• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun oynamakdan çook sıkıldım

18 yaşında bir oğlum rabbim hepimizinkini bağışlasın.şimdi diyorumki o eski çocukluk günlerine bir dönebilsem hep onunla oyun oynardım ahh.tıpkı siiznki gibiydi.monopoly den tutta kızmabiraderden çık jengaya kadar korsancılık ve daha bir çok oyun anneee deyip eşyalarını alıp gelirdi oyun oynayalım diye bazen beklerdi beni saatlerce bazen oynardık birlikte şimdilerde ise resmiyiz meğer nede güzel günlermiş o günler.kıymetini bilin derim size.bırakın işi gücü bolca vakit geçirin birlikte.

Cocukcagizin sosyallesmeye ihtiyacı var. Yıllardır yaşlı dedesini nesnesini bilmiş arkadaş diye. Bence oyun grubu araştırabilirsiniz . Zaten oraya genelde çalışmayan anneler -bakicilar falan götürüyor çocukları. Birkaç saat oynayıp dönüyorlar...
Eğer bakabileceginize inanıyorsaniz kedi de alabilirsiniz. Birlikte koşar oynarlar. Ben 26 yaşındayım evde kedimle sosyallesiyorum. Çocukken de mahallede çocuklarla uyum sağlayamazdim, bütün gün kedi peşinde koşardim

Arkadaslar guzel fikirler vermisler ben de oyun grubu, komsu/arkadas cocuklari ve evcil hayvan diyorum :)
Gecen haftasonu esim sehir disindaydi ben de biraz rahatsizdim 2 gun evden cikmadik kizimla, cumartesi apartmanin cocuklarini topladim eve, pazar da bizim uyusuk kediye arkadas getirdim üçü kudurdular ben de kahvemi ictim :)

Burada ki kadınlar toplaşın her gün birinizin evine, çocuklarınızı dökün ortaya siz de o gün gittiğiniz evin temizliği yemeği her gün birinde derken eğlenceli olur :)

Yanlış anlamayın beni ama bidaha bu yaşlarına dönmüycek evladınız. Zaten hep çalışmışsınız bu kış birlikte geçirelim diye ayrılmışsınız işten..

Ben bi iş yapacağım zaman mesela süpürge yapıcam eline bez veriyorum toz al annecim diyorum. Veya viledayı sıkıp eline vetiyorum hadi sil diye.. gerçi küçük vileda aldım oğluma da ben siliyorum sende arkamdan kurula annem diyorum.. 2 buçuk yaşından beri böyleyiz. Yemek yaparken sandalye çekiyorum ona da. İşim bitince onun istediği oyunlardan oynuyoruz..

Gerçi artık 5 yaşında ve eskisi gibi tutturmuyo benle oynamak için kendini oyalıyo.

İnanın şu an ayırdığınız vaktin karşılığını gerçekten görceksiniz. Dediğim gibi çocuğunuz bidaha bu yaşlara dönmüycek.. ilerde pişman olmamak için çatlasanız da oynayın her işi oyuna dökün.. onlardan bizi anlamasını bekleyemeyeceğimize göre biz onların gözünden bakıp ona göre davranalım..

aynısı benim oğlum ananane dede kalabalıkta büyüdü herkes onunla ilgilendi falan şimdi 1 dk kendisi oynamaz benim işim varsa bakmıyorum artık yoksa tirlatirim

Oyun caginda oldugu icin istemesi normal,artik tek basina oyun oynama evresini gecti..Ayrica bu yasta cocugun sevgiden sonra gelen en önemli ihtiyaci oyun! Isterseniz krese ya da oyun gruplarina götürün

yok yahu kızmıyorum ama inan sabah 8 de uyanıyoruz eşimizde oyuncaklar aksam 10 da yatıyoruz yatakda hala oyuncaklar bazen yemek bile yapamadıgım oluyo kızıp bagırıp senınle oynamıcam da demek ıstemıyorum kalbını kırmadan yol yordam öğrenmeye calısıyorum

İyi de ev işini de oyuna çevirin

Oyunu siz kurun siz yemek yapın o malzeme taşısın

Siz çamaşır asın o mandal versin

Siz katlayın o Çekmece'ye koysun

Bulaşık makinasını boşaltım doldurun

Fasulye bezelye ayıklayın

Oyun da oynayın rutin günlük hayata da dahil edin ki Zaman geçsin

Montesorri okuyun farklı etkinlikleri var

ya konu nerelere geldi eşimi suçlicak olsam konuyu öyle açardım.Gayet evladıyla ılgılı bir baba ama vardıyalı calısyor elinden gekenın en ıyısını yapıp cocuguyla ılgılenır zaten herzaman. Ama bir araya geldikmi ili laf edemez olduk.bız konusmaya başlar başlamaz konusmayın dıye aglıyor oyle yaramaz şımarık bir cocuk degıl ama her anı oyunla geçırmek ıstoyor

