oyun grubu

Mitavin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
5
0
86
İzmir
arkadaslar merhaba izmir bucada 4 yasında oglum ıcın oyun grubu arıyorum eger bulamazsamda ben kurmak ıstıyorum lutfen aynı yas cıvarı ılgılenen arkadaslar yazsın

merhaba ben 7 lik okulöncesi öğretmeniyim,izmir e yeni tayinim çıktı:) çeşitli oyun grupları ile eğlenceli vakitler geçirdik özellikle 26-36 ve 36-48 ay gelişim dönemi çocukları ile...şimdi izmirdeyim ve burada profesyonel montessori ve piaget nin metodlarını uygulayarak,kavram-dil-hafıza gelişimini destekleyen aktiviteler sunup (bunları da sizlerin eline bülten şeklinde vererek haberdar edeceğim) haftanın belirli günleri öğleden sonra yaş ve karakter durumlarına göre en fazl...a 5 kişilk oyun grupları kurmak istiyorum.Oyun gruplarımı kendi evimde ve kendi materyallerimle (kırtasiye-oyuncak vs) özel dizayn ettiğim odamızda ağırlayacağım.Tabi ki isterlerse annelerde dahil olabilir ya da çocuğunuzu bırakabilirsiniz...İlerleyen dönemlerde de işbirliği içerisinde dış mekan toplantıları oyunları yapabililiriz. mekan olarak Küçük yalı-Göztepe civarında merkezi bir yerdeyim. ulaşabileceğiniz telefon numaramı isteyen prenses,prens annelerime verebilirim

Merhaba ;

Benimde 10 aylık bir kızım var.Sosyalleşme ve paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmesi için oyun grubu arayışı içine girdik.Ancak istediğimizi bulamadık.İzmir bu konuda oldukça zayıf.Bu sebeple bu oluşum çemberini kendim kurmayı planlıyorum.Bir grup oluşturup zaman zaman evde,zaman zaman anne ve çocukların hava şartlarına göre uygun göstereceği mekanlarda.Şimdiden 4 arkadaş olduk.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…