OYSAKi COK SEVMISTIM :(((( bi bakin ne olur

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Slm kizlar. Önceki konumu bilen bilir. Kendimden 4 yas kucuk birini sevmistim. Yasimi sakladim.ve ikimiz birlikte olamayiz deyip ayrildim.. Burdaki herkez acikla dedi hakli olacak. Bende ona itiraf ettim. Bana sadece olsun beni birakman gerekmezdi diye mesaj atti. Ve sessizlige büründü üc gündür bekliuorum ses seda yok.. Ilk defa bu kadar biri beni heyecanlandirmis mutlu etmisti. Sanki yillardir onu bekliyomusum :((.. Sorum su kizlar degerli fikirlerinize ihtiyacim var.. Be ne yapim simdi unutayimmi ??

keske önce bi açıklasaydın hemen ayrılmasaydın tepkisine göre davranırdın

sadece bi msj mı attı peki hiç itiraz etmemiş

keske önce bi açıklasaydın hemen ayrılmasaydın tepkisine göre davranırdın

sadece bi msj mı attı peki hiç itiraz etmemiş

Sonradan acikladim canim.. Cevap olarak sadece tek mesaj atti. Yas sorun degil falan hic demedi sadece beni birakman gerekmezdi dedi.. Anlayamadim ben ne düsündügünü

Önceki konunu okudum. Telefonla görüşüyormuşsunuz, yüz yüze tanışmamışsınız bile (ben yanlış anlamadıysam)... Nasıl bu kadar sevebildin? Başka konulardaki cevaplarını da okudum. Sanki evlenmeyi biraz takııntı haline getirmişsin. Acaba evlenmeyi bu kadar çok istediğin için çok sevdiğini sanıyor olabilir misin? Öncee kafanda bunları bir ölç biç. Ondan sonra hala 'evet ben çok seviyorum' diyorsan ara konuş. Ama dediğim gibi bir insan sadece telefonda konuştuğu birini nasıl bu kadar sever bilmiyorum....

bencede keşke hemen ayrılmamalıydın ama olan olmus bi sure bekle bakalm belki yazıcak bekle bakalm az daha

Evet cok sacma olmamismi hem suclu hem guclu derler ya.... hem yasini gizliyosun hemde sanki o sucluymus gibi ayriliyosun... cocuk tepkisinde hakli... aslinda sen sanirim soyle birsey yaomakk istemizsi . Ayrilirsam ask acisi cekerse yasimida soyledigimde beni her kosulda kabul eder. Neyse hayirlisi diyelim artik

beni birakman gerekmezdi demis de sen birakmasan o seni birakacakmis gibi konuşmuş.

yasi sorun etmiyor gibi konuşmuş ama belli sorun ediyor o yuzden usteleyememis.

sen bu itirafi yapana kadar araniz nasildi peki? ve mesajda tam olarak ne soyledin

Evet cok sacma olmamismi hem suclu hem guclu derler ya.... hem yasini gizliyosun hemde sanki o sucluymus gibi ayriliyosun... cocuk tepkisinde hakli... aslinda sen sanirim soyle birsey yaomakk istemizsi . Ayrilirsam ask acisi cekerse yasimida soyledigimde beni her kosulda kabul eder. Neyse hayirlisi diyelim artik

Yok sadece utandigim icin yasimi aciklayamadigim icin ayrildim.. Ama hep icimde kalacak diye itiraf ettim sonradan. Ama tam olarak ne icin donmedi bana ayrildigim icinmi yoksa buyuk oldugum icinmi onu cozemedim

beni birakman gerekmezdi demis de sen birakmasan o seni birakacakmis gibi konuşmuş.

yasi sorun etmiyor gibi konuşmuş ama belli sorun ediyor o yuzden usteleyememis.

sen bu itirafi yapana kadar araniz nasildi peki? ve mesajda tam olarak ne soyledin

Aramiz iyiyidi.. Ona yasimi itiraf ettim. Bu yuzden ayrilmak istedim dedim ama onu sevdigimi soyledim.

