bende kızıma tiny love tekmele ve oynayı almıştık çok memnun kaldık kızım içinde hiç sıkılmadan oynadı hala arasıra onunla oynar müzikli ve içinde hışırtılı parçalarıda bulunması dikkatlerini çok çekiyo
ben de o oyun minderini almayı düşünüyorum:) peki çekince oyuncaklar üzerine düşer mi sağlam mı? bir de oyuncakların asıldığı çubuklar tabana nasıl bağlanıyor? (mesela bana gelen minder cırtlı cırtlar bi acaip çekince üst kısım düşüyor :S)
Tiny Love Tekmele ve Oyna yı kesinlikle tavsiye ederim. Biz önce Fisher Price'ın yağmur Ormanı'nı aldık ama eve gelip de kutuyu açınca şok olduk, halının eni boyu zaten bizim çocuk kadar, dikdörtgen şeklinde, ve bana çok küçük ve ince geldi, üstündeki oyuncaklar cırt cırtla bağlanıyo ve oyuncaklardan müzik sesi çıkaran sert bir oyuncak, yani bebek onu çekebilecek zamana geldiğinde çekip kafasına falan vurabilir. Bide müzik sesi çıkaran sadece o oyuncak var, onada yetişip topunu döndürmesi lazım ki, müzik sesi çıksın, zaten kısacık bi melodi çalıyor o kadar. Onun dışında çıngırak mıngırak bişey yok, incecik kumaştan bi kaç tane kelebeği var. evet zürafası ve palmiye ağacı var güzel ama bukadar dezavantaj içinde onlar kaybolup gidiyor.
Velhasıl durum böyle olunca kutuyu toparladık, mağazaya gittik ve Tiny Love'ın Tekmele ve Oyna'sı ile değiştirdik. Bence oyun halısı seçenekleri içinde en iyisi diyorum çünkü değiştirmeye gitmeden önce internetten de baya araştırmıştım, eve gelip halıyı açınca da ne kadar doğru birşey yaptığımı anladım. Bir kere 10 dakika aralıksız çalan müziği var ve benim oğlum müzik eşliğinde oynamayı seviyor. oyuncakları yumuşak ve çok güzel, zürafası aslanı yumuşak, içlerinde boncuk var sallanınca ses çıkarıyor. Kelebekleri diş kaşıyıcısı gibi. Sadece ördeğin alt kısmı sert ama oda kafasına fln vursa bile acıtacak gibi değil içi boş. Ördek şıngır şıngr ses çıkarıyor vurunca ve bizim ufaklık ona vurup ses çıkarmaya bayılıyor. Oyuncakların herbiri halkaya takılı ve o halkalarda halı üstünde gerili yayın deliklerine takılıyor, ama halkalar yuvarlak değil, iki ucu sivri armut gibi düşünün çektiği zaman gelmesi çok zor. Ayrıca yayda bissürü delik var, bebeğiniz sıkıldığında yada daha fazla oyuncak isterse dışardan ayrıca oyuncak alıp takabilirsiniz. halının üstünde hışırtılı parçalar var, aynası var, ve tekmelediğinde ses çıkaran bir parça var, ama onun için biraz büyümesi gerekiyor, oğlum şimdi 3buçuk aylık ama ona ses çıkaracak kadar hızlı vuramıyor henüz. ben onun yerine ayaklarının altına bir çıngıraklı top atıyorum, halının kenarları kapanabildiği için topu tekmelediğinde çıkmıyor top, onu tekmeleyip duruyor, hatta top ayağının altından kayınca sinirleniyor bile :):) Oyuncakların takılı olduğu yay da taban halıya çıtçıtla bağlı, geçenlerde şehir dışına çıkarken yanımıza alalım diye poşete koymak için çıkarayım dedim, ben bile zorlandım, bebiş nası yapsın :) ve son olarak halısı kocaman, açık haliyle Fisher Price'ın neredeyse 2buçuk katı diyebilirim. Ha, renklerin cıvıl cıvıllığını zaten internetteki resimlerinden görmüşsündür. bide üstü silinebiliyor, benim bebiş malum yemekten sonra fazla sütü çıkarıyor bazen halıda yatarken, ama silinebiliyor yani sorun yok. kılavuzunda bütün parçaları çıkarılıp sadece halısı elde veya makinada soğuk yıkanabilir diyo ama denemedim ben.
Şimdi bukadar şeyden sonra diyceksin komisyon mu alıyosunhayır tabiki, sadece 1 aydır kullandığım ama çok memnun kaldığım bir ürünü paylaşmak istiyorum, oğlum çok sevdi, umarım senin bebişin de sever..
ya bilmiyorum ama 150 milyon civarında hepsi bana çok geldi kaç ay kullancakki onu değermi yani???
ewt ben de senin gibi düşündüm, gerçekten güzel bir şey ama benimki durmadı içinde. 4. aydan itibaren hareketlendik ve biz o zaman 2 gün oynadık sadece. şimdi ise sadece parçalarınla oynuyor. neyse ben satın almamıştım bir siteden kiralamıştım. yoksa o kadar para verdiğime üzülecektim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?