- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi chamallows
boyle yaş 3 yaş 4 yaziyolar ya aklimi oynatacak gibi oluyorumDışarısı 40 derece bizimki en sevdiği kadife elbisesini giymek istiyor ya da tam tersi dışarıda kar var ama yavrucuğumun Elsalı elbisesiyle (o Elsa'nın kafasına Olaf kadar taş düşsün) sokaklarda balerin gibi süzülesi geliyor. Ne yapıyorum? O zaman evde oturuyoruz, böyle çıkamayız, hasta olursun diyorum. Bir süre inat edip, küsüp, kapının önünde greve gidiyor. Rekoru yarım saat. Bakıyor ki, gerçekten evde oturuyoruz, havaya uygun giyinmeyi kabul ediyor, ama tabi ki kendi seçtiklerini giyiyor. Küçülen bir ayakkabısı vardı, inatla giydi. En son topuğu yara oldu, parkta acı içinde topallayarak oynayamayacağını anlayınca ayakkabıdan vazgeçti. Bunun dışında giysilerini birlikte alıyoruz genelde. Kendi seçince daha hevesli giyiyor. Hiçbir şey seçemezse ben seçenek sunuyorum. Onları da seçmezse bildiğimi alıyorum. Bazen afra tafra yapıp giymek istemiyor, bazen de iyi tarafından kalkıyor, bakıyorsunuz bir uyumlu, bir uysal, adeta melek. Yani durumlarımız gel gitli. Bu arada 4 yaşına az kaldı.
ben kendimi 2 3 aya gecer diye kandiriyordum
bu sabah kalkti yine her zamanki gibi coraplarini cikardi aldim corapsiz balkona cikardim hava baya soguk bugun ankarada
balkona cikinca artik hava soguk corapsiz kislik ayakkabisiz olmaz coraplarini cikarma hasta olursun dedim giydirdim yaklasik 2 saattir cikarmadi bakalim anlamismi