Önceki konunu okudum. Telefonla görüşüyormuşsunuz, yüz yüze tanışmamışsınız bile (ben yanlış anlamadıysam)... Nasıl bu kadar sevebildin? Başka konulardaki cevaplarını da okudum. Sanki evlenmeyi biraz takııntı haline getirmişsin. Acaba evlenmeyi bu kadar çok istediğin için çok sevdiğini sanıyor olabilir misin? Öncee kafanda bunları bir ölç biç. Ondan sonra hala 'evet ben çok seviyorum' diyorsan ara konuş. Ama dediğim gibi bir insan sadece telefonda konuştuğu birini nasıl bu kadar sever bilmiyorum....

Baska kismetlerimde var. Evlenmeyi istiyorum elbet ama hep ask evliligi hayal ettim.. Yuzyuze gorusmememizin sebebi benim ben hep erteledim yas sorunu yizunden. Ama seviyorum bunu biliyorum :((

Ama burada kimse sana ayrıl demedi ki yasını açıkla dedi. Once açıklamak daha iyi olurdu. Ayrılık niye yani neden ayrıldınız ki bundan dolayı üzülmüş gurur yapmis terk edilme psikolojisine girmiş olabilir. Yani bana bir erkek bunu yapsa once mesela yalanını saklasa açıklamadan bitti dese sonra yalanını söylese ben adam beni istemiyormuş derim. Bozulurum cok

Üstelemediki. Belliki oda yasi sorun etti. Bana geri dönüs yapmadi.. Sirf sebebsiz ayrildim diye degil. Bence yas itirafimdan dolayi bana donmedi.. Bi aciklamada yapmadi.

Ama burada kimse sana ayrıl demedi ki yasını açıkla dedi. Once açıklamak daha iyi olurdu. Ayrılık niye yani neden ayrıldınız ki bundan dolayı üzülmüş gurur yapmis terk edilme psikolojisine girmiş olabilir. Yani bana bir erkek bunu yapsa once mesela yalanını saklasa açıklamadan bitti dese sonra yalanını söylese ben adam beni istemiyormuş derim. Bozulurum cok

Utandim acikliyamadigim icin ayrildim ama sonradan itiraf ettim. Simdi o sirf onunla ayrildim diyemi istemiyo yoksa yas meselesimi oni cozemedim

Vur demisler sen oldurmussun. :ssz: Once soyleyip ayrilma lafini hic etmeyecektin. Giden kendi kaybeder. O da muhtemelen bu yuzden ustune dusmuyor.

Utandim acikliyamadigim icin ayrildim ama sonradan itiraf ettim. Simdi o sirf onunla ayrildim diyemi istemiyo yoksa yas meselesimi oni cozemedim

Acik konuşayım ben. Tanımıyorum erkek arkadasınızı sonuçta. Nasıl biri karakteri vs bilmiyorum. Ama bildigim birsey var biri bana bunu yapsa ben cok kotu bozulur yalanı unutur beni terketmesine takardim.
Ama siz nasıl ayrıldınız yani kesin bir dille gözünün icine baka baka yada vurgulayarak bitti mı dediniz? Hic sormadı mı o an niye diye ? Nedenini ne diye söylediniz?

Acik konuşayım ben. Tanımıyorum erkek arkadasınızı sonuçta. Nasıl biri karakteri vs bilmiyorum. Ama bildigim birsey var biri bana bunu yapsa ben cok kotu bozulur yalanı unutur beni terketmesine takardim.
Ama siz nasıl ayrıldınız yani kesin bir dille gözünün icine baka baka yada vurgulayarak bitti mı dediniz? Hic sormadı mı o an niye diye ? Nedenini ne diye söylediniz?

Biz birbirimize uygun degiliz ayrilmak istiyorum. Dedim. Oda once sen bilirsin sonrada surekli yuzyuze gorusmeyi erteledigim icin cocuk oyuncagina cevirdin artik beni sagol dedi ve bitti :( sonradan itiraf ettim ama ne fayda

Daha onceki konunz hatirliyorum , biz sana yasini soyle dedik..
ayril.demedikki neden ayrildin , ve üstune hemen yasini soyledinki..

gayet normal bir sekilde, yasini soyleseydin ... oda bjnu ya anlayisla karsilardi yada karsilamazdi...
Sen isleri biraz karistirmissin....

ara ve sor neden ,sessiz kaldigini...

Back
X