Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oyun halısı hangisi iyi

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
43
Antalya
2aylık oglum için oyun halısı almak istiyorum netten bazı siteleri arastırdım fıyatlar degişiyor benim hoşuma giden ☞ Tiny Love Gymini Maymun Adası Oyun Halısı; Hediyeli! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak bu carsıya cıkıp arastırmadım daha 3 4 ay kullanıcagı için bıraz pahalı geldi piyasa fiyatını bilen varmı dısarlarda nekadar internetten hiç alışveriş yapmadım güvenlimi güvene bılecegım sıteler hangısı acaba ve bebekler için gereklimi ve hangi marka daha iyi cok soru sordum 2gundur nete arasnırmaktan fenalık geldibilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bende şu an oyun halılarına bakıyodum internetten.ve bende bu modeli beğendim ama fiyat araştırması yapınca aynı ürünü daha ucuza deveyükü adlı bi sitede buldum orda 116 tl

merhabalar bende şu an oyun halılarına bakıyodum internetten.ve bende bu modeli beğendim ama fiyat araştırması yapınca aynı ürünü daha ucuza deveyükü adlı bi sitede buldum orda 116 tl

canım o sıte guvenılırmı korgo meselesi var bırde ben bır magzalara bakayım ıkıncıelleride var cok uygun temizlik hijen konusunda endıselıyım

merhab kızlar ben ınternetten pek alışverış yapmam ama oyun halısı ve oğluma bırkaç oyuncak almıştım e-bebek ten çok memnun kaldım ve çok güzevınılır bır sıte tavsıye ederımm bızde
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bızım oyun halımız buydu çokta memnun kaldıkk..tavsıye ederımm

Pahalı bişey almayın kısa süre kullanılıyor oyun halıları. Ama çok faydalı gelişimlerine o ayrı. Looney tunes oyun halısı almıştım ben. Fiyatı çok uygun. Bikaç da ayrı oyuncak alıp astım. Gayet işimi gördü.

çok hoşlar hepsi birbirinden guzel . bende düşünüyorum fakat kaç ay kullanılır. bi süre sonra sıkılmazmı bebik..

Playgro Amazing Garden Oyun Halısı Keşif - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bu ürün sizce nasıl fiyatıda uygun

guzel ama kucuk ben Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı bunu begendim bırde buyuk genış 0-12ay kullana bılır tabı ustunde durursa:)

cok pahali bu oyun halilari ya biliyorlar bebeklerin gelisimi konusunda ebeveynler hassas oluyor bi guzel kullaniyorlar.. ben de aldim napiim /...120 milyonluk ne var bunlarda allah askina valla cok kiziyorum alt tarafi bebek 3 ay kullanicak bunlari

bende dün bu oyun halısında aldım kızım 4 aylık beklediğimkadar ilgili olmadı ama bana biraz düşkün sanırım ondan yanında olayım istiyo hep alışacağını umuyorum yeni oyuncağına

bız aldık oyun halımızı Tiny Love Gymını Maymun Adası bunu aldık 124de aldık joker maxi toysdan magzaya gıdıp kendım gorerek begenerek almayı tercıh ettım oglum cok sevdi ama maymunuyla kavga edıyor sınırlenıyor ona

:)) cok eğlenceli bi göruntu oluyordur eminimmm:ecrin_bebek:

Kızlar bu oyun halıları harika bn kızıma allah kısmet ederse inş.kraft ultra lüks oyun halısındn alıcam feci beğendm fikrm değişmezse bu oluckk.çok pahalıda deil bakın derim ...

Canım inernetten alışveriş yapan birisi olarak ben sana e bebek kiraz bebe ve bebeshop tan rahatlıkla alışveriş yapabilceğini söyleyebilirim.bide ficher price nin 3 in 1 aktivite oyun halısı var bebek hem yatarak ilerki dönemlerdede yüı züstü ve oturarak bu oyun halısıyla oynayabiliyor .ses ışık falan yok ama

kizlar merhaba
oyun halisi olarak cok pahali birsey almanizi onermem
ben kraft aldim 30 tl ye digerleri cok ucuktu, 140 150... gerek yk bence baska bir ihtiyacini
gorursunuz Kraft kullandik biraz ufak ama yeterli zaten cok az kullaniyorsunuz
1-2 ay icin o kadar paraya degmez bence, nacizane tabi.
bu arada e-bebek.com dan aldim hic sorun cikmadi baska oyuncaklarla birlikte.

inşallah bizim pasa sever de bosa gitmez onca para.. zaten kraft dondy besikte de yatmadı, bu da bosa giderse bizimkilerin dilinden kurtulamammafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…