Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oyun grubu üyeliğimizi devir etmek istiyoruz..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

xtuqcex

Musss mutluuuu :))
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
1.892
3
156
İstanbul
Merhaba,
Istanbul Bahçelievler ' de bulunan 17 subeli ve sadece oyun grubu hizmeti veren bir kurumda kızım için satin aldığım 6 aylik üyeliğimizin 3 ayını kullandık fakat ben işe baslayacagim icin ve kizimi goturecek kimse olmadigindan devir etmek durumundayız :( haftada 2 gün 2 şer saatten ayda toplamda 16 saat gidiyoruz ve kizim h sonu gelince gitmek için agliyoruz :( normalde uyelik fiyatı 330 tl ben acilis indirimi ile 210 tl ye uye olmustum ayni fiyattan devir edicem ilgilenenler bana msj atabilirler kurum ismini ve merak edilen tüm detaylari zevkle anlatırım. Bir anne icin cocugunun sevdigi biyerden almak cok zor ama hersey yine onun icin :(

UOTE="xtuqcex, post: 38460739, member: 264954"]Merhaba,
Istanbul Bahçelievler ' de bulunan 17 subeli ve sadece oyun grubu hizmeti veren bir kurumda kızım için satin aldığım 6 aylik üyeliğimizin 3 ayını kullandık fakat ben işe baslayacagim icin ve kizimi goturecek kimse olmadigindan devir etmek durumundayız :KK43: haftada 2 gün 2 şer saatten ayda toplamda 16 saat gidiyoruz ve kizim h sonu gelince gitmek için agliyoruz :KK43: normalde uyelik fiyatı 330 tl ben acilis indirimi ile 210 tl ye uye olmustum ayni fiyattan devir edicem ilgilenenler bana msj atabilirler kurum ismini ve merak edilen tüm detaylari zevkle anlatırım. Bir anne icin cocugunun sevdigi biyerden almak cok zor ama hersey yine onun icin :KK43:[/QUOTE]

Merhaba benimde bir kızım var ve bende arastırıyordum bilgi almak istiyorum kac yas grubu, ne tür aktiviaktiviteler yapıyorlar ve kurumun ismi nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba,
Istanbul Bahçelievler ' de bulunan 17 subeli ve sadece oyun grubu hizmeti veren bir kurumda kızım için satin aldığım 6 aylik üyeliğimizin 3 ayını kullandık fakat ben işe baslayacagim icin ve kizimi goturecek kimse olmadigindan devir etmek durumundayız :KK43: haftada 2 gün 2 şer saatten ayda toplamda 16 saat gidiyoruz ve kizim h sonu gelince gitmek için agliyoruz :KK43: normalde uyelik fiyatı 330 tl ben acilis indirimi ile 210 tl ye uye olmustum ayni fiyattan devir edicem ilgilenenler bana msj atabilirler kurum ismini ve merak edilen tüm detaylari zevkle anlatırım. Bir anne icin cocugunun sevdigi biyerden almak cok zor ama hersey yine onun icin :KK43:

Merhaba,
Istanbul Bahçelievler ' de bulunan 17 subeli ve sadece oyun grubu hizmeti veren bir kurumda kızım için satin aldığım 6 aylik üyeliğimizin 3 ayını kullandık fakat ben işe baslayacagim icin ve kizimi goturecek kimse olmadigindan devir etmek durumundayız :KK43: haftada 2 gün 2 şer saatten ayda toplamda 16 saat gidiyoruz ve kizim h sonu gelince gitmek için agliyoruz :KK43: normalde uyelik fiyatı 330 tl ben acilis indirimi ile 210 tl ye uye olmustum ayni fiyattan devir edicem ilgilenenler bana msj atabilirler kurum ismini ve merak edilen tüm detaylari zevkle anlatırım. Bir anne icin cocugunun sevdigi biyerden almak cok zor ama hersey yine onun icin :KK43:

Merhaba. Oyun grubunu devrettiniz mi? Büyükçekmece ve yakınlarında şubesi varsa ben ilgilenebilirim

Back
X