Oynatmama az kaldı

Yok canim geldi ortaligi karistirdi sagolsun heryeri didik didik aramis gelinligin kesesini bile bulmus ici bos altinlarin nerde bulamadim dedi 7 kere babasini arayip herseyi rapor etti gec oldu diye esini cagirdi bizde kaldilar ertesi gun secim vardi kahvaltisini yapip gittiler ben kalkmadim sinirimden agladim

yuhh yani ya
ne biçim görümce o öyle
ne hakla karıştırıyo
şok oldum valla
cidden sevmemekte haklıymışsın

Misafirlerini memnun etme. Yemekleri beğenmeyenlere elimden bu kadar geliyor beğenmeyen kendi yapar de. Kabalık olur falan diye düşünmeyeceksin. Bak bir daha laf ediyorlar mı. Görümcen odanı mı karıştırdı; sesini yükselterek sinirini dile getir. Bak bir daha cesaret ediyor mu. Her gün sinir harbi yaşamaktansa sinirini bozan şeylere o an tepki ver. Aklına ağzına ne geliyorsa söyle. Sende ki bu siniri gördükçe onlar gelmeleri azaltacaktır hatta hiç gelmeyeceklerdir.
Ben, annesinin evi gibi her gün bana gelen görümcemin ayağını kestim. Oh be dünya varmış.

yuhh yani ya
ne biçim görümce o öyle
ne hakla karıştırıyo
şok oldum valla
cidden sevmemekte haklıymışsın
Altinlari gormemis saymamis ama ilk defa o gun hep soylemek isteyip yuttugum cumleyi kurdum ne taktinizda merak ettiniz iki bilezik takti baban parasini oduyoruz sende ceyrek taktin aklin kaldiysa gec mis ola hepsini sattik nisanda emanet bilezik takti haberim yok eve giderken istedi aileme rezil oldum verdim biz sana yenisini alicaz dediler hala alacaklar

Misafirlerini memnun etme. Yemekleri beğenmeyenlere elimden bu kadar geliyor beğenmeyen kendi yapar de. Kabalık olur falan diye düşünmeyeceksin. Bak bir daha laf ediyorlar mı. Görümcen odanı mı karıştırdı; sesini yükselterek sinirini dile getir. Bak bir daha cesaret ediyor mu. Her gün sinir harbi yaşamaktansa sinirini bozan şeylere o an tepki ver. Aklına ağzına ne geliyorsa söyle. Sende ki bu siniri gördükçe onlar gelmeleri azaltacaktır hatta hiç gelmeyeceklerdir.
Ben, annesinin evi gibi her gün bana gelen görümcemin ayağını kestim. Oh be dünya varmış.
Ac kalacaklar annem kapina dusmanin bile gelse ac gonderme diye diye bu hale geldim kopek gelse geri ceviremiyorum ters davranip yemek vermesem ac yatiyorlar uzuluyorum vicdanim rahatsiz ediyor

Bi süre dayan tatlı dille anlatmaya çalş yoksa ters teper yüz göz olursunuz yaptğımz en büyükyanlıs bu. Hele aileler girerse isin içine... tamiri mümkn olmayn yaralar açar..

Kardesiyle konustum neden surekli geliyorsunuz hani evde sorun mu var anlatin ablanizim ben diye damardan girdim ablasi git abine yengen yemek pisirmiyordur ac kalmasin diye yollamis sanki 17 yasinda cocuk yemek yapacak ilk defa bugun gozum karardi aradim (kp hic sevmem hatta aramam son aradigimda kandil icin kvden bana yatakta karilik yapmiyor dedigi icin tiskindim) baba otel parasini sen mi vericen yoksa gelenlerden mi alayim dedim tam pansiyon hizmet veriyorum 1 gece konaklama 300 lira dedim biraz sinirlendi sesini yukseltip olurmu onlarinda evi sayilira getirdi lafi hic sinirimi belli etmeden cok istiyorsaniz birlikte yasayalim bosuna kira odemeyelim bizde 6 odali dubleks ev ust karu bize verirsiniz ben yemekten temizlikten kira fatura odemekten kurtulurum sende oglundan ayrilmaz hergun bir evladini yollayip ikisine hasret kalmazsin dedim oh be nasil icim rahatladi anlatamam tmm kizim diye kapadi esimi aradi benim icin saydi doktu zaten gozum kararmis birsey deseler diye bekliyorum esim telefonu kapatip kardesini goturdu hala gelmedi ariyorum cevap cermiyor mesaj attim kapiyi kilitledim bu saatten sonra gelme diye

Arkadaşım vermekle hiç bir şey kaybetmezsin kalbini bozmazsan elbet karşılığını alırsınn .
Ancak ben hem çalşıp hem kalbimi bozmadan hizmet edemezdim.
Aç yatsınlar gerekirse ya da söyle açsanız hazırlayın çocuklar diye .
Benim ufak kaynım acıkırsa açar dolabı alır kendisi . Gerçi ufaklar mı onu görmedim .
Ufak erkek kayınlar iyi oluyor bir yere gittik mi eşimden çok ilgilenir korur kollar .
Şu an kötünün iyisini düşünmeye çalışıyorum siz de onlar sizdeyken bir şekilde size yardımcı olmalarını sağlayın .
Ya da en kısa yol açık açık söyleyin .Gerçi kp denemişsiniz sanırım .
En başta dediğim gibi siz kötü gelin olmadan zor iş.

