Oyun parkı mı beşik mi

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
38
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin.bebeğim için yatak almak istiyorum ama oyun parkı mı yoksa beşik mi almalıyım.kimi oyun parkı için naylon plastikte bebek mi uyutulur alerji olur derken kimi daha iyi olduğunu söylüyor.kullananlar tecrübeliler nolur yardım edin.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 839460
kızlar 1.resme karar verdim gibi mekanizmasından dolayı sallanabiliyor ve koruyucu kısmı asansörlü ilk zamanlar eğilmekte zorlanma ihtimalin olmuyor.
$10921_1_20_24_1011_00(zoom1).webp
2. resimdeki karyolada da cekmecelerın oldugu bolum cıkınca yatak uzuyor ve uzun zaman kullanabılıyorsun sabit sallanmıyor ve koruyucuları sabit
$kraft-p008-oyun-parki-mavi.webp

yoksa oyun parkı mı?

Son düzenleme:
kesinlikle oyun parkı , hiç düşünme, ben beşik aldım hiç kullanamadım, hem de senin resimdeki beyazdan, 10 aylıkken uyanıp aşağı sarkıp düştü, ayrıca beşikte uyanıkken durmuyor, oyun oynamıyor, oyun parkını aldığım günden beri her zaman kullandım çok da rahatım, istediğim odaya da taşıdım, geniş bir oyun parkı almalısın bir de derin olmalı, benim tüm arkadaşlarım da aynı fikirde:)

Beşiği gittiğin tatile götüremezsin ama park yatağı götürürsün portatif olduğu için heryere taşıman mümkün.... Ben çok memnunum....

Eki Görüntüle 839460
kızlar 1.resme karar verdim gibi mekanizmasından dolayı sallanabiliyor ve koruyucu kısmı asansörlü ilk zamanlar eğilmekte zorlanma ihtimalin olmuyor.
Eki Görüntüle 839461
2. resimdeki karyolada da cekmecelerın oldugu bolum cıkınca yatak uzuyor ve uzun zaman kullanabılıyorsun sabit sallanmıyor ve koruyucuları sabit
Eki Görüntüle 839462

yoksa oyun parkı mı?

Yatak alacağım zaman 2.resimdeki yatağı kimse tavsiye etmemişti bende 1.resimdeki gibi bir yatak aldım ama kullanamadım küçükken zaten ister istemez yanına alıyosun bebeği tutunarak kalkmaya başladığındada zıpladığı için tehlikeli olabiliyo ben hiç yanlız yatakta bırakamamıştım çünkü. En son park yatak aldım anca rahat ettim

$ProductI5R5H2F3G5.webp$ProductI5R5H2F3G5.webp

bizde resimdeki kraft park yatağı kullanıyoruz. doğumdan itibaren kullanmaya başladık ve beşiğe göre daha kullanışlı geliyor. bu yaz tatile giderken bile bagaja attık götürdük. bizim yatak iki katlı alt katını açıyorum park oluyor onun içinde oynuyor. ama beşikte öyle bir şansınız olmuyor.ayrıca park almanız gerekiyor. ben park yatak diyorum :)

ilk çocuğumda bu resimdekilere benzer beşik almıştım. ikinciyi de onda yatırdım ama birkaç aysonra kenardan tutunup ayağa kalkıyor düşme riski oluyor.hiç tavsiye etmem. 3.cü bebeğim martta olacak kraft park yatak düşünüyorum

Back
X