• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun!!!

mecelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
320
111
103
35
merhaba arkadaşlar buraya yazacaklarımı eskiden çok sorun etmiyordum ama artık bunaldım.Eşim oyun bağımlısı malesef geçen sene oynadığı bir oyun vardı onu bıraktırdım şimdi 2. kez yeni bir oyun indirmiş işden eve gidiyorum yatana kadar telefonda kızıyorum bağırıyorum 10 dk bırakıyo sonra yine aynı şekilde devam ediyor. susuyorum tepki vermiyorum hiç karışmıyorum bu defa niye konuşmuyosun niye suratın asık be adam elinden telefonu düşürmüyosun napcam senle diyorum içkim yok kumarım yok sensiz dışarı çıkmam yok bırak oyunumada karışma diyor bu defa ben suçlu oluyorum. napcam bana bir akıl verin lütfen.onuda kırmak istemyorum gerçekten çook iyi bir eş bir dediğimi ikiletmez herşeyimiz çook iyi çok güzel ama bu oyun benim kafama çok takılıyo. sanki ben 2. planda kalıyormuşum gibi hissediyorum bazen. yardımlarınızı bekliyorum

ahh mecellliiii canıım bendede aynından var bi tane. napsan da boş anlamıyorlar.

Ben de bir kadın olarak oyun bağımlısı denilebilecek düzeydeyim ama çok iyiyseniz, oyunu kafaya takmanız sizin hüsnü kuruntunuz gibi geldi bana, siz biraz ilgi göstermeyi deneyebilirsiniz, belki siz de çok eğleneceksiniz beraber oyun oynamaktan?

Telefonu her eline aldığında sizde çantanızi alın çıkın..gidin arkadaşlarınızla takılın. Size birşey derse o zaman o telefonu bırakacaksın diye uyarın.

Ben de bir kadın olarak oyun bağımlısı denilebilecek düzeydeyim ama çok iyiyseniz, oyunu kafaya takmanız sizin hüsnü kuruntunuz gibi geldi bana, siz biraz ilgi göstermeyi deneyebilirsiniz, belki siz de çok eğleneceksiniz beraber oyun oynamaktan?
bende oynuyordum birlikte oynarken evet çok güzeldi ama bütün hayatımız oyun olamaz ki oyunu azaltması için napabilirm

Telefonu her eline aldığında sizde çantanızi alın çıkın..gidin arkadaşlarınızla takılın. Size birşey derse o zaman o telefonu bırakacaksın diye uyarın.
hiç arkadaşım yok malesef bulundugum şehirde öyle bir şey yapsam hemen kavga sebebi gece 12 ye kadar telefonda o saatlere kadar dışarda naparım :(

merhaba arkadaşlar buraya yazacaklarımı eskiden çok sorun etmiyordum ama artık bunaldım.Eşim oyun bağımlısı malesef geçen sene oynadığı bir oyun vardı onu bıraktırdım şimdi 2. kez yeni bir oyun indirmiş işden eve gidiyorum yatana kadar telefonda kızıyorum bağırıyorum 10 dk bırakıyo sonra yine aynı şekilde devam ediyor. susuyorum tepki vermiyorum hiç karışmıyorum bu defa niye konuşmuyosun niye suratın asık be adam elinden telefonu düşürmüyosun napcam senle diyorum içkim yok kumarım yok sensiz dışarı çıkmam yok bırak oyunumada karışma diyor bu defa ben suçlu oluyorum. napcam bana bir akıl verin lütfen.onuda kırmak istemyorum gerçekten çook iyi bir eş bir dediğimi ikiletmez herşeyimiz çook iyi çok güzel ama bu oyun benim kafama çok takılıyo. sanki ben 2. planda kalıyormuşum gibi hissediyorum bazen. yardımlarınızı bekliyorum

Çocuğunuzmuş gibi oyunu tamamen yasaklamak yerine sınır koymasını isteseniz daha hoş olmaz mı? Kavga ederek bu tip şeyleri çözebilen görmedim şimdiye kadar.

Mesela her akşam eve geldiğinizde yemek+ sohbet için iki saat ayırın kendinize. Sonra o oyununu oynasın yatana kadar siz de başka şeylerle ilgilenin.

bu fikre bayıldım ama bnde mecelli gibi tek başımayım arkadaşım yok. çıkamam imkansız çıksam zaten kıyamet koparır eşim. gece 3 te bile uyanıp bakıyorum eşim oyun oynuyor

Çocuğunuzmuş gibi oyunu tamamen yasaklamak yerine sınır koymasını isteseniz daha hoş olmaz mı? Kavga ederek bu tip şeyleri çözebilen görmedim şimdiye kadar.

