Öylesinee :))

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
burda konu acmayi ozledim:) cok sukur sikinti olmaynca sadece okuyup yorum yapiyorum. Bide oylesine yazayim dedim. 27+4 um
Benm gibi olanlarin kilolar ne alemde? Napiyosunz? Nasilsiniz? Agrilar ne alemde? Catlaklar basladi mi? Sancisi olan var mi?
Ben 54 ile hamile kaldim simdi 62'im. Ve bu kiloyu iki ayda aldim 5. Ve 6. Ayin icinde. Bulantilar bitince basladi yani. Simdi yavas yavas aliyorum artik:) koltkta yastk destkli oturunca agrim olmuyor ama sandalyede oturunca tutuluyor resmen..

27+2 olduk bizde kızımla şükürler olsun :) heryerim ağrıyor gece o kadar çok hareket ediyor ki uyutmuyor . Sağa sola dönemiyorum sırt üstü boğulur gibi oluyorum genel olarak uykusuz bi gebelik. Karnım kocaman oldu . Hiç kilo alamadım maalesef 2 kilo kaybım var. Kansızlık başladı bide ilacı arttırdık :)) yuvarlanıp gidiyoruz işte

Geceleri benmde uykum bölük pörçük ama bebişimn harketlernde değil. Sebebni bende bilmyrm. Ama sabah olsun eşim işe gitsinde yatkta yayıla yayıla uyuym modundaym

Geceleri benmde uykum bölük pörçük ama bebişimn harketlernde değil. Sebebni bende bilmyrm. Ama sabah olsun eşim işe gitsinde yatkta yayıla yayıla uyuym modundaym
Zaten Doğumdan sonra uyku yok evde minnoş bit kızçem daha var 23 aylık oda zaten pek uyumayı sevmiyor sebebi belli değil ben ne zaman uyurum bilmiyorum kii

Zaten Doğumdan sonra uyku yok evde minnoş bit kızçem daha var 23 aylık oda zaten pek uyumayı sevmiyor sebebi belli değil ben ne zaman uyurum bilmiyorum kii
Senin zaten çoktan başlamş askerlik:)) bizde azcik acemi birligindeyz :)

27+1 olduk bizde 58 ile hamile kaldım 64 kilo oldum inşallah çok almam

Ya sakın yanlış anlama banada çok yapılırdı içimden geldi sormam gerek.. "SEN HALA HAMİLE MİSİN YAHU?" çünkü ben doğurdum sen daha 27haftadasin sanki o dönemler 27 haftadaydin hala 27 gibi geliyo

Ya sakın yanlış anlama banada çok yapılırdı içimden geldi sormam gerek.. "SEN HALA HAMİLE MİSİN YAHU?" çünkü ben doğurdum sen daha 27haftadasin sanki o dönemler 27 haftadaydin hala 27 gibi geliyo
Kız valla hala hamileyim geçmiyor günler ya senin kız evlilik çağına gelmiş ben hala hamileyim

Kız valla hala hamileyim geçmiyor günler ya senin kız evlilik çağına gelmiş ben hala hamileyim

Hahahahahahahaha öncelikle 30 una kadar kariyerini ellerine alana kadar evlilik yok damat adayının bacaklarını kırarız bizi boşver ya 27 hafta heeee.. ne zamana olcak doğum hangi gün?

Hahahahahahahaha öncelikle 30 una kadar kariyerini ellerine alana kadar evlilik yok damat adayının bacaklarını kırarız bizi boşver ya 27 hafta heeee.. ne zamana olcak doğum hangi gün?
Aynı fikirdeyim kızların turşusunu kuralım 7 temmuz gözüküyor Doğum . Ben bayramda doğurmayı düşünüyorum psikolojik kendimi bayrama modladım eşim görevde falan olmaz yanımda olur diy

Aynı fikirdeyim kızların turşusunu kuralım 7 temmuz gözüküyor Doğum . Ben bayramda doğurmayı düşünüyorum psikolojik kendimi bayrama modladım eşim görevde falan olmaz yanımda olur diy
Hehe bende bayrama istiyorum:))) ama benmki sabırsızlıktann

27+1 olduk bizde 58 ile hamile kaldım 64 kilo oldum inşallah çok almam
Bana göre az almışsın:)) ben haytmda ilk kez böyle oldum ama güzel oldu:)) bende inş daha fazla yani çoook çokk fazla almam inş. Bebişlerimz ve tabikide biz sağlıklı olalımm inş

Valla uyuyabildiğin kadar uyu beynin uyuşamaz kadar uyu ilk gebeliğimde hep uyudum ben. Tek pişman olmadığım şey
Gece 3 civarı anca uykuya dalıyorum. Sabah 10-11-12 belli olmuyo ama aralrda uyanıyrm tabi. Gün içerisnde hiç uyuyamam:)) bakalm bebisle nolcak

Bana göre az almışsın:)) ben haytmda ilk kez böyle oldum ama güzel oldu:)) bende inş daha fazla yani çoook çokk fazla almam inş. Bebişlerimz ve tabikide biz sağlıklı olalımm inş
İnşallah canım benim . aldığımız kiloları veririz artık bi şekilde doğumdan sonra sıkı bi spor ve diyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…