• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öylesine....

Bu konu daha genis sekerim. Erkekler basittir. Kadinlar cok daha fazla komplex canlilardir. :16:

Rumuzun dikkatimi çekti. Neden böyle bir rumuz seçtin, merak ettim :)

Evet kimseyle anlaşamayan insan sorunludur ama bir de herkesle anlaşma yoluna gidip herkesten farklı tepkiler sonucu kendinizi geri çekmeniz de sorunluluk değildir.

neden herkesle anlaşacaksın ki otur evinde o zaman yani olmuyorsa olmuyor ama 1 tane bile iyi anlaştığım arkadaşım yo diyorsa birisi bu dışardakilerin değil onun sorunudur. iletişim üzerine kitaplar okuyabilir.

Rumuzun dikkatimi çekti. Neden böyle bir rumuz seçtin, merak ettim :)

Evet kimseyle anlaşamayan insan sorunludur ama bir de herkesle anlaşma yoluna gidip herkesten farklı tepkiler sonucu kendinizi geri çekmeniz de sorunluluk değildir.

Sebebi yok trendy bir nick diye dusundum :27: Kankam olur musun :33: Bilincaltim konustu sanki :P

Son düzenleme:
Öyle olsaydı eger herkes buraya bunu yazardı ebis :) Sorun kimseyle anlaşamamak değil, adam gibi anlaşabilecek birini bulamamak.

aynı beni anlatmışsın kız kıza bi yerlere gidip dertleşmeyi özledim ama herkes daha sonra anlattıklarını aleyhine kullanıp seni kötülüyo
her dost dediğimden kazık yiyince artık kimseye hiç bir derdimi anlatmıyorum.
yalnızlıkta çok zor be:ssz:

bir de insanlar arasında yalnızlık duygusu vardır ki o hepsinden daha kötü hissettirir. sevgilim ve iki tane dostum diyebileceğim arkadaşım var. ama yine de birşeyler eksik. şımarıklık yapıyorsun, sevgilin de varmış daha ne istiyorsun demeyin, gerçekten birşeyler eksik. iletişimimizde mi bir kopukluk var, birbirimizi yeterince anlayamıyormuyuz, erkek kadın farklılığından kaynaklanan bir sıkıntı mı bunların cevabını bilmiyorum. ama yalnız hissediyorum. dün akşamı onunla geçirdim evime geldim ama mutluluk duygusu yok daha çok yalnızlık duygusu ondan bugünlük de olsa ayrılmanın, ona alışıp ayrı evlere gitmenin burukluğu belki. bilemiyorum. yeterince birbirimizin ruhuna işleyemediğimizi hissediyorum. dostlar bile biryere kadar. insan sonunda yine o garip duyguyla başbaşa kalıyor?

o böyle hissetmiyor. çünkü yaşamış bunları. bir evlilik geçmiş başından. aynı evde yaşamak istemenin sabırsızlığını, her an yanında istemeyi... bilmiyor bilemiyor.. söyleyince anlamıyor. paylaşamıyoruz bunları.. varsa yoksa bisikleti sporu. belki de ben hata yapıyorum. kendimizi biz mi kendimize yalnız hissettiriyoruz, yoksa sevdiklerimiz etrafımızda olanlar mı? öte yandan çocuk dün gece ailesinden yakın bir akrabanın olduğu bir düğüne götürdü beni. ailesinin içine soktu ikinci kere. daha napsın dediğinizi duyar gibiyim. bu puzzle bitmiyor yerini bulamayan kayıp olan parçalar var. ne çok isterdim o puzzle'ı tamamlayıp mutluluğun resmini duvarıma asmayı :50:

Sebebi yok trendy bir nick diye dusundum :27: Kankam olur musun :33: Bilincaltim konustu sanki :P

Adına göre şerbet mi verecegim şimdi :31:

bir de insanlar arasında yalnızlık duygusu vardır ki o hepsinden daha kötü hissettirir. sevgilim ve iki tane dostum diyebileceğim arkadaşım var. ama yine de birşeyler eksik. şımarıklık yapıyorsun, sevgilin de varmış daha ne istiyorsun demeyin, gerçekten birşeyler eksik. iletişimimizde mi bir kopukluk var, birbirimizi yeterince anlayamıyormuyuz, erkek kadın farklılığından kaynaklanan bir sıkıntı mı bunların cevabını bilmiyorum. ama yalnız hissediyorum. dün akşamı onunla geçirdim evime geldim ama mutluluk duygusu yok daha çok yalnızlık duygusu ondan bugünlük de olsa ayrılmanın, ona alışıp ayrı evlere gitmenin burukluğu belki. bilemiyorum. yeterince birbirimizin ruhuna işleyemediğimizi hissediyorum. dostlar bile biryere kadar. insan sonunda yine o garip duyguyla başbaşa kalıyor?

Uzun süredir birlikteyseniz, alışkanlığa dönüşmüş ve zamanla sizde bazı şeylere karşı boşluk yaratmaya başlamış bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Ve konuya yazan bazı arkadaşlar sevgililerini de dostu gibi gördüğünü söylüyor. Buna üzülüyorum, neden derseniz, anne bile yeri geldi sizi terkedebilirken, sevgilinizi nasıl öyle görürsünüz?

aynı beni anlatmışsın kız kıza bi yerlere gidip dertleşmeyi özledim ama herkes daha sonra anlattıklarını aleyhine kullanıp seni kötülüyo
her dost dediğimden kazık yiyince artık kimseye hiç bir derdimi anlatmıyorum.
yalnızlıkta çok zor be:ssz:

Hepimizin sorunu, içimizde büyüyen bu yalnızlık olgusu. Sinir bozucu, isyan ettirici....