O yaştaki çocuklar hep öyle

O varken tüm odak noktası o olacak

İkiniz o uyuyunca konuşacaksınız

ya konu nerelere geldi eşimi suçlicak olsam konuyu öyle açardım.Gayet evladıyla ılgılı bir baba ama vardıyalı calısyor elinden gekenın en ıyısını yapıp cocuguyla ılgılenır zaten herzaman. Ama bir araya geldikmi ili laf edemez olduk.bız konusmaya başlar başlamaz konusmayın dıye aglıyor oyle yaramaz şımarık bir cocuk degıl ama her anı oyunla geçırmek ıstoyor
Siz çok aldırış etmeyin bu tarz yorumlara eşinize de cemkirmeyin dediginiz gibi ilgili bir babaymış şimdi evladıniz için bu yaşta hep böyle oluyor malesef kizim 5 yaşında inanın hala oyna benimle diye günde kaç defa geliyor ki bu süreç geçici zorlu bi süreç ama sabir hoşgörü ile daha kolay geçirebilirsiniz yani oyundan kaçış yok simdilik:halay:

Cocukcagizin sosyallesmeye ihtiyacı var. Yıllardır yaşlı dedesini nesnesini bilmiş arkadaş diye. Bence oyun grubu araştırabilirsiniz . Zaten oraya genelde çalışmayan anneler -bakicilar falan götürüyor çocukları. Birkaç saat oynayıp dönüyorlar...
Eğer bakabileceginize inanıyorsaniz kedi de alabilirsiniz. Birlikte koşar oynarlar. Ben 26 yaşındayım evde kedimle sosyallesiyorum. Çocukken de mahallede çocuklarla uyum sağlayamazdim, bütün gün kedi peşinde koşardim
amann kedimii cocuklıgumdan beri kedilerle aram hiç ıyı olmadı aeverim ama uzaktan yada baska hayvanlarla hoc mumkun degıl aynı evde bulunmak benım ıcın ;)

Siz çok aldırış etmeyin bu tarz yorumlara eşinize de cemkirmeyin dediginiz gibi ilgili bir babaymış şimdi evladıniz için bu yaşta hep böyle oluyor malesef kizim 5 yaşında inanın hala oyna benimle diye günde kaç defa geliyor ki bu süreç geçici zorlu bi süreç ama sabir hoşgörü ile daha kolay geçirebilirsiniz yani oyundan kaçış yok simdilik:halay:
sanırım öyle daha şimdi uyuttum inanon elinde arabasıyla uyuyo su an oda uyucakmıs sabah daha cok oynıcakmıs ;)

sanırım öyle daha şimdi uyuttum inanon elinde arabasıyla uyuyo su an oda uyucakmıs sabah daha cok oynıcakmıs :KK66:
Oyy küçücük fındık annesi op bizim için bu süreç zorlu anlıyorum ama hosgoruyle konuşarak gözgöze anlatarak atlatırsanız görüceksiniz ilerde çok farklı olucak birde şunu soylıyım ben kızıma hala öyle yapıyorum belli bir zaman mesela yemek yapicam şimdi anne saati geldi oyuncaklarını al gel mutfağa derdim ben yemek yaparken o da yerde ama yanımda oynardı bi saat olsun kurtarıcı oluyor bunu öğrenir emin olun

normalde cocuklaea ayilip bayilmam.1.5 yasinda bi kizim var cabuk buyusun de evcilik oynayalim diyorum.gerci sizinki erkek farkli oyun ister

normalde cocuklaea ayilip bayilmam.1.5 yasinda bi kizim var cabuk buyusun de evcilik oynayalim diyorum.gerci sizinki erkek farkli oyun ister
oyun kalmayınca onu bile oynadık bir kız arkadasında gördüğü fıncan takımını bile aldık oyun konusunda repertuarım cok genişledi gerekli olursa yardımcı olurum :) :)

çok normal sizinle oynamak istemesi çocuk yalnız ne yapacak en azından belli bir yaşa kadar, bu arada oyun grubuna yazdırırsanız da eve geldiğinde yine sizinle oynamak isteyecek ama kendinize vakit ayırmanız ve çocuğun sosyalleşmesi açısından oyun grubu ya da yarım gün kreş faydalı olur

Back
X