Oyun Bağımlılığı ve Eşimin Tavrı

Yok öyle bir tepkim yok. Her gün de oynayabilir sorun değil zaten bağımlı biri değilim istediği kadar bireysel zamanı olabilir ama bu ara öok fazla olması gerçekten kaygılandırdı. Daha kötü olan üslubu bana bu tavrı

kaygılarınızı sakince anlatın. adam gibi konuşmaktan anlamıyorsa o zaman ciddi bir iletişim sorununuz var demektir. oyun bağımlılığından başka bir boyut oluyor bu.

Bazı konularda yaşlandığımı hissediyorum gerçekten. Evlenince herkesin kendi zamanı olmalı , çocuklar yatınca gece yarısına kadar istediğini yapma hakkına sahibiz . Ben genelde burda takılırım veya dizi izlerim. Eşim de başka bir forumda ( sık sık bizi anmadan edemezler , özellikle kızlık zarı ameliyatı vs konularında ) zaman geçirir , satranç oynar , bir de bir savaş oyunu var onu oynar .
Tüm gün hep başkaları için harcadığımız zamanlar haricinde bu yaptıklarımız bize iyi gelir .
Para kaybetmediği ve chat odalarına vs girmediği sürece oynasın derim .
Evlenince , hele çocuk olunca insanın soluklanması çok iyi oluyor .
Eşiniz de çemkirmiş size , muhtemelen öncesi de vardır .
Bence hemen oturun konuşun ve muhakkak kendinize zaman ayırın .

siz de işinize bakın o halde madem karışamazsınız. aynı evin içinde müstakil hayatlar yaşayın. benim eşim evle ilgili hiç bir konuda bir varlık göstermeyip sabahtan akşama oyun oynasa şahsen ben boşanmak isterdim. kalbimi paramparça etmesine gerek yok. çocuk mu bu kaç yaşında adam yahu. 1-2 saat oynarsın sıkılırsın zaten.

Maalesef geldiğim nokta da bu

Ben 30 yas ustu adamlarin her bos vaktinde oyun oynamasını bağımlılık olarak görüyorum. Hatta geçenlerde calisma hayatiyla alakali bir forumda bir beyle bilgi alisverisi yapiyorduk (sonradan baska yerlere kaymaya baslayinca sert ciktim tabii), 37 yasinda ailesi ile yasayan ve is haricindeki zamanini odasinda oyunla geçiren biri olduğunu söylemişti. Arabasi var gezmiyor, yemeğini utusunu annesi yapıyor, tek derdi yeni ve daha büyük bir tv almakti. Yani demek istedigim bu adam evlense de sorumluluk almayacak belli.
Bu tiplerden cok var. Ayrica size bana karisamazsin derken kendisi size karisiyor mu? Ya da siz simdi deseniz ki yarin yemeği sen yap ben arkadasla buluşacağım gelince birlikte yeriz, sen bilirsin der mi? Hic sanmam. O size karisiyorsa siz de ona karisabilirsiniz ki adami fazla rahat birakmissiniz bekar gibi takiliyor sanki

Onu egosuyla baş başa bırakmaya karar verdim hiç bir şeyine karışmaya niyetim kalmadı. Çocuğumuz yok. Bu hafta ailemle konuşup boşanmayı düşünüyorum

Onu egosuyla baş başa bırakmaya karar verdim hiç bir şeyine karışmaya niyetim kalmadı. Çocuğumuz yok. Bu hafta ailemle konuşup boşanmayı düşünüyorum
Ailenizle konusmadan önce eger eminseniz bu kararinizdan, bir avukatla görüşün. Durumunuzu anlatin ondan sonra ne yapilabilir ona göre hareket edin. Haklariniz varsa sonuna kadar talep edin derim.

Ay çok ayıp etmiş dayı. Yenge olay çıkartmadı mı öğlen uyanınca?

Eğer sizi sürekli ihmal ediyor, evde yardımcı olmuyorsa, karışırsınız gayet de. Ama iki gün oyun oynadı diye laf ediyorsanız, ben de aynı tepkiyi verirdim.
Erkekler evliliğe biraz geç alışıyor, evdekini karısı değil de anneleri sanıyorlar. Yeni evliyseniz zamanla belki anlar durumu, ama çok küçük ihtimal. Geneli böyle öküz olarak devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…