Doğuma Hazırlık oyun parkı mı normal beşik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
[U[/U]
arkadaşlar kullanan varsa bizi aydınlatsın:49:[/Q

hen park beşik hemde mobilya beşik kullanan bir anne olarak ben parkbeşiği tercih ederim.çünkü daha güvenli görütüsü belki çok şık değil ama bebeklerin güvenlikleri daha önemli.oğlum mobilya yatakta hareketlendiği zzaman koruma minderi olmasına rağmen hep kafasını çarptı,parmaklıklara elini sıkıştırdı.ama park yatak daha geniş olduğu için daha rahat yattı.ayaklanınıca kafasını çarpmadı.hemde taşınabilir olması bir avantaj.

Park yatak; evin içinde bir yerden başka yere taşınabiliyor, tatile vs. giderken arabanız varsa yanınızda götürebiliyorsunuz.
Ben evim dubleks olduğundan yukarıya normal karyola, aşağıya da park yatak aldım. Çünkü taşımaya kalksam her gün bir aşağı bir yukarı taşıyacaktım.
Karyolayı alırken de biraz büyük olmasına (80x140), korkuluklar arasındaki boşluğun çocuğun kollarını sıkıştırmayacak gibi geniş olmasına ve ayakta durmaya başladığında tutunup yatağın dışına doğru aşağı düşmemesi için de derin olmasına dikkat ederek aldım.

bu kadar mı başka kullananlar yok mu bende bu aydan sonra beik almayı düşünüyorum bi türlü karar veremedi.kullananlar biraz daha bilgi verirse güzel olur...

kesınlıkle park ben cok memnunum.tasınması kolay hafıf.katlayıp ıstedıgın yere tasıyorsun.fıyatları da ıyı.

bebeğimin doğduğundan beri park yatak kullanıyorum,hem daha güvenli.İleride nasılsa çocuk oyun oynasın diye alıcaksın,şimdiden alıp üzerinede bir tane yatak koyup kullanabilirsin:)
Beşikler şirin görünüyolar ama bence pek kullanışlı değil,hem de ekstra masraf...

benim evimde de her ikisi de var. ikisinin de kendine öre avantajları da var dezavantajları da. örneğin parkyatakta bebekler hareketlendikten sonra alt kata indirmek zorunda kalıyosunuz bu da beşiğin çok derin olmasına sebep oluyo ben altına iki tane yoran koyup biraz yükselttim. bi de sallanma özelliği zamanla azalıyo sallanamayı sağlayan ayaklar esnediği için. avantajı da eniş olması ve üvenli olması. oğluşum artık ayağa kalkmaya başladı ama dengede duramayıp düşüyo sürekli park yatakta canını acıtacak bişi yok güvenli, orda yalnız bırakabiliyorum ama mobilya beşikte yalnız bırakamıyorum düşerse canını acıtabilir. ama mobilya beşiğin de sallanma olayı çok güzel

bende.kararsızım.bu.konuda.
mantıklı.olan.park.yatak.diye.düşünüyorum.çünkü.çk.seyehat.ediyorum.taşınması.güzel
ama.bi.yandanda.tipi.hoşuma.gitmiyo.ne.yapacağımı.bilmiyorum :s

Eğer durumu iyi olanlar varsa ben hem beşik hem de ileride park alırım diyorsanız beşik alın. Beşikler 6 ay gidiyor fakat sonra hiç bir işe yaramıyor. Üstelik fiyatlarıda park yataklarla aynı. Aynuı fiyata neden daha uzun süre kullanmayalım ki. Bende çok düşündüm beşik istedim ama en az 100-150 tl beşik verip 6 ay kullanacağıma 150-200 verip ilk 6 ay yatak odamda yatırıp daha sonra kendi odasına yatıracağım ve o park yatağıda içinde oyun bahçesi olarak kullanıp evdeki işlerimi rahat rahat yapacağım, oraya gitti buraya düştü derdim olmayacak. Benim fikrim bu şekilde umarım sizlerede yardımcı olur sevgili melek adayları :1:

biz bir tane park yatak aldık birde çocuk odası aldık hani araba yatak olan bellona daha fazla kulloanabilsin diye besikli odalardan çok çabuk asıkılır diye birde park yatagımız çok kullanıslı:emir_bebek:

Back
X