Hanımlar selam, insan geriye gider mi sürekli ben gidiyorum. İnsanın ileriye doğru bi gelişme göstermesi gerekirken ben baya geriye doğru gidiyorum.
Son bir yılda tamamen dış görünüşüme takan birisi oldum, giyimime, bakımıma filan özeniyorum artık. Bunu daha iyi hissetmek için yapıyorum ama dışardan güzel tepkiler gelince çok hoşuma gidiyor ama sadece bu kadarını yapan bi kadın haline geldim. Çevremdeki insanlarla konuştuğum tek şey; cilt bakımı, kıyafet, saç boyası vs gibi şeyler. Onun dışında sadece ama sadece yatıyorum. Hiçbir şey yaptığım yok. İnsanlarla iletişimde zaten baya problem yaşayan birisiyken şimdi daha beter bi hale geldim ve nasıl toplayacağım bilmiyorum. İşten pandemi dolayısıyla izne ayrıldım ve bu süre boyunca yatmaktan başka bi şey yapmayıp sonra gerçekten ağlayarak yataktan kalkacağıma eminim.
Gerçekten delirmeme ramak kaldı, o kadar vasıfsız hissediyorum ki insanlarla konuşurken bomboş yaşadığımı, faydasız olduğumu hissediyorum iyice. Buraya birkaç kez insanlarla iletişim kuramıyorum temalı konu açınca kitap okumamı önermişti hanımlar. Okuyorum, ama yanlış şeyler okuyorum sanırım. Önereceğiniz bi kitap var mı?
İstediğiniz kadar gömün beni kendimi bi şekilde tutup silkelemem lazım yeter diyip.