Oyun adı altında iğrençlik

Haberde yazılmış ama yazmayayım. oyunun adını yazarsanız habere ulaşırsınız. 3 kişi tutuklanmış ve kişiler adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış :KK43:

O kadar fazla söyleyeceğim şey var ki dilimin ucunda, ama yutuyorum.

Allah kan kustura kustura ölümlerini nasip etsin bunu yapanların, bunu yapma potansiyeli olanların ve bunu suç görmeyip serbest bırakanların.

Bu çocukların ana babası nerde? Ortada taciz var ana baba ertesi gün tacizcinin yüzüne bakıyo küçücük köyde çocuğunu taciz edenle kahvede oturup çay içecek.Pes doğrusu. Olan zavallı masum çocuklara oluyor.

Bu çocukların ana babası nerde? Ortada taciz var ana baba ertesi gün tacizcinin yüzüne bakıyo küçücük köyde çocuğunu taciz edenle kahvede oturup çay içecek.Pes doğrusu. Olan zavallı masum çocuklara oluyor.
İki gündür sosyal medyada çıkan sünnet düğünü videosunu izlediniz mi
16.sayfada yazdım ama okumadınız sanırım bu olay da konudaki oyun kadar iğrenç utanç verici 🤬

16.sayfada yazdım ama okumadınız sanırım bu olay da konudaki oyun kadar iğrenç utanç verici 🤬
Yine ayni sahne vardı,herkez oturmuş m..l m...l izliyor,kisede çıkıp bisey demiyor. Bide cocuklar ortada,gidip sünnet cocugunun önün yapıyor. O annede kolundan tutup çıkırmıyor kadını, nasıl bi toplum olduk anlayamıyorum,ahlaki degerlerimiz her gecen gün yerin dibine giriyor

Kesinlikle oyle. Sadece kadini degil o kadini dugunlerine getirip oynatan aileyi de bence mahkeme sorgulamaliydi bence. Igrenc seyler oluyor guzel ulkemde.

Evet konu da açabilirbim ama bu konu da bu oyun kadar iğrenç yine caanım ülkemin adetlerinin yine gündemde olduğu bi sünnet düğününü videosu izlerken Allah”ım yer yarılsa diyeceğiniz kadar iğrenç bi video
Buraya yüklecektim ama terbiyem müsade etmedi o düğünü yapanlar o sünnetli çocuk geleceğin abazası oldu gurur duysunlar

Görmemiş olanlar için YouTube sünnet düğünü twerk dans yazın çıkar iki gündür heryerde bu iğrenç düğünle ilgili haberleri okuyorum aklım fikrim almadı buraya yazmak istedim artık bişey demiyorum
Allah topunuzun belesını versin!!!!!

Kadının ateşi başına vurmuş.Közde ısıtılmış bir demir soksalar sönerdi kusura bakmayın ağzımı bozuyorum yani orada insan yokmus buna bir dur diyememisler.Ahlaksizlar

Kadının ateşi başına vurmuş.Közde ısıtılmış bir demir soksalar sönerdi kusura bakmayın ağzımı bozuyorum yani orada insan yokmus buna bir dur diyememisler.Ahlaksizlar
Asıl suçlu çocuğun babası olacak şahıs ve annesi onların başına vurmuş ceza alması gereken onlar kadını davet etmedelerdi gelirmiydi :işsiz:

Biraz önce PC'deki işlerimi tamamladım, şöyle bir haberlere göz atayım dedim de sinirlerim yine laçka oldu. Daha yeni bir kadın cinayeti daha. 3 çocuk annesi bir kadıncağızın da hayatını çocuklarının babası katletti. Benim sinirlerimi ayrıca zıplatan diğer konuya gelecek olursam; Haber sitesinde "Civciv Çıkarma" adı altında iğrenç bir gelenek gördüm. Çocuklarımızı kına, düğün gibi eğlencelere annelerinden ayrı bir şekilde asla yollamamak gerektiğini haber videosunda görmüş oldum. Oyunun tanımını aynen alıntılayarak girmek isterim: Oyun olarak tanımladıkları ‘civciv çıkarma’yla ilgili ulaşılan bir video kaydına göre olay şöyle gerçekleşiyor: "Bir odanın ortasına geniş bir çarşaf geriliyor. Ayakta duran 3-4 kişi gerilen çarşafı tutuyor. Çarşafın altına ise yaşları 7 ile 12 arasında değişen 3-4 çocuk giriyor. Bu çocuklarla birlikte 18 yaşın üstünde birkaç kişi de çarşafın altına giriyor. Çevredekilerin gülüşmeleri eşliğinde, çarşafın altındaki çocukların giysileri tek tek çıkarılıyor. Kayda göre, çocukların bazıları çığlık atarken, bazıları çarşafın altından kurtulmaya çalışıyor. Çarşafın altından çıkan çocuklardan ikisinin iç çamaşırlarının da çıkarılmış olduğu görülüyor. " Aklımı oynatacağım ya, başım çatlıyor resmen. Ölen kadıncağıza ağlarken bu videoda yıkıldım.
Bunun haberi yapılmıştı yani ben haberlerde izlemiştim bi yerin geleneği miymiş neymiş düğün mü kına mı ne adeti. Ama bencede kötü bir durum. O yerin muhtarı açıklama yapmıştı 50 yıldır süregelen bir adet diye. Sanırım o kişiler gözaltına alındı. Civcivler cocuklar oluyormuş üstlerini çıkarınca da kaçışmaları hoşlarına gidiyormuş çok kötü

Ya benim bildiğim palyaço filan gelir sünnet düğününe..Şaşkınlık icerisindeyim
İzlenilmeyeceğini bildikleri için palyaço getirmezler o a...fteyi de getirmeseler kimse niye getirmedin demezdi suçun başı buna müsade eden utanmazlar
Karagöz Hacivat Palyaço bizim çocukluğumuzdaydı maalesef

Allah kahretsin böyle eğitimsiz cahil kendini yetiştirememiş insanları ne diyim şaşırdım artık Allah sonumuzu hayır etsin

Burada okuyunca izledim o nedir yaa tövbe tövbe nasıl normal hale getirilmiş ben böyle bir sahne görsem polisi aramıştım oradaki herkes izliyor yani onlar için o kadar normal

Back
X