Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oyun halısı hangisi iyi

valla biz kraftınkini hepsiburadadan almıştık.doğumdan önce çok heveslenerek aldım.ama oğlum oynamıyor.10dk en fazla.oyuncaklara ulaşmaya çalışıyor alamayınca sinir oluyor alsın diye yaklaştırıyorum.alıncada atıyor.çok çabuk sıkılıyor:)) çok para vermeyin bence bebişlere belli olmuyor.

BENDE OĞLUMA TİNY LOVE TEKMELE OYNA ALDIM ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM:emir_bebek:

:nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de kendim yapacağım..

çok fazla fiyatları bence..oğlumda alamamıştık denk gelmedi..şimdi kızm için kumaş alıp renkli içine eski minderimi açacağım..makarna monte edip oğlumun oyuncaklalarını asacağım..

bir de kullanmazlarsa diye o kadar para vermek istemiyorum

biz iki aylıkken fisher price sevimli gezegen aldık e bebekten. çok memnunuz hem oyalanıyor hem gelişimi için iyi hem de sarkan oyuncaklara tekme atmaya çalışırken gazı da çıkıyor rahatça, gazlı bebeklere oyun halısı kullanın tavsiye ederim:))

bende jokerden almıstım Tiny Love Prenses Gym Tekmele Oyna Pembe oyun halısını ve kızım cok sevıyo halısını arkadasında dedıgı gıbı gaza cok ıyı gelıyor ben cok memnunum tavsıye ederım

Fisher Price Piyanolu Jimnastik Merkezini öneririm çünkü elleriyle oyuncaklarıyla oynerken ayaklarını hareket ettikçe piyanodan ses çıkarıyor 2-3-4-5-6 aylık bebekler için uyguın. Benim hiç aklıma gelmemişti bize hediye geldi çok memnun kaldık.

Back
X