Son düzenleme:
fazlasıyla arkadaşım ve sıkı dostlarım var lakin kimseye insan kendini tamamen açamıyor bu çok zor bir durum. hepimizde maskeler var yaşayabilmek için buna mecburuz, ben kendimi tamamen tüm defolarımla açsam başkası bunu kabullenir mi ya da başkası açsa ben kabullenr miyim imkansız.

ne kadar yakın olsakta insan olarak kıskancız ve başkalarının acılarından bilerek ya da bilmeyerek zevk alıyoruz. en zor zamanında bize kendini açan insana bir süre sonra acısını yüzüne vurabiliyoruz.

hepimiizn içinde olan kötü az veya çok var.

benimde yalnız kalamya ihtiyacım var ama arkadaş, evlat, öğretmen, sevgili olarak sorumluluklarım var bu da çok bunaltıcı bir kaç haftallığına evdekalıp kitaplara dalmak istiyorum. :( ama yapamıyorum :(

Bazıları da senin gibi düşünüyor ve şanslı olduklarını unutuyor, biliyor musun?

Bazıları da senin gibi düşünüyor ve şanslı olduklarını unutuyor, biliyor musun?

canım arkadaş çevresi yapmak bana zor gelmiyor şu an kısıtlıyorum kendimi. çalışıyor muusn ? ya da bir kursa falan gitsen. genelde bu ortamlarda çabuk arkadaş olunur. belli bir yaştan sonra sıkı dostluk kurulmuyor ama yalnız kalmakta gerekmiyor.

Kafa dengi ve çıkarsız koşulsuz seni sevecek insanı dostu bulmak bencede imkansız. bende şu 2 yılda çıkar oyunlarını öğrendim. işin içine kıskançlık ve haset girdimi annen yaşındaki insanların üstelik sana gurbette sürekli sahip çıkıyormuş gibi görünen insanların nasıl canavarlaştığını öğrendim. nutkum tutuldu yemin edrim ben gördüklerime inanmak istemedim. çünkü benim dünyamda bencillikler başkasına çok zarar verecek şeyler yapma falan yoktu halada yok ama bazen mecbur bırakıyorlar. bunları göre göre yüzüne bir maske ve ruhunada bir savunma mekanizması yerleştiriyorsun. kimse bana zarar vermesin diye rol yapmaktan bıkar oluyorsun... insanlar gerçekten çok zalim kibirli...
ne konuştum be vasfiyeteyzesmiley:52: demem o ki yalnız değilsin değilsin değilsin...

İki tane kız kardeşim ve sevgili eşim var herşeyimi paylaştığım başka da dostum yok benim de, akraba olsun okuldan arkadaşlar olsun ve eminim ilerde işyerindeki arkadaşlar da olsa hepsiyle bir mesafem olacak çünkü şu dünyaya kıskançlığın ve çıkarcılığın hakim olduğunu düşünüyorum; ben eşitliği, karşılıksız sevgiyi, iyiliği, adaleti ararken çevremdeki insanlar popülerliği, şanı şöhreti kariyeri, kolay gelen parayı, benim değerlerimin tepesine koyuyorsa, ne ben onları anlarım ne de onlar beni, bazen üzülsem de onlar gibi olmaktansa kendim olmak ve yalnız hissetmek koymuyor bana.

canım arkadaş çevresi yapmak bana zor gelmiyor şu an kısıtlıyorum kendimi. çalışıyor muusn ? ya da bir kursa falan gitsen. genelde bu ortamlarda çabuk arkadaş olunur. belli bir yaştan sonra sıkı dostluk kurulmuyor ama yalnız kalmakta gerekmiyor.

Bulundugum ortamda sosyal ortam yapmak biraz mesele. Arkadaş çevresi yaparken zorlanmıyorsun ama fazla bolluğun olduğu yerdede çok hasar oluşur :)

Kafa dengi ve çıkarsız koşulsuz seni sevecek insanı dostu bulmak bencede imkansız. bende şu 2 yılda çıkar oyunlarını öğrendim. işin içine kıskançlık ve haset girdimi annen yaşındaki insanların üstelik sana gurbette sürekli sahip çıkıyormuş gibi görünen insanların nasıl canavarlaştığını öğrendim. nutkum tutuldu yemin edrim ben gördüklerime inanmak istemedim. çünkü benim dünyamda bencillikler başkasına çok zarar verecek şeyler yapma falan yoktu halada yok ama bazen mecbur bırakıyorlar. bunları göre göre yüzüne bir maske ve ruhunada bir savunma mekanizması yerleştiriyorsun. kimse bana zarar vermesin diye rol yapmaktan bıkar oluyorsun... insanlar gerçekten çok zalim kibirli...
ne konuştum be vasfiyeteyzesmiley:52: demem o ki yalnız değilsin değilsin değilsin...

valla ben de öyle oldum, gittikçe insanlardan uzaklaştım, bazen sen kimsin deyip ağız burun giresim geliyor karşımdakine.

Back
X