• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Az bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmış :KK57: tik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).

Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaat :skandal:ne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.

Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.

Annem söyledi bugün insanlar bayat ekmekleri topladığından hayvanseverler sokak köpeklerine papara yapacak bayat ekmek bulamıyormuş. İnsana mı üzüleyim hayvana mı üzüleyim, orta direklikten düşen ve bir Avrupa göremeden ölecek olan (inşallah görürüm Allahçım amin) kendime mi üzüleyim of neye üzüleyim başıma ağrı giriyor.

Az bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmış :KK57: tik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).

Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaat :skandal:ne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.

Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.
Ben de geçen gün ulan bu kahveyi geçen sene 3.5 liraya almıyor muyduk biz diye soruyordum. Cidden avuç kadar kahve yav, o ne öyle 🙄

Ben de geçen gün ulan bu kahveyi geçen sene 3.5 liraya almıyor muyduk biz diye soruyordum. Cidden avuç kadar kahve yav, o ne öyle 🙄

Sanki bana Yemenden getiriyor özel tur düzenleyip :KK53: dışarıda içsem daha ucuza gelecek gu gidişle LANEEEEEET OLSUN FEDERALLERE

Ah kahve biz genelde 25 lik alıyorduk netten şuanda evde var henüz almadık hayal gibi geliyor bu kadar artış. Birde hamileyken kafeinsiz kahve almistim 25 tane 1 tane içmesi nasip oldu. Olmadı onuda bitiririm🤪🤪 ama sonrası gerçekten üzülüyorum bu duruma elden bisey gelmiyor

Ben ped fiyatlarin nerdeyse 50 liraya ciktigini internette gördüm. Yani ne deseniz haklisiniz. Allah herkesin yardimcisi olsun.

Amin. Bu ay R***mann markasının kendi ürününü denedim beğendim, fiyatı 10,50. Ama herkese uymayabilir, biraz kalın bir ped ben kalınla daha rahat ettiğim için bana uygun geldi.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben çalışmıyorum herhangi bir mesleğim yok, ama iş aramayı düşünüyorum. Eşimin işi çat pat yani.
Kiracıyız, daha hafta bitmeden ürünler 5 10 TL artıyor.
İleriyi düşünemiyorum bile.
Kitap almak istiyoruz bize iyi gelen tek şey o çünkü, ona da %40 zam gelecekmiş, Kemal sunalın dediği gibi b*ku yemişko.

1-2 gun once marketin sitesinden baktim aldigim pirinc 1kg 35 liraydi bugun markete gittim bir baktim pirinc 49,90 olmuş neyse aldim eve geldim tekrar actim baktim siteden orda da 49,90. Acaba yanliş pirince mi bakmistim diye kendimi sorguladim artik cunku 2 gun YALNİZCA iki gun onceydi...

Meşhur 3-5 M’li sitenin baldosu güzel tavsiye ederim. Aslında zaten pirinç şeker yemesek daha iyi :olamaz:

Benim için kahve olmasa da olur hatta 3-4 ay once aldığımız kahveyi daha iki gün once açtım o da misafire yaptım. Keşke kahveye yatırım yapsaymisim :kızgın: :KK70:
Ben de kahve sevmiyorum :) kırk yıl içmesem aklıma gelmez. Ama çay tiryakisiyim. Çaysız yapamam :(

Ben ped fiyatlarin nerdeyse 50 liraya ciktigini internette gördüm. Yani ne deseniz haklisiniz. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Peddon ya da menstural cup alabilirsiniz. Hem 0 atık hem 5-10 yıl arası kullanım ömrü. 1 yıl dolmadan parasını da çıkarıyor hem.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. 1 günde 1 ayda ya da 1 yılda bu hale gelmedik yıllardir bizi bu hale getiriyolardi ama işte kulak verilmedi bie dur denilmedi. Hal böyleyken bir anda da eskiye dönmeyi beklemek saçma olur. Ama şuna inanın ki geçecek. Bunun için daha da dipleri göreceğiz rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu süreçte ama bu bir gerçek ki kuyunun dibini goreceğiz millet bi uyansin diye. Bu günler icin yapacagımiz şey mumkun olduğunca kısmak. Daha ne kadar kısacağız bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X