Geceleri benmde uykum bölük pörçük ama bebişimn harketlernde değil. Sebebni bende bilmyrm. Ama sabah olsun eşim işe gitsinde yatkta yayıla yayıla uyuym modundaym27+2 olduk bizde kızımla şükürler olsun :) heryerim ağrıyor gece o kadar çok hareket ediyor ki uyutmuyor . Sağa sola dönemiyorum sırt üstü boğulur gibi oluyorumgenel olarak uykusuz bi gebelik. Karnım kocaman oldu . Hiç kilo alamadım maalesef 2 kilo kaybım var. Kansızlık başladı bide ilacı arttırdık :)) yuvarlanıp gidiyoruz işte
Zaten Doğumdan sonra uyku yok evde minnoş bit kızçem daha var 23 aylık oda zaten pek uyumayı sevmiyor sebebi belli değilGeceleri benmde uykum bölük pörçük ama bebişimn harketlernde değil. Sebebni bende bilmyrm. Ama sabah olsun eşim işe gitsinde yatkta yayıla yayıla uyuym modundaym
Senin zaten çoktan başlamş askerlik:)) bizde azcik acemi birligindeyz :)Zaten Doğumdan sonra uyku yok evde minnoş bit kızçem daha var 23 aylık oda zaten pek uyumayı sevmiyor sebebi belli değilben ne zaman uyurum bilmiyorum kii
Valla uyuyabildiğin kadar uyu beynin uyuşamaz kadar uyuSenin zaten çoktan başlamş askerlik:)) bizde azcik acemi birligindeyz :)
27+2 olduk bizde kızımla şükürler olsun :) heryerim ağrıyor gece o kadar çok hareket ediyor ki uyutmuyor . Sağa sola dönemiyorum sırt üstü boğulur gibi oluyorumgenel olarak uykusuz bi gebelik. Karnım kocaman oldu . Hiç kilo alamadım maalesef 2 kilo kaybım var. Kansızlık başladı bide ilacı arttırdık :)) yuvarlanıp gidiyoruz işte
Kız valla hala hamileyim geçmiyor günler ya senin kız evlilik çağına gelmiş ben hala hamileyimYa sakın yanlış anlama banada çok yapılırdı içimden geldi sormam gerek.. "SEN HALA HAMİLE MİSİN YAHU?"çünkü ben doğurdum sen daha 27haftadasin sanki o dönemler 27 haftadaydin hala 27 gibi geliyo
Kız valla hala hamileyim geçmiyor günler ya senin kız evlilik çağına gelmiş ben hala hamileyim
Aynı fikirdeyim kızların turşusunu kuralımHahahahahahahaha öncelikle 30 una kadar kariyerini ellerine alana kadar evlilik yokdamat adayının bacaklarını kırarız bizi boşver ya 27 hafta heeee.. ne zamana olcak doğum hangi gün?
Aynı fikirdeyim kızların turşusunu kuralım7 temmuz gözüküyor Doğum . Ben bayramda doğurmayı düşünüyorum psikolojik kendimi bayrama modladım eşim görevde falan olmaz yanımda olur diy
Hehe bende bayrama istiyorum:))) ama benmki sabırsızlıktannAynı fikirdeyim kızların turşusunu kuralım7 temmuz gözüküyor Doğum . Ben bayramda doğurmayı düşünüyorum psikolojik kendimi bayrama modladım eşim görevde falan olmaz yanımda olur diy
Bana göre az almışsın:)) ben haytmda ilk kez böyle oldum ama güzel oldu:)) bende inş daha fazla yani çoook çokk fazla almam inş. Bebişlerimz ve tabikide biz sağlıklı olalımm inş27+1 olduk bizde 58 ile hamile kaldım 64 kilo oldum inşallah çok almam
Gece 3 civarı anca uykuya dalıyorum. Sabah 10-11-12 belli olmuyo ama aralrda uyanıyrm tabi. Gün içerisnde hiç uyuyamam:)) bakalm bebisle nolcakValla uyuyabildiğin kadar uyu beynin uyuşamaz kadar uyuilk gebeliğimde hep uyudum ben. Tek pişman olmadığım şey
İnşallah canım benim . aldığımız kiloları veririz artık bi şekilde doğumdan sonra sıkı bi spor ve diyetleBana göre az almışsın:)) ben haytmda ilk kez böyle oldum ama güzel oldu:)) bende inş daha fazla yani çoook çokk fazla almam inş. Bebişlerimz ve tabikide biz sağlıklı olalımm inş
Bebiş gelince ilk günler heyecandan uyuyamamıştımGece 3 civarı anca uykuya dalıyorum. Sabah 10-11-12 belli olmuyo ama aralrda uyanıyrm tabi. Gün içerisnde hiç uyuyamam:)) bakalm bebisle nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?