Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oyun halısı???

sibush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
1.132
4
66
İzmir
Merhaba herkese:) oyun halısı kullanıyormusunuz? kullananlar memnunmusunuz ve hangi markayı tercih ettiniz? cok çeşit var bir türlü karar veremedim.. teşekkürler:)

merhaba ben bir sure kullandim, ama cok kisa bir sure kullanilabiliyor. bebek yuvarlanmaya baslayinca uzerinde kalmaz cok. kisa bir sure icinde olsa gerekli birsey cunku ilk aylarda onu oyalayacak cok oyun cesidi yok. en onemlisi yuzeyinin pamuk olmasi naylon karisimli ve cin mali urunleri tercih etmiyorum ben. ikinci olarakta oyuncaklarin havada asili durabilmesi. ( bazi oyun halilari sadece hali seklinde oluyor) chicconun guzel oyun halilari vardi.

Merhaba ; bebeğime oyun halısı alırken oldukça uzun araştırdım malum hem sıkılmamalı hemde motor gelişimini desteklemeli ben t-i-n-y love ın maymun adasını öneririm eğer bebeğin ışıklı nesnelere dikkat ediyorsa üzerindeki maymun tam da ona göre:55:

bende tiny love tekmele oyna halısını almıştım. 4aylık falandı aldığımda. çok faydası oldu. şimdi 9aylık hala severek oynuyor. biraz pahalı ama değdi.

ben d eçok araştıranlardanım.o kadar araştırdımki sonunda 50 liraya bir ürün aldım.sadece markasız olduğu için uygun.16 adet oyuncak asılı üzerinde çıngırak ayna vs.altı halı gibi değil ben battaniye koyuyorum.
oyun halılarında bebekler uzun süre durmuyor.hele bazı bebekler hiç durmuyor.o yuzden parçaları ayrılabilen ayrı ayrı da oynanabilen ve fiyatı makul ürün almanızı tavsiye ederim.
sevgiyle kalın

ben d eçok araştıranlardanım.o kadar araştırdımki sonunda 50 liraya bir ürün aldım.sadece markasız olduğu için uygun.16 adet oyuncak asılı üzerinde çıngırak ayna vs.altı halı gibi değil ben battaniye koyuyorum.
oyun halılarında bebekler uzun süre durmuyor.hele bazı bebekler hiç durmuyor.o yuzden parçaları ayrılabilen ayrı ayrı da oynanabilen ve fiyatı makul ürün almanızı tavsiye ederim.
sevgiyle kalın

canım nasıl bir şeymiş o nerden aldın, nerden bulabilirim acaba. ben de almak istiyorum....

benim oğlum 4 aylık daha yeni aldım oyun halısını çok sevdı cok heyecanlanıyo oyuncaklarla konuşuyo:1::1:

bende almayı düşünştrüm çok araştırmıştım ama kızım bir şeyle 2 saat oynasın sıkılıyor.
hemde 4 aydan sonra imkanı yok tutamasınız.

öyle bilindik bir markası yok benimkinin.sıradan bir oyuncakçıdan aldım yani.ama benimkinin en büyük avantajı çok fazla oyuncağı var.bizimki dönmeye başladı pek içinde kalmak istemiyor.oyuncaklarını veriyorum halısını kaldırdım.şimdi oyuncaklarıyla oynuyoruz.... :))

bende bu konuda kararsız kaldım açıkçası daha çok erken gerçi bize ama :)

bende çoooook uzun araştırmalar sonunda tiny love tekmele oyna aldım.güzel ama pahalı bir ürün.internetten sipariş vermiştim.gelince gördümki o paraya değecek kadar donanım yok.diğer halılardan farkı sadece ayağı veya elleri ile sertçe vurduğunda müzik çalıyor.diğerleri hep aynı.ben oyun halısı aldığıma pişman değilim ama şimdi alsam daha uygun bişey alırım.önerilerim şu:mutlaka ayna olsun(çünkü aynada kendisiyle konuşmaya çalışıyor).üstte sallanan oyuncaklar sesli ve yumuşak olsun.tüylü olmasın.

ben de düşündüm, taşındım tiny love tekmele oynayı çok beğendim. ama çooook pahalı. oynamama gibi bir riskini de göz önünde bulundurunca sonunda kiraladım :) cuma günü geldi ve çok sevdik. ancak çok uzun durmuyor içinde.. yine de biraz oynuyor. ancak emeklemeye başlayınca zor durur sanırım...(eee o zamana kadar ben de oğlum da hevesimizi alırız :) )

Benim oğluşum da 4.5 aylık çok araştırdım internette fiyatlar uçmuş sanki eve halı alıyoruz. Taf toys ultra büyük oyun halısı aldım 90 lira 100X150 ebatlarında baya büyükmüş üzerinde halkalar, kuş sesi çıkartan buton, çıngıraklı top, ayna, vaklayan kurbağa, zilli arı, boncuk torbası var. Şimdilik oynuyo

Back
X