Bi süre dayan tatlı dille anlatmaya çalş yoksa ters teper yüz göz olursunuz yaptğımz en büyükyanlıs bu. Hele aileler girerse isin içine... tamiri mümkn olmayn yaralar açar..
Tatli dil doktum gunlerce misafir ettim yok ne esim anliyor nede onlar artik sabrim kalmadi 3 ayda annemi 3 kere gordum ki 20 dk yurume nesafesindeyiz ama kaynim 10 kere gordum bunaldim artik tam onlar gidiyor pat musafir ya arkadasi ya kuzeni

Kardesiyle konustum neden surekli geliyorsunuz hani evde sorun mu var anlatin ablanizim ben diye damardan girdim ablasi git abine yengen yemek pisirmiyordur ac kalmasin diye yollamis sanki 17 yasinda cocuk yemek yapacak ilk defa bugun gozum karardi aradim (kp hic sevmem hatta aramam son aradigimda kandil icin kvden bana yatakta karilik yapmiyor dedigi icin tiskindim) baba otel parasini sen mi vericen yoksa gelenlerden mi alayim dedim tam pansiyon hizmet veriyorum 1 gece konaklama 300 lira dedim biraz sinirlendi sesini yukseltip olurmu onlarinda evi sayilira getirdi lafi hic sinirimi belli etmeden cok istiyorsaniz birlikte yasayalim bosuna kira odemeyelim bizde 6 odali dubleks ev ust karu bize verirsiniz ben yemekten temizlikten kira fatura odemekten kurtulurum sende oglundan ayrilmaz hergun bir evladini yollayip ikisine hasret kalmazsin dedim oh be nasil icim rahatladi anlatamam tmm kizim diye kapadi esimi aradi benim icin saydi doktu zaten gozum kararmis birsey deseler diye bekliyorum esim telefonu kapatip kardesini goturdu hala gelmedi ariyorum cevap cermiyor mesaj attim kapiyi kilitledim bu saatten sonra gelme diye
Arkadaşım şiddet girmez değil mi işin içine...

Bizi haberdar et lütfen .

Arkadaşım şiddet girmez değil mi işin içine...
Yok canim cok sukur en kotusu evi terk etmesi hani sinirliyken ortadan kaybolur ben kendi kendime konusurum oyle sacmalayan bir ciftiz sakinlesince konusuruz yada hicbirsey olmamis gibi davranmaya devam ederiz kabahatimiz buyukse trip atariz 2 hafta ama kufur asagilama olmaz yuzyuze bakicaz ayni yataga giricez

Ha şöyle azıcık deliyi oynayacaksın. Eşin geldiğinde kavga etme. sana bir şey derse sinirlerim çok yıprandı ondan böyle davrandım dersin. sakin sakin konuşun sıkıntıları anlat. Seni dinlemiyor mu, ona da koy postanı. Bak gör senden iyisi olmayacak sonra. Her gün bu sinir stresle, ay ne olacak bugün de gelecekler mi diye yaşamaktansa en fazla 1 hafta kırgınlık yaşarsınız sonra kafan rahat olur.

Bizi haberdar et lütfen .
Sabah ola hayrola artik konusurken esim yanimdaydi zaten tek bir saygisiz hakaret edici cumle kurmadim bende istemezdim boyle olsun ama sabrim bitti gece 1 e kadar ustumde pantolonla gece yatiyorum pijamayla sortla yatmayi ozlermi bir insan

Yok canim cok sukur en kotusu evi terk etmesi hani sinirliyken ortadan kaybolur ben kendi kendime konusurum oyle sacmalayan bir ciftiz sakinlesince konusuruz yada hicbirsey olmamis gibi davranmaya devam ederiz kabahatimiz buyukse trip atariz 2 hafta ama kufur asagilama olmaz yuzyuze bakicaz ayni yataga giricez
En azından böyle bi eşin var.. Hayvan gibi dövenlerden iyidir ailesine karşı koyamaması.

Arkadaşın da dediği gibi bizi haberdar et olur mu.. İlk defa bi konuya aklım takıldı..

Bu arada hayvan döven kişi oluyor. Yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle oldu düzeltmek istedim..

Ha şöyle azıcık deliyi oynayacaksın. Eşin geldiğinde kavga etme. sana bir şey derse sinirlerim çok yıprandı ondan böyle davrandım dersin. sakin sakin konuşun sıkıntıları anlat. Seni dinlemiyor mu, ona da koy postanı. Bak gör senden iyisi olmayacak sonra. Her gün bu sinir stresle, ay ne olacak bugün de gelecekler mi diye yaşamaktansa en fazla 1 hafta kırgınlık yaşarsınız sonra kafan rahat olur.
Muhtemelen bu gece gelmez aksam isten doner konusurum oda anlasin kendisi totoyu devirip yatiyor ben isten gelir gelmez mutfaga yemek yap sofra kur kaldir tuvalet banyo yika kole gibi gozum dondu artik bu pazar bende yayilcam koltuga hatta 12ye kadar yaticam

Sa
En azından böyle bi eşin var.. Hayvan gibi dövenlerden iyidir ailesine karşı koyamaması.

Arkadaşın da dediği gibi bizi haberdar et olur mu.. İlk defa bi konuya aklım takıldı..

Bu arada hayvan döven kişi oluyor. Yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle oldu düzeltmek istedim..
sabah ola hayrola diyorum dua ediyorum bol bol incittiysem affetsin insallah dogru yapmisimdir vicdanim rahat birakmiyor ki iphone telefonu nerde oldugunu goruyorum ama kavgami ettilerde acmiyor yoksa bana mi kizdi muamma giderken birsey belli etmedi bozulmustu ama o kadar olur kim olsa bozulur

Back
X