Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben aldım ve çok memnun kaldım ve halada kalmaktayım
2.5 aylıkken aldık biz o zamanları dönmeyi onun içinde öğrendi sonrada oyuncaklarını keşfetti
ellerini ağzına götürürken oyuncaklara çarptığı iin pek bi hoşuna giti ve oynamaya başladı daha 2.5 aylıkken
şuanda canı sıklana kadar pynuyo oyuncaklarıyla sonra tabiki dönüyo hemen ama aynasını karşısına koydukmu bi konuşuyo gülüyo ki sormayın
biz eşimle aldığımız için hiç pişman olmadık karar sizin o parayı nereye vermiyoruzki değer doğrusu
hem oyuncaklarıda çok kaliteli aslanıyla bi ara pek bi konuştuydu yavruum hem hepsinden ayrı ayrı sesler çıkıyo....başka oyuncak almaya da gerek kalmıyo.
![]()
http://img122.imageshack.us/img122/bur[/QUOTE]
ben henuz dogurmadım ama gorumcem kızının oyun halısını bana verdı. senınkının aynısı cnm ve memnundu
kızlar ben aldım ve çok memnun kaldım ve halada kalmaktayım
2.5 aylıkken aldık biz o zamanları dönmeyi onun içinde öğrendi sonrada oyuncaklarını keşfetti
ellerini ağzına götürürken oyuncaklara çarptığı iin pek bi hoşuna giti ve oynamaya başladı daha 2.5 aylıkken
şuanda canı sıklana kadar pynuyo oyuncaklarıyla sonra tabiki dönüyo hemen ama aynasını karşısına koydukmu bi konuşuyo gülüyo ki sormayın
biz eşimle aldığımız için hiç pişman olmadık karar sizin o parayı nereye vermiyoruzki değer doğrusu
hem oyuncaklarıda çok kaliteli aslanıyla bi ara pek bi konuştuydu yavruum hem hepsinden ayrı ayrı sesler çıkıyo....başka oyuncak almaya da gerek kalmıyo.
![]()
http://img122.imageshack.us/img122/bur[/QUOTE]
merhaba oyun halısı hakkında internette araştırma yaparken sizin halınızı ve yorumlarınızı gördüm. Tiny Love Oyun Halısını birine vermediyseniz sizinle irtibata geçip satın alabilirim. hemen cevaplarsanız sevinirim. 2. el bi kaç oyun halısı netten de buldum kaç gün içinde almayı düşünüyorum.
sizinkiside güsel. numaranızı bana özelden atarsanız arıycam sizi