Mesela her akşam eve geldiğinizde yemek+ sohbet için iki saat ayırın kendinize. Sonra o oyununu oynasın yatana kadar siz de başka şeylerle ilgilenin.
ben bu teklifi yapınca eşim hemen bıktım moduna giriyor

evet o sınırlama mantıklı konuşyorum söylüyorum yeri geliyo ağlıyorum ama en fazla yarım saat sonra yine aynı bir düzene sokamadım malesef

evet o sınırlama mantıklı konuşyorum söylüyorum yeri geliyo ağlıyorum ama en fazla yarım saat sonra yine aynı bir düzene sokamadım malesef

Eve girer girmez telefonlarınızı sesini kısıp koridorda bir yere bırakın. Kaliteli zaman geçirdikten sonra herkes istediğini yapmakta özgür olsun. Ama telefonlar el altında durmasın.

Valla ben de son zamanlarda bir oyununun bağımlısı oldum :) Eşim de bana kızıyor bazen. Halbuki sadece kafa dağıtıyoruz, çevremizdekileri 2.plana atma gibi bi durum yok. Stres atıyoruz. Sen de eşine bu açıdan bakıp hak vermeye çalışabilirsin. Eşim bana "Bırak şu oyunu elinden." diyince ben içimden "Keşke sen de oynasan da beraber eğlensek, şimdi bırak diye diye keyif bırakmıcaksın insanda." diye düşünüyorum. Ne olur biraz bırakın da oynayalım ya. Anlayışlı olun :KK45:

Eve girer girmez telefonlarınızı sesini kısıp koridorda bir yere bırakın. Kaliteli zaman geçirdikten sonra herkes istediğini yapmakta özgür olsun. Ama telefonlar el altında durmasın.
o benden önce geliyo beni karşılarken bile elinde telefon savaştaysa eğer savaşı bitirip hoşgeldinnaptın nasılsın bir muhabbet oluyo sonra ben yemek yapmaya o oyuna başlıyor. ayrıca benden 2 saat önce eve geliyo ne var azcık yemek yapsan dimi :(

Valla ben de son zamanlarda bir oyununun bağımlısı oldum :) Eşim de bana kızıyor bazen. Halbuki sadece kafa dağıtıyoruz, çevremizdekileri 2.plana atma gibi bi durum yok. Stres atıyoruz. Sen de eşine bu açıdan bakıp hak vermeye çalışabilirsin. Eşim bana "Bırak şu oyunu elinden." diyince ben içimden "Keşke sen de oynasan da beraber eğlensek, şimdi bırak diye diye keyif bırakmıcaksın insanda." diye düşünüyorum. Ne olur biraz bırakın da oynayalım ya. Anlayışlı olun :KK45:
sen ne oynuyosun belki bende alışırım da görürü dünyanın kaç kucak olduğunu :dua:

o benden önce geliyo beni karşılarken bile elinde telefon savaştaysa eğer savaşı bitirip hoşgeldinnaptın nasılsın bir muhabbet oluyo sonra ben yemek yapmaya o oyuna başlıyor. ayrıca benden 2 saat önce eve geliyo ne var azcık yemek yapsan dimi :KK43:

O zaman şöyle deneyin. Telefonunuza bir oyun yükleyin. Dışarda yemeğinizi yiyip gelin ve eve girer girmez hatta kapıda oyun oynamaya başlayın. Yemek yapmayın, onunla ilgilenmeyin. Yemek sorarsa da oyunun çok önemli bir yerindeyim diyip kalkmayın yerinizden. Bunu aklı başına gelene kadar sürdürün. Bakalım ne yapacak.

benim bir bebeğim var bende ona aynısını yapmak istiyorum ama eve gidiyorum bir telaşla yemek hazırla kaldır bu arada çocuğa bak. ama eşinle sohbet etmeye çalış. o oyun oynasın yada kulaklığı takıp müzik dinlesin bi şeyler yapsın. sonra trip atınca da anlayışsız ol. oh ne ala memleket.

sen ne oynuyosun belki bende alışırım da görürü dünyanın kaç kucak olduğunu :dua:
tamam söyliyim ama gülmek yok :) pokemon go oynuyorum.

Eşimle yürüyüşe çıkıyoruz, o anlatıyor ben pokemon yakalamaya çalışıyorum bazen o da teli kapattırmaya çalışıyor ama ters tepiyor :) aklım oyuna gidiyor. Bizimki eğlence ya, kafa dağıtmak için. Sen de eşinle biraz oynamayı denesene. Ben eşimin benimle aynı oyunu oynamasını isterdim mesela :)

O zaman şöyle deneyin. Telefonunuza bir oyun yükleyin. Dışarda yemeğinizi yiyip gelin ve eve girer gşrmez hatta kapıda oyun oynamaya başlayın. Yemek yapmayın, onunla ilgilenmeyin. Yemek sorarsa da oyunun çok önemli bir yerindeyim diyip kalkmayın yerinizden. Bunu aklı başına gelene kadar sürdürün. Bakalım ne yapacak.
evet bunu yapcam mutlaka umarım ters tepip benim oyun oynamamdan mutlu olmaz :) ona karışmıyorum diye sevinir belki ama oynarken onun yanında değil başka bir oda da oynamalıyım diye düşünüyorum yanında olmayınca daha çok üzülür belki :))

Back
X