oysa bu pazar nişanım olacaktı :(

denizatak

popüler yalnız
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
737
357
36
benim durumumu bilenler biliyor konulardada var zaten nişanımız bu pazar olacaktı 10 mayısta 9 mayıs ta 1. yılımız aradan 1 ay geçti ilk gun ki gibi ölüp gebermesem de içim çok acıyor ne bilim çok hayal ettim çok bekledim bu 1 aylık zamanda yaklaşık 7 kilo kadar verdim 51 lere düştüm burda okuyunca konuları şükrediyorum tabiki ama ne hissedeceğimi bilmiyorum son günlerde anlık ağlama nöbetleri geliyor sonra gülmeye başlıyorum kendi kendime hala içimde heyecan var sanki nişanım olacakmış gibi ama yok biliyorum :KK43: oda psikoljık tedaviye başlamış antidepresanlar kullanıyor ben bunuda yapmadım kendim aşıcam dedim kendim bi kaç kez kullandım ama saçma sapan hallere büründüm duygu değişiklikleri sürekli şu anda hiç uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sürekli rüyamda görüyorum çok mu taktım kafaya bu durumu evet çok özlüyorum malesef ama sitemimde var bu haftasonu gelmesin istiyorum ya gelmesin olmasın :KK43:

Yapmayın allah aşkına bir ilişki bitmiş sadece. Daha kötü şeyler de gelebilirdi başınıza. Olmuş bitmiş, boşverin. Üzülmeyin bu kadar bir adamın ardından.

vallahi öyle olmuyor işte sevgili olarak ayrılsaminanın tınlamazdım işin içine aile vs girince öyle olmuyor :KK43:

peki nişanlınız en başından beri ailesini de sizi de tanıyordu.sizin açık olmanızın sorun olacağını bilmiyor muydu?biliyordu.
buna karşı duramadıysa arkanız da kendinizi bu kadar yıpratmayın.evlenmeden bitmesi çok iyi olmuş.

Üzüldüm sizin adınıza.
Zor bir şey olsa gerek. Başkaları yüzünden sevdigin insandan vazgeçmek üzüntüsü kolay atlatilamaz belki. Yine de onsuz yasamanin daha hayırlı olacağına inanin.

Sürekli bunu düşünmeyin. Bütün her şey beyinde bitiyor. Düşünmezseniz daha çabuk atlatirsiniz. Kendinize oyalanack bir seyler bulun. Eve kapanmayin çıkın gezin, film izleyin, kitap okuyun arkadaşlarınız varsa bol bol onlarla muhabbet edin. Çalışma imkaniniz varsa bi işe girin.
Allah kolaylık versin.

Örtü sorunu vardı sizde sanırım. Bosver canım öyle kv ile ömür gelmez. Ömrünü tüketirdi. Evlenip ayrılmaktan böyle daha iyi. Zamanla buna alışacaksın yıllar sonra aklına gelse bile başkasının hikayesiymiş gibi gelip geçecek.

peki nişanlınız en başından beri ailesini de sizi de tanıyordu.sizin açık olmanızın sorun olacağını bilmiyor muydu?biliyordu.
buna karşı duramadıysa arkanız da kendinizi bu kadar yıpratmayın.evlenmeden bitmesi çok iyi olmuş.

canım tabıkı biliyordu çünkü onun için hiç sorun olmadı ki açıklığım ailesi tonla alavere dalavere çevirdi zaten en fazla 2 ay dayanabildik bizimkide pes etti gitti

Üzüldüm sizin adınıza.
Zor bir şey olsa gerek. Başkaları yüzünden sevdigin insandan vazgeçmek üzüntüsü kolay atlatilamaz belki. Yine de onsuz yasamanin daha hayırlı olacağına inanin.

Sürekli bunu düşünmeyin. Bütün her şey beyinde bitiyor. Düşünmezseniz daha çabuk atlatirsiniz. Kendinize oyalanack bir seyler bulun. Eve kapanmayin çıkın gezin, film izleyin, kitap okuyun arkadaşlarınız varsa bol bol onlarla muhabbet edin. Çalışma imkaniniz varsa bi işe girin.
Allah kolaylık versin.

hepsini yaptım kuafre gittim saçımı kestrdim değiştim boyadım tabi bu sürede çok kilo verdim bir gün atyrm beynımden guluyorum edıyorum ama geçio işte yine eski ben oluyorum çok fazla sevdim ondan bu durum haller fazlda hatyal kurdum galıba

Örtü sorunu vardı sizde sanırım. Bosver canım öyle kv ile ömür gelmez. Ömrünü tüketirdi. Evlenip ayrılmaktan böyle daha iyi. Zamanla buna alışacaksın yıllar sonra aklına gelse bile başkasının hikayesiymiş gibi gelip geçecek.

aynen canım konuyu biliyorsun evlenmeden cehennemi yaşadım birde yeni şeyler öğrendim meğer sülalenimn yüzde sekseni çarşaflıymış bunlrda düğün yokmuş nikah varmış ve harem selamlık olayı misafir gelse bile kadın erkek ayrı oturuluyormuş daha yeni öğrendim şaşırdım inannamadım birde hoca büyü ile çok uğraşıyorlar oğlunada yapmış 3 tane hemde sonuncusu tutmamış bunalr nasıl insan bilmiyorum ama benimki aile yapısını sevmediği ve kabul etmediği için bana bunları söylemedi aşarız sandı sanırım..

Çok üzücü ailelerin karışması sizin gibi değil de yaşadım biliyorum hele tek taraflı kalınca Allah sabır versin :KK51:

X