- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.937
- 1.123
- Konu Sahibi meredithgrey
Maaşım 3800 asgari ücret alacak olan çaya bakan ablamızla maaşımı eşitlemeyi düşünen bir patronum olacagına adım kadar eminim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem mi bayılırdım birkaç arkadaşın kafasına hoş simdi hiç görünmuyorlarBibibella sen bilirsin nasıldı o zamanlar hakaretler yerdik birde.
Esila suan patronum resmen kapıyı çarptı odasına geçti.Su an bizim işlerinde kaos çıktı.
Malı hizmetler mud nasıl ödeyeceğim diye bunalımda.
Farklı kadrolar birbiriyle dolaşmaya başladı.
Kamu kurumu burası ve özel seçenek yok..
Büyük yerlerde ciddi problemler olacak
Ağlıyorlar zaten teşekkürler diye tag var twitterda. Ölmeyi bayılmak sanıyorlar cidden şok icindeyimDemin yazdım mutluluktan salya sümük ağlayacaklar
Valla bizimki devlet madem zam yaptı kimseye kuruş zam yok dedi geçti içeri.bi bizim patronlar az bile olmuş anca yeter dedi herhalde![]()
Kötü düşünme hemen tayin ne zaman sizin .Biz bittik gerçekten abla çocuk bir Doğu bir batı derken heba olacak
Kalmadı çoğu gitti herhalde.Bilmem mi bayılırdım birkaç arkadaşın kafasına hoş simdi hiç görünmuyorlar![]()
Ciddenmi şoklardayım şimdi bu nasıl bir düşünce yapısı böyle yazık di diyorum.Ağlıyorlar zaten teşekkürler diye tag var twitterda. Ölmeyi bayılmak sanıyorlar cidden şok icindeyim
Arkadaşlar konu çok siyasete kayiyor kapanır şikayet ederler yazamasalarda ederler haberiniz olsun![]()