimse okumaz bile 🙂 27 yasindayim 2 yillik evliyim ilk zamanlarsa 18 ay kadar vajinismusla ugrastim yendim simdi bebek icin dualar ediyorum belki zamani degil belkide hic bi zaman olmicak bilmiyorum. universite mezunuyum atanmayi bekliyorum ama bolumumden alim cok az esimin ailesi daha dogrusu annesi surekli hayatimizda sorun cikariyor ben oyle sirf ismi kaynana gorumce diye birini sevmemezlik yapmam yapim oyle degil ama verdigim degerin karsiligini hic gormedim ustelik o kadar degersiz hissediyorum ki bilerek oyle hissettiriyor zaten atanamamak 2 yilievde gecirmek cok buyuk kayip benim icin ozguvenimiyavas yavas kaybettigimi dusunuyorum esimle cok severek evlendik halada cok seviyorum ama anlayamiyor beni dertlesemiyorum elestiri zannediyor her soyledigimi ben dertlesmek isterken o savunmaya geciyor bu yuzden hep anlasilamayarak geciyor gunlerim yalniz hissederek garip bi huzun var zaten icimde bebegimin olmayisindan dolayi artik etrafimdaki insanlarada pek guvenip dert anlatmiyorum herkes ilk firsatta cat diye yapistiriyor suratina kendi kendimi teselli ediyorum en azindan saglikliyiz diye ama eksikler o kadar cok ki bi kosede herkesten uzak gunlerce aglama istegi var icimde 😔buda boyle bi konu iste kim bilir bi kac ay sonra yada bi kac yil sonra okuyup herseyin duzelmis olusuna sukrettirecek bu konu yada dahada kotuye gidip o gunler guzelmis aslinda dedirtecek. kisa bi gunluk olsun benim icin umarim hep daha iyi seylerin olacagi gunlere uyaniriz.

Ah bu Kayınvalideler ah. Çoğunluk aynı şeyden muzdaribiz ne yazık ki. Verdiğim emeğin , saygının karşılığını alamayınca kestim tüm iletişimi üstelik altlı üstlü oturuyoruz. Eşim görüşüyor tabiki. Eşinizle konuşurken çok sakin ve sıradan bi anı kollayın, tv izlerken gibi. Beni anlamıyorsun yerine, ben kendimi ifade edemiyorum aslında sana çok ihtiyacım var gibi bi giriş yapın. Annesi ile ilgili konuşurken dikkatli olun. Harika bi anne evet ama kayınvalide olarak ne yazık ki aynı şeyi söyleyemem. Çok kırgınım va gibi cümleler kurabilirsiniz

tesekkur ederim kizlar yorumlar icin genel olrak hepsine bi cevap yaziyim ☺ ben esimle cok konusan bi insanim yani tum kirginligimi uzuntumu bazen sinirimi hic icimde tutmam saatlerce anlattigim olur bizim oyle arada konusma gunlerimiz vardir o anlatir ben anlatirim genel olarak ben anlasilir olmak icin caba sarfederim ama esimin bi derdi sorunu olsa hep onun yerinde ben olsam diye dusunurum teselli olmasi icin soylenmesi gerekenleri soylerim ama o hep hayirlisi kismet kendini uzme uzuncede duzelmiyo gibi kalip cumleler kurar. siddet gosteren yada gezip tozan esine hakaret eden insanlar varken bu cogunuza basot gorunebilir ama ben yillarca uni okudum 2 tane hemde hep kolay anlattim kendimi kolayda anlasildim simdi esimle ayni zamanda arkadasta olmak istiyorum anlasilamamam bu yuzden zoruma gidiyor. kaynanama gelince kizlar inanin anlatmadim anlatsam neler neler yazilir buraya esimde annesiyle hic anlasamaz hep kizar hatta esimi hep uzer aglatir ben destek olurum ama beni uzdugu zaman esim biliyon iste annemin huyunu der sadece. dun mukemmel bi gun gecirmistim arayip mahvetti kus uyuduk esimle. erkekler annelerini bilselee bile baskalarinin laf solemesini istemiyorlar bu cok adaletsiz ben kendi ailem hata yapinca nasil kizarim ama o susar. aman iste oyle kizlar ya.

Back
X