- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi senden_baska11
bu yazıyı son okuyan kör oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesiyle beraber yasamayacagim onun da benimde yurtdisinda oturma hakki var yani turkiyede kalmayizÇocukla hiç birşey paylaşmamışsın mesajlaşmakla bi hayat sürmek aynımı? İkincisi kendin için ne yaptın ailen destek olmayacak sende birşeyler almak zorundasın yoksa çocuğun ailesinin yanında mı kalacaksınız öyleyse de bu sefer onların evinden bıktım diyeceksin üçüncüsü belki karşına daha iyi biri çıkar ailen bu kadar istemiyorsa bir sebebi vardır sonradan pişman olma dördüncüsü akışına bırak kaçmayı düşünme illa bu çocuk olacak dersen hata yı çok yaparsın ben yaptım çünkü ve şimdi şükür ediyorum o işin olmadığına ailem sayesinde
basta belirttim canim boyle baksaydin okumazdin uzun yazan cok kisi var :)bu yazıyı son okuyan kör oldu![]()
Onun yaşı kaç?Lis
liseye gitmiyorum biraktim yurtdisinda otelcilik egitimi aliyorum ciraklik uc sene suruyor bitmesine bir seneden az kaldi beni verselerdi veya o bekleseydi bitiririm. Is yerimde sorunlu hic sevmiyorum degistirmek istyrm aman bosver diyorum zaten az kaldi bitmesine diyorum, hem evdeki sorunlar, hem isteki, hem de sevgilim arasindaki bu sorun rahat birakmiyor
ya hala aşırı ötesi küçüksün hangi ara girdin bu yollara hep bu gdo lu gıdalar yüzünden hayata erken atılıyor çocuklarımız ah ahhhhhhB
basta belirttim canim boyle baksaydin okumazdin uzun yazan cok kisi var :)
22Onun yaşı kaç?
Oda çocuk sende çocuk. .evlilik evcilik oyununa benzemez.sakın kaçayım filan deme..
Meslegimi bitirsem param isim olsa ozmn evet derler boyle birseyde var onlar benim ezilmemi istmyr ekonomik acidan ozgur olmami istyrlraz kalmış sıkın dişinizi biraz ikna et sevgilini geleceğimiz içinde.kaçma sakın.çok zor biliyorum ama kaçarak evlenmekte çoooook zor yaşadım tecrübeyle sabit.
Meslegimi bitirsem param isim olsa ozmn evet derler boyle birseyde var onlar benim ezilmemi istmyr ekonomik acidan ozgur olmami istyrlr
Meslegimi bitirsem param isim olsa ozmn evet derler boyle birseyde var onlar benim ezilmemi istmyr ekonomik acidan ozgur olmami istyrlr
Eeee sorun ne o